La campanya 'Palamós, la botiga vora el mar' busca potenciar el comerç local

26/07/2024 Cultura


La presidenta de FECOTUR, Carmina Ontiveros i el regidor de Promoció Econòmica, Antoni Bachiller, aquest matí en un comerç del carrer Major.

La presidenta de FECOTUR, Carmina Ontiveros i el regidor de Promoció Econòmica, Antoni Bachiller, aquest matí en un comerç del carrer Major.

Aquest matí s'ha presentat el projecte 'Palamós, la botiga vora el mar'. Una iniciativa de promoció comercial impulsada per l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, en col·laboració amb el teixit comercial local. L'objectiu és potenciar aquesta activitat i convertir l'eix comercial de la vila en un pol d'atracció per a residents i visitants.

El regidor de l'Àrea, Antoni Bachiller, ha destacat la necessitat de reforçar la identitat comercial de Palamós, visibilitzant la diversitat i la qualitat dels establiments que configuren la seva oferta. Una identitat que es vol que vagi molt lligada amb la idea de Palamós vila marinera. Antoni Bachiller.



'Palamós, la botiga vora el mar' inclou diferents accions promocionals. Entre elles hi ha la creació d'un minilloc web, labotigavoraelmar.cat, on s'hi podrà trobar un directori complet d'establiments i mapes de localització. Es farà un 'spot' promocional, campanya a les xarxes socials i mitjans de comunicació, publicitat física amb banderoles i distintius a tot l'eix comercial, i accions específiques destinades als creueristes perquè tinguin visibilitat del comerç local palamosí. Des dels empresaris, la presidenta de FECOTUR, Carmina Ontiveros, ha destacat el fet que la proposta que s'ha presentat avui sigui transversal i pensada per a tot l'any.



Dels 210 comerços associats a FECOTUR, de moment s'han adherit al projecte 'Palamós, la botiga vora el mar', al voltant d'una quarta part.



Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...