El creuer Star Pride fa avui la penúltima escala del mes de maig

23/05/2018 Societat


L'Star Pride, aquest matí al port de Palamós.

L'Star Pride, aquest matí al port de Palamós.

El port de Palamós rep avui novament l'Star Pride. Aquest creuer, que ja va venir dilluns, completa així les dues escales que té programades aquest any al port palamosí. El vaixell pertany a la companyia Windstar Cruises i té 133 metres d'eslora. És la penúltima escala d'aquest mes de maig, el més profitós de la temporada, amb onze estades de creuer. La darrera la farà el divendres el Marela Explorer.

Palamós té previstes 49 escales de creuer aquest 2018, un rècord des què el municipi va apostar per aquest tipus de turisme. I maig és el mes que concentra un major nombre d’escales. Avui ens torna a visitar l'Star Pride, que ja va venir aquest passat dilluns, dia en què, a més, va coincidir en una doble escala amb el Seabourn Encore. Ha arribat a les vuit del matí i està amarrat al moll de Ponent. El regidor de Turisme de l'Ajuntament de Palamós, Emili Colls, destaca la feina de promoció que es fa per aconseguir escales en temporada baixa turística.Les escales de creuer del mes de maig a Palamós es tancaran aquest divendres, amb la visita del Marela Explorer. Per al juny hi ha previstes vuit escales.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...