Notícies

Cremen tres contenidors en una nit, a Palamós

23/08/2019 Cultura - Jordi Rodríguez

El contenidor de paper que ha cremat al carrer de la Indústria.

Aquesta nit passada hi ha hagut tres incendis de contenidors en diferents carrers del nucli urbà de Palamós, segons ha informat la Policia Local. El primer ha passat cap a les dues de la matinada al carrer de Mallorca. Quinze minuts després, a un quart de tres, s'ha rebut l'avís que cremava un altre contenidor a l'altura del número 33 de l'avinguda de Catalunya. (Llegir més)

Fecotur aposta per potenciar comercialment el passeig del Mar

23/08/2019 Serveis - Jordi Rodríguez

Activitat comercial i de restauració al passeig del Mar de Palamós. Fecotur proposa que l'Ajuntament de Palamós faci un pla específic per fomentar l'explotació comercial i turística del passeig del Mar. L'entitat que representa el gruix dels comerciants del municipi considera que el passeig s'ha de convertir en un eix principal de comerç i restauració, donant resposta a la demanda del turista que visita una vila marinera com Palamós, i que espera trobar oci i serveis a prop del mar. (Llegir més)

'Explora el mar de Palamós' s'acaba amb una sortida a peu

23/08/2019 Medi Ambient - Jordi Rodríguez

L'itinerari permetrà veure indrets de gran bellesa del litoral de Palamós. Demà es posa el punt i final a les activitats d'estiu de l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós. El programa 'Explora el mar de Palamós' s'acaba amb una sortida a peu. Un itinerari guiat que anirà des de Castell fins a cala Estreta, per conèixer els principals racons d'aquest sector del litoral, valorar la seva bellesa i conscienciar de la necessitat de protegir-lo. Ara fa un mes ja es va fer una activitat similar en un altre tram de la costa palamosina, en aquest cas entre Cap Gros i Castell. (Llegir més)


Agenda

 • Copa Catalunya absoluta femenina i amateur masculina a l'Estadi Municipal Palamós-Costa Brava
  dijous 22 a les 18:00h i dissabte 24 d'agost a les 20:30h
  Lloc: Estadi Municipal Palamós Costa Brava
  Organitza: Federació Catalana d'Esports amb la col·laboració de l'Ajuntament de Palamós
  22/08/2019 - 18:00
  Copa Catalunya absoluta femenina i amateur masculina a l'Estadi Municipal Palamós-Costa Brava.
  Dijous, semifinals absoluta femenina amb els partits RCD Espanyol i Secció Esportiva AEM de Lleida, a les 18:00h i a les 20:30h, FC Barcelona i CE Seagull Badalona.
  I dissabte, dia de les finals, a les 18:00h l'amateur masculina i a les 20:30h, l'absoluta femenina.
  L'entrada és gratuïta a tots els partits del torneig.
  Organitza: Federació Catalana d'Esports amb la col·laboració de l'Ajuntament de Palamós.
 • Visita guiada al Museu de la Pesca
  Dia i hora: cada dilluns i dijous, a les 19:00h en català, a les 20:00h en castellà
  Lloc: Museu de la Pesca
  Organitza: Museu de la Pesca
  22/08/2019 - 19:00
  Més propostes de visites del Museu de la Pesca per aquest estiu.
  Cada dilluns i dijous, a les 19:00?h: Visita guiada al Museu de la Pesca, en català i a les 20:00?h, en castellà.
  El Museu de la Pesca és únic a la Mediterrània en la seva especialitat. La seva exposició permanent vol acostar al visitant el passat i el present de la pesca marítima, i fer-nos reflexionar plegats sobre el seu futur.
  A través d'un pròleg audiovisual i de 5 àmbits, la visita guiada descobreix diferents aspectes - algunes d'ells força desconeguts per la societat - d'aquesta activitat pesquera i de l'ofici de pescador, des deels seus orígens mil·lenaris fins a l'actualitat: els peixos del nostre mar, els espais de pesca, els oficis relacionats amb el mar, la vida quotidiana dels pescadors, les embarcacions, els ormeigs, les tècniques i la tecnologia, entre altres temes apassionants.
  La visita mostra un món pesquer actiu i viu, com es pot comprovar diàriament al moll pesquer de Palamós.
  El preu de la visita és de 3 euros, amb entrada gratuïta al Museu.
  Organitza: Museu de la Pesca
 • Taller "Joves xefs a l'Espai del Peix"
  Dia i hora: cada divendres de les 10:15h a les 12:15h
  Lloc: Espai del Peix
  Organitza: Museu de la Pesca - Espai del Peix
  23/08/2019 - 10:15
  L'Espai del Peix incorpora una nova oferta per aquest estiu. Taller "Joves xefs a l'Espai del Peix", un taller de cuina per a nois i noies a partir de 15 anys.
  El taller vol difondre hàbits d'una alimentació sana, senzilla, nutritiva, saludable i econòmica entre els joves que volen introduir-se en el món de la cuina. Aprendran les tècniques i les elaboracions, els estris i el parament de la cuina, reconèixer productes frescos de qualitat, seguir receptes senzilles i sanes, aprendre secrets per enriquir qualsevol plat.
  El taller es fa cada divendres de les 10:15h a les 12:15h. El preu del taller és de 12 euros la sessió. Les places són limitades. Us podeu informar al Museu de la Pesca, telèfon 972 600 424.
 • Visita guiada a la subhasta del peix a la llotja de Palamós en català
  Dia i hora: de dilluns a divendres, a les 17:15h
  Lloc: Museu de la Pesca
  Organitza: Museu de la Pesca
  23/08/2019 - 17:15
  Programa de visites del Museu de la Pesca per aquest estiu .
  De dilluns a divendres, a les 17:15h: Visita guiada a la subhasta del peix a la llotja de Palamós en català.
  Una visita per conèixer el funcionament de la subhasta diària del peix a la llotja de Palamós i l'organització del sector pesquer local. Amb l'ajuda d'uns audiovisuals, plafons expositius i l'acompanyament en tot moment d'un guia, s'interpreta l'escena diària de la subhasta, qui és qui en aquest escenari, el seu funcionament, es comenta l'origen de les espècies que s'hi veuen, les embarcacions que les capturen i els caladors on treballen els pescadors, així com la seva organització a l'entorn de la confraria.
  Aquesta activitat té la voluntat de sensibilitzar el visitant cap a l'activitat pesquera, la gent que hi treballa i els productes del mar.
  La visita en català es fa a les 17.15 h, i té una durada de 30 minuts.
  La visita es fa també en castellà, anglès i francès. Consulteu horaris al web del Museu de la Pesca.
  El preu de la visita és d'1 euro i mig, no cal fer reserva prèvia i es poden comprar el mateix dia de la visita a la recepció del Museu.
  Organitza: Museu de la Pesca
 • Showcooking de cuina marinera amb peix de la confraria de pescadors de Palamós
  Dia i hora: cada divendres a les 20:00h
  Lloc: Espai del Peix
  Organitza: Museu de la Pesca - Espai del Peix
  23/08/2019 - 20:00
  Els divendres hi ha Showcooking de cuina marinera amb peix de la confraria de pescadors de Palamós i degustació de plats, a l'Espai del Peix.
  El showcooking és una activitat de demostració i degustació en directe de cuina marinera tradicional, la dels nostres pescadors, elaborada amb peix de la llotja de Palamós.
  A partir de l'explicació en directe, les propostes gastronòmiques de cada sessió remarquen el potencial de diferents productes pesquers de la llotja, especialment d'aquells menys cotitzats o coneguts.
  Showcooking de cuina marinera, els divendres i dissabtes a les 20:00?h . El preu és de 20 euros. Més informació al Museu de la Pesca. Telèfon 972 600 424.
 • Visita guiada gratuïta al castell de Sant Esteve de Mar
  Dia i hora: cada dissabte a les 19:00h
  Lloc: castell de St.Esteve de Mar
  Organitza: Museu de la Pesca.
  24/08/2019 - 19:00
  Cada dissabte d’aquest estiu, a les 19:00h, el Museu de la Pesca organitza una visita guiada gratuïta al Castell de Sant Esteve de Mar.
  La visita guiada dona a conèixer la història del castell des dels seus orígens, interpreta la seva estructura a partir de les restes consolidades i ajuda a comprendre les diferents funcions que ha tingut al llarg de la seva història i la seva importància per a l'origen de la vila de Palamós, quan el rei Pere II el Gran el 1277 el va comprar per fundar al territori un port per als seus vaixells.
  La visita és gratuïta i cal una inscripció prèvia al Museu de la Pesca, telèfon 972 600 424
 • La cuina del peix a través dels cinc sentits
  Dia i hora: cada dissabte a les 20:00h
  Lloc: Espai del Peix
  Organitza: Museu de la Pesca - Espai del Peix
  24/08/2019 - 20:00
  Els dissabtes, a les 20:00h, a l'Espai del Peix, una experiència sensorial..
  La cuina del peix a través dels cinc sentits. Una proposta gastronòmica singular i atractiva elaborada amb productes de la Confraria de Pescadors de Palamós.
  Sessió de demostració i degustació de cuina marinera per activar al màxim tots els nostres sentits. Cinc plats, elaborats de forma tradicional o innovadora amb cinc espècies diferents, i el tast de dues varietats de vins, faran jugar tots els sentits: el gust, el tacte, l'olfacte, l'oïda i la vista.
  Tota l'activitat es marida amb vi DO Empordà Peralada i cervesa Damm Inèdit.
  L'activitat es dur a terme en una càlida atmosfera de capvespre a l'Espai del Peix, amb les barques i la badia de Palamós com a escenari privilegiat per gaudir al detall dels sabors de la cuina marinera.
  El preu de l'experiència és de 25 euros. Les places són limitades i cal fer reserva prèvia al Museu de la Pesca, telèfon 972 600 424.
  Organitza: Museu de la Pesca ? Espai del Peix
 • "Els barris estan de festa!". Concert del grup DCB
  Dia i hora: dissabte 24 d'agost a les 22:00h
  Lloc: plaça de Vila-romà. Barri del Tenis
  Organitza: Ajuntament de Palamós amb la col·laboració de l'Associació Cultural Club de Fans 60's 70's 80's.
  24/08/2019 - 22:00
  Dissabte, a les 22:00h i a la plaça de Vila-romà, al Tenis, segon concert de "Els Barris estan de festa" amb el grup DCB.
  Un programa de concerts gratuïts que es fan al llarg d'aquest estiu i que recorre diferents escenaris pels barris de la Platja, d'Es Pla i de les Cases Noves.
  Dissabte, el segon a la plaça de Vila-romà.
  Organitza: Ajuntament de Palamós amb la col·laboració de l'Associació Cultural Club de Fans 60's 70's 80's.
 • Barça-Betis amb la Penya
  Dia i hora: diumenge 25 d'agost , sortida a les 17:00h
  Lloc: sortida autocar de davant l'Estadi
  Organitza: Penya Barcelonista de Palamós
  25/08/2019 - 17:00
  Diumenge, primera expedició de la Penya Barcelonista de Palamós al Camp Nou per viure en directe el segon partit de Lliga, Barça-Betis.
  El preu de l'expedició és de 65 euros pels socis i de 80 pels no socis.
  Les reserves es poden fer al local de la Penya, al carrer de Carmel 8, dilluns dimecres i divendres de les 18:00h a les 20:00h.
  O a través dels telèfons 972 316 579 i 629 727 476.
 • Visita guiada "Els ibers i el mar"
  Dia i hora: diumenge 25 d'agost a les 18:00h
  Lloc: poblat iber de Castell
  Organitza: Museu d'Arqueologia de Catalunya-Ullastret i el Museu de la Pesca
  25/08/2019 - 18:00
  Diumenge et pots apuntar a la Visita guiada gratuïta que es fa al poblat iber de Castell.
  "Els ibers i el mar" aquesta és la proposta que, de la mà dels tècnics del Museu d'Arqueologia de Catalunya-Ullastret ens ajudarà a interpretar el jaciment de Castell, la història del qual els científics estan reconstruint a partir del seu enclavament estratègic per al comerç del territori amb els pobles de la Mediterrània.
  Es parlarà dels ibers i la seva cultura, dels indiketes i de la importància de Castell i de tot els que ens falta encara per saber del seu origen i evolució fins al seu abandó, amb l'arribada dels romans.
  Diumenge a les 18:00h, Visita guiada gratuïta al jaciment iber de Castell.
  Les places són limitades i cal una inscripció prèvia al Museu de la Pesca, telèfon 972 600 424.
  Organitza: Museu d'Arqueologia de Catalunya-Ullastret i el Museu de la Pesca.
 • Sardanes amb la Cobla Baix Empordà
  Dia i hora: diumenge 25 d'agost a les 20:00h
  Lloc: passeig del Mar
  Organitza: Agrupació Sardanista Costa Brava
  25/08/2019 - 20:00
  Diumenge a les 20:00h, al passeig del Mar, sardanes.
  Audició i ball amb la Cobla Baix Empordà.
  Organitza: Agrupació Sardanista Costa Brava.
 • Taller de torn de ceràmica
  Dia i hora: cada dilluns a les 17.00h
  Lloc: passeig del Mar, davant l'Oficina de Turisme
  Organitza: Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Palamós
  26/08/2019 - 17:00
  Els dilluns podeu participar en un taller de torn de ceràmica. L'activitat es munta davant l'Oficina de Turisme del passeig i es farà cada dilluns de les 17:00h a les 20:30h.
  El taller és gratuït.
  Organitza: l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Palamós i l'Oficina de turisme de la Bisbal.
 • Biblioplaça a la plaça Vila-romà, a la zona Es Pla
  Dia i hora: de dilluns a divendres , de les 18:30h a les 20:30h
  Lloc: plaça Vila-romà (Tenis)
  Organitza: Biblioteca Lluís Barceló i Bou
  26/08/2019 - 18:30
  Aquesta setmana, el servei de Biblioplaça de la Biblioteca està instal·lat a la plaça Vila-romà, a la zona Es Pla.
  Biblioplaça és un servei itinerant de consulta de llibres, revistes i premsa diària per a adults, joves i infants, amb activitats que promouen la lectura entre els més petits.
  El servei està organitzat per la Biblioteca Lluís Barceló i Bou i s'anirà desplaçant per les diferents places de Palamós al llarg d'aquest estiu.
  Aquesta setmana, de dilluns a divendres, a la plaça Vila-romà, a la zona Es Pla de les 18:30h a les 20:30h.
 • Sessions de gimnàstica per a dones afectades de càncer de mama
  Dia i hora: cada dimarts , de 15.30h a 16.30h
  Lloc: casa Mas Guàrdies (sobre l'Hospital)
  Organitza: delegació a Palamós de la Fundació Oncolliga Girona amb la col·laboració de l'Espai Dona de Palamós
  27/08/2019 - 15:30
  Cada dimarts d'aquest mes de juliol, la Fundació Oncolliga Girona organitza una sessió de gimnàstica per a dones afectades de càncer de mama. Són sessions dirigides per una fisioterapeuta per ajudar a guanyar mobilitat, elasticitat i prevenir el linfedema.
  Les sessions es fan els dimarts de les 15.30h a les 16.30h al local de Mas Guàrdies.
  Si voleu més informació, podeu trucar al telèfon 972 31 70 24 o el 649 631 697 (Hortènsia Doporto)
  Organitza: delegació a Palamós de la Fundació Oncolliga Girona amb la col•laboració de l'Espai Dona de Palamós.
 • Visita guiada amb tastet de Gamba de Palamós
  Dia i hora: cada dimarts a les 19:00h
  Lloc: Espai del Peix
  Organitza: Museu de la Pesca-Espai del Peix
  27/08/2019 - 19:00
  Dimarts, a l'Espai del Peix, una visita guiada amb tastet de gamba de Palamós.
  A les 19:00h, una visita guiada de la mà d'un pescador i guia expert del port de Palamós que us descobrirà l'interessant món de la gamba. Des de l'exposició permanent del mateix museu, passant per la llotja per veure com es comercialitza i acabant a l'Espai del Peix per descobrir com es prepara i finalment fer un tastet de gamba de Palamós.
  El preu de la visita és de 7 euros, els menors en paguen 5.
  Organitza: Museu de la Pesca en col•laboració amb la Confraria de Pescadors de Palamós
 • Sortida de marxa nòrdica
  Dia i hora: cada dimarts a les 19:00h
  Lloc: veure info
  Organitza: Departament de Turisme de l'Ajuntament de Palamós
  27/08/2019 - 19:00
  I cada dimarts, el Departament de Turisme de l’Ajuntament de Palamós organitza una sortida de Marxa nòrdica . Hi ha dos punts de trobada, segons la setmana, davant la betzinera GALP, a l’entrada de Palamós per Sant Joan, els dimarts 16 i 30 de juliol i al passeig de La Fosca, els 9 i 23.
  La sortida es farà sempre a les 19:00h i el recorregut és d’una hora i mitja de durada.
  És obligatori portar roba esportiva còmoda, calçat esportiu, aigua i bastons de marxa nòrdica, que es poden llogar en el mateix punt de sortida al preu de 5 euros.
  Per participar en aquestes sortides setmanals de marxa nòrdica cal fer una inscripció prèvia, que es pot fer per correu electrònic a info@giroguies.com . Per a més informació podeu trucar al telèfon 972 303 886.
 • Visita guiada gratuïta a l'exposició "Navegants d'aiguamolls. 2000 anys de secrets enfonsats"
  Dia i hora: cada dimarts a les 19:00h
  Lloc: Capella del Carme
  Organitza: Museu de la Pesca i Museu d'Arqueologia de Catalunya
  27/08/2019 - 19:00
  Cada dimarts, el Museu de la Pesca prepara una visita guiada gratuïta a l'exposició temporal "Navegants d'aiguamolls. 2000 anys de secrets enfonsats" a la Capella del Carme.
  La mostra "Navegants d'aiguamolls. 2000 anys de secrets enfonsats" explica com es construïen, navegaven i propulsaven els vaixells fa 2000 anys. Un treball rigorós d'investigació sobre els vaixells iberoromans que transitaven tant per un medi de llacuna com al llarg de la costa, amb la recreació d'una d'aquelles embarcacions a la mateixa exposició de la Capella del Carme.
  La visita guiada és gratuïta, amb places limitades i per això cal una inscripció prèvia al Museu de la Pesca, telèfon 972600424.
  Organitza: Museu de la Pesca i el Museu d'Arqueologia de Catalunya.
 • Showcooking per menjar peix en família
  Dia i hora: cada dimarts a les 20:00h
  Lloc: Espai del Peix
  Organitza: Museu de la Pesca - Espai del Peix
  27/08/2019 - 20:00
  Una nova proposta pels dimarts d'aquest estiu.
  Aquesta a l'Espai del Peix: Show cooking per menjar peix en família.
  Una sessió especial de show-cooking a l'Espai del Peix adreçat a famílies amb menors a partir de 5 anys, perquè puguin gaudir plegades del privilegi de menjar peix fresc de Palamós.
  Els shows cookings són sessions de demostració en directe de cuina elaborada amb peix del port de Palamós i la degustació de plats del receptari dels pescadors. En aquesta sessió familiar hi haurà menús adaptats als més petits perquè mengin peix amb tota tranquil·litat i s'introdueixin a poc a poc en el fantàstic món dels productes del mar: una cuina rica, saludable, nutritiva, econòmica i per a totes les edats!.
  El preu de l'activitat és de 20 euros pels majors de 16 anys i de 12 pels menors de 5 a 16 anys.
  Us podeu apuntar a través del Servei d'Atenció al Visitant del Museu de la Pesca, telèfon 972 600 424.
  Organitza: Museu de la Pesca – Espai del Peix
 • "Peix blau, visita guiada amb tastet"
  Dia i hora: cada dimecres de les 08:00h a les 09:30h
  Lloc: Museu de la Pesca
  Organitza: Museu de la Pesca - Confraria de Pescadors de Palamós
  28/08/2019 - 08:00
  Voleu conèixer els secrets de les sardines i seitons, el conegut com a peix blau?.
  D'entrada, són les principals espècies comercialitzades per la Confraria de pescadors de Palamós. Es pesquen de nit, amb l'art de l'encerclament, en grans quantitats, especialment durant els mesos de primavera i estiu. Són un aliment molt saludable, que aporta proteïnes i greixos molt beneficiosos al nostre organisme.
  El Museu de la Pesca us proposa un viatge guiat al món del peix blau per descobrir els secrets que s'hi amaguen, la forma de pescar-lo i subhastar-lo, les diferències entre les espècies i, sobretot, el seu potencial a la cuina. De la mà dels cuiners de l'Espai del Peix i de la degustació d'algunes receptes, el visitant gaudirà amb aquest producte econòmic, saludable, saborós i nutritiu.
  Cada dimecres, de les 08:00h a les 09:30h visita "Peix blau, visita guiada amb tastet".
  El preu de la visita amb tastet és de 6 euros, de 3 els menors. Les places són limitades i cal una inscripció prèvia al Museu de la Pesca, telèfon 972 600 424.
  Organitza: Museu de la Pesca amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors de Palamós.
 • Taller de nusos mariners
  Dia i hora: cada dimecres a les 18:00h
  Lloc: Museu de la Pesca
  Organitza: Museu de la Pesca
  28/08/2019 - 18:00
  Aquest estiu el Museu de la Pesca t'ajuda a descobrir els nusos mariners més pràctics i útils.
  Cada dimecres,a les 18:00h, tens l'oportunitat de participar en el taller pedagògic de nusos mariners, que dirigit per un pescador professional t'ensenyarà a fer nusos resistents, nusos fàcils de desfer, nusos per amarrar una embarcació, nusos per unir dos caps, nusos per armar una xarxa, nusos decoratius... No saps mai de quin embolic et poden treure!
  El preu del taller és de 2 euros. Els menors han d'anar acompanyats d'un adult que se'n faci càrrec. Les places són limitades i cal una inscripció prèvia al Museu de la Pesca, telèfon 972 600 424.
  Organitza: Museu de la Pesca
 • Visita guiada a les barques "Gacela" i "Estrella Polar"
  Dia i hora: cada dimecres, a les 19:30h en català i a les 20:15h en castellà
  Lloc: Museu de la Pesca
  Organitza: Museu de la Pesca
  28/08/2019 - 19:30
  Els dimecres, la visita guiada a les conegudes com a Barques del Peix, la "Gacela" i "Estrella Polar", l'extensió surant del Museu de la Pesca.
  Una visita que es fa, a les 19:30?h en català i a les 20:15?h en castellà.
  Amb la visita a les Barques del Peix, podeu descobrir l'ofici de pescador, tot recorrent els diferents espais de treball de dues embarcacions professionals: La "Gacela" i l'"Estrella Polar".
  Coneixereu les principals tècniques emprades pels pescadors catalans, les característiques de cada embarcació i els mètodes de construcció, el dur treball a bord, el repartiment de responsabilitats o la vida quotidiana mentre naveguen.
  El preu de la visita és de 3 euros pels adults i d'1 euro i mig pels menors.
  Organitza: Museu de la Pesca
 • Taller de cuina amb degustació. Del mercat de la llotja fins a la taula
  Dia i hora: cada dimecres, de les 19:30h a les 22:00h
  Lloc: Espai del Peix
  Organitza: Museu de la Pesca - Espai del Peix
  28/08/2019 - 19:30
  Els dimecres, el peix continua sent protagonista.
  El Museu de la Pesca i l'Espai del Peix us proposen fer un circuit complet al món del peix, des que es comercialitza a la llotja a través de la subhasta fins a la nostra taula.
  Es tracta del Taller de cuina amb degustació. Conèixer tots els passos que duen el peix de la subhasta al plat. Un taller que comença a les 19:30?h i acaba a les 22:00?h.
  Per començar, una visita al mercat de la llotja del peix de Palamós per veure la gran diversitat, quantitat i riquesa de producte que s'hi pot trobar. Triareu, comprareu i pujareu a l'Espai del Peix per participar en un taller i cuinar-lo seguint el receptari tradicional dels pescadors palamosins, autèntics experts de la cuina marinera i els millors coneixedors dels productes del mar. Finalment seurem plegats per degustar el resultat del nostre treball i aprenentatge, tot maridat amb vi DO Empordà Peralada i cervesa Damm Inèdit.
  El preu de la proposta és de 25 euros, les places són limitades a grups de fins a 14.
  Per a més informació us heu d'adreçar al Servei d'Atenció al Visitant. Museu de la Pesca. Telèfon 972 600 424.
 • Botifarrada solidària a benefici d'Oncolliga Girona
  Dia i hora: dimecres 29 d'agost a les 20:00h
  Lloc: passeig del Mar
  Organitza: Delegació Palamós d'Oncolliga Girona i Agrupació Sardanista Costa Brava
  28/08/2019 - 20:00
  Dimecres a les 20:00h hi ha botifarrada solidària al passeig del Mar, a benefici de la Fundació Oncolliga Girona.
  El preu del tiquet per la botifarrada i beguda és de 6 euros. Es poden comprar anticipadament a la perruqueria Cebado, del carrer d'Enric Vincke. També a través de la delegació a Palamós, Hortènsia Doporto, telèfon 972 31 70 24 / 649 631 697.
  A les 22:00h, una ballada de sardanes amb la Cobla Baix Empordà i a la mitja part de la ballada, sortejos de diferents premis completarà la vetllada solidària, organitzada per la delegació a Palamós de la Fundació Oncolliga i l'Agrupació Sardanista Costa Brava.
 • Contes al passeig del Mar. "A l'abordatge" amb la Cia.Patawa
  Dia i hora: dijous 29 d'agost a les 19:00h
  Lloc: escenari del passeig del Mar
  Organitza:Biblioteca Lluís Barceló i Bou
  29/08/2019 - 19:00
  Dijous a les 19:00h, a l'escenari del passeig, Contes al passeig del Mar.
  "A l'abordatge" a càrrec de la Cia. Patawa.
  Un espectacle molt visual, ple de gestos i música, orientat a mainada a partir de 3 anys,..i família.
  Organitza. Biblioteca Lluís Barceló i Bou.
 • Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona. "8 wires or 1 reason of love" amb el grup Oler de Moscou
  Dia i hora: dijous 29 d'agost a les 20:30h
  Lloc: Teatre La Gorga
  Organitza: Diputació de Girona i Ajuntament de Palamós, amb la col·laboració de Gespa Teatre.
  29/08/2019 - 20:30
  Dijous, arriba el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona, el FITAG.
  A les 20:30h, al Teatre La Gorga, representació de l'obra "8 wires or 1 reason of love" , "8 fils o 1 motiu d'amor". Una obra que ens arriba de la mà del grup de teatre Oler de Moscou.
  Un espectacle premiat i que recorre Europa participant en els programes de diferents certàmens de teatre amateur.
  L'obra del grup Oler és un thriller gestual que combina dansa i teatre.
  Dijous a les 20:30h a La Gorga : "8 fils o 1 motiu d'amor" d'Olga Ershova i representada pel grup de teatre Oler de Moscou dins la programació del Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona.
  El preu de l'entrada és de 5 euros i es poden comprar a través del web lagorga.cat.
  Organitza: Diputació de Girona i Ajuntament de Palamós, amb la col·laboració de Gespa Teatre.
 • 3r Torneig Internacional de Beach Waterpolo
  Dia i hora: de divendres 30 d'agost a diumenge 1 de setembre
  Lloc: platja Gran
  Organitza: Barcelona Internacional Waterpolo Academy i l'Ajuntament de Palamós.
  30/08/2019 - 15:00
  Divendres comença el 3r Torneig Internacional de Beach Waterpolo a la platja Gran de Palamós.
  Divendres, a partir de les 15:00h i dissabte i diumenge, a partir de les 09:00h a la platja de Palamós, davant l'Hotel Trias, els diferents equips competiran en aquest tercer torneig internacional obert a equips mixtos, amb un mínim de 10 jugadors per equip.
  El torneig està organitzat pel Barcelona Internacional Waterpolo Academy i l'Ajuntament de Palamós.
 • Ruta històrica del pirata Barba-rossa
  Dia i hora: divendres 30 d'agost al capvespre
  Lloc: ruta barri vell
  Organitza: Àrea de Patrimoni de l'Ajuntament de Palamós - Museu de la Pesca
  30/08/2019 - 19:00
  Divendres, al capvespre inici de la visita guiada del pirata Barba-rossa, la ruta històrica que ens porta pel barri vell de Palamós per conèixer la ubicació dels escenaris de la invasió del famós pirata turc ,que va arrasar la vila a mitjans del segle XVI.
  Visita guiada del pirata Barba-Rossa pel nucli antic de Palamós .
  La ruta es fa divendres, al capvespre. Les places són limitades i cal una inscripció prèvia al Museu de la Pesca, telèfon 972 600 424.
  Organitza: Àrea de Patrimoni de l'Ajuntament de Palamós – Museu de la Pesca.
 • Ball en línia
  Dia i hora: divendres 30 d'agost a les 20:00h
  Lloc: passeig del Mar
  Organitza: Àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Palamós.
  30/08/2019 - 20:00
  Divendres, a les 20.00h i al passeig del Mar, nova sessió de ball en línia . Una oportunitat per aprendre o recordar els passos d'aquesta modalitat de ball. Organitza: Àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Palamós.
 • Inscripcions als cursos 2019-2020 de l'Escola Municipal d'Adults
  Dia i hora: del 12 de juny al 31 d'agost - veure info
  Lloc: Aula d'Aprenentatge
  Organitza: Escola Municipal d'Adults
  31/08/2019 - 10:00
  L’Escola Municipal d’Adults de Palamós ja té preparats els cursos del període 2019-2020.
  Curs per obtenir el graduat d’educació secundària obligatòria i/o per a la preparació a la prova d’accés als cicles formatius de grau mitjà.
  Curs de preparació a la prova d’accés als cicles formatius de grau superior.
  Curs de preparació per a la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys i per a majors de 45 anys.
  Cursos d’idiomes, anglès, francès, castellà, en diferents nivells
  Cursos d’informàtica
  Per poder fer la matrícula als cursos és indispensable fer la INSCRIPCIÓ del 12 de juny al 31 d’agost. Ho podeu fer telemàticament al web www.palamos.cat/formacio Informa’t dels requeriments i dels horaris d’aquests cursos a l’Escola Municipal d’Adults de Palamós, al carrer de la Riera 31, telèfon 972 60 08 10, o bé a la pàgina web de l’Ajuntament de Palamós.
 • Tallers de dansa solidaris ONG JuntosXEllos
  Dia i hora: dissabte 31 d'agost a partir de les 20:00h
  Lloc: Arbreda Municipal
  Organitza: ONG JuntosXEllos
  31/08/2019 - 20:00
  Per dissabte, una proposta solidària a l'Arbreda Municipal.
  Dissabte a partir de les 20:00h, tallers de dansa a l'Arbreda, a càrrec de professors de l'Escola de dansa Ostwald Estudios i organitzats per l'ONG JuntosXEllos.
  A les 20:30h, la primera masterclass, la de flamenc amb Eric Ostwald. A les 21:30h, el segon taller de dansa, una masterclass de salsa a càrrec de Laura Caballero i a les 22:30h, l'última del programa, masterclass de zumba fitness amb Eric Ostwald.
  El preu de les masterclass és de 3 euros, destinats íntegrament a l'ONG palamosina JuntosXEllos, entitat que gestiona diferents projectes solidaris a Guinea Bissau.
  Dissabte, Tallers de dansa solidària a l'Arbreda.
 • Festival de Guitarra de Girona."Recital íntim: de Tàrrega a Santana" amb Josep Manzano
  Dia i hora: diumenge 1 de setembre a les 20:00h
  Lloc: Teatre La Gorga
  Organitza: Joventuts Musicals de Palamós i Plectrum.
  01/09/2019 - 20:00
  Diumenge, a les 20:00h al Teatre La Gorga, actuació del músic i guitarrista Josep Manzano, director del Festival de Guitarra de Girona.
  Josep Manzano presenta en aquest concert, algunes de les peces del seu darrer disc "Recital íntim", juntament amb un programa de recorregut per peces clàssiques i populars dels últims dos segles, des de danses de moda al romanticisme del segle XIX, com el vals o la polka, fins a temes de música pop, d'autors com Carlos Santana o Eric Clapton, passant pel jazz i la música llatina.
  Tot una proposta de visrtuosisme a la guitarra, del mestre Josep Manzano.
  Diumenge, dins el 16è Festival de Guitarra de Girona, Josep Manzano "Recital íntim: de Tàrrega a Santana".
  El preu de les entrades és de 12 euros, de 10 l'anticipada. Els socis de Joventuts Musicals, jubilats i menors de 18 anys paguen el 50% i l'entrada és gratuïta pels menors de 14 anys. Entrades al web festivalguitarra.es.
  Organitza: Joventuts Musicals de Palamós i Plectrum.
 • Cursos gratuïts. Inscripcions obertes. Comunicació/Empresa/Emocions/Competències
  Dia i hora: veure info
  Lloc: veure info
  Organitza: Servei de Promoció Econòmica i el Departament d'Ensenyament de l'Ajuntament de Palamós
  15/09/2019 - 09:00
  Atenció als cursos gratuïts adreçats a persones en situació d'atur i també les que estan en actiu.
  Són cursos per desenvolupar les teves competències i estan organitzats pel Servei de Promoció Econòmica i el Departament d'Ensenyament de l'Ajuntament de Palamós dins el programa de formació Forma't i Creix.
  Aquests són els cursos que s'ofereixen a partir del mes de setembre a les persones que estigueu en situació d'atur o que treballeu però us voleu formar:
  Curs de Comptabilitat bàsica. Curs Mindfulness i Curs Eines de Coaching.
  Per a empreses, autònoms, professionals i emprenedors/emprenedores, aquests són els cursos:
  Curs Google My Business. Curs Analytics. Curs Mailchimp. E-mail de màrqueting.
  Teniu tota la informació al web palamosocupació.cat. També podeu trucar al telèfon 972 600 380. Correu electrònic: ocupacio@palamos.cat.
  Les inscripcions estan obertes fins al 15 de setembre.

Publicitat

 • Servim Consultors - Despatx especialitzat en la compra i venda immobiliària, gestió de comunitats, assessorament laboral, comptable i jurídic i experts asseguradors com agents exclusius de “Reale Seguros”.
  Avda. Catalunya 23, cantonada amb carrer Vincke - telèfon 972 60 16 92
 • Granja Cristall, l'essència més genuïna i autèntica de Palamós.
  Un lloc on degustar el millor cafè i la millor xocolata amb xurros o melindros. L'espai per fer el vermut i descobrir les tapes de la casa.
  C/ López Puigcerver 21 de Palamós, davant l’Hotel Casa Vincke.
 • Projectes a mida amb tracte personalitzat.
  Fotos publicitàries, promocionals d'entitats o per decorar.
  Servei d'exposició, retoc fotogràfic i revelat pels més romàntics.
  C/ Major, 11 - Palamós - Tel. 972 31 48 72 - 686 169 463 - olga.grassot@gmail.com
 • Ràdio Pepe. Fem 60 anys! Electrodomèstics, informàtica i telefonia.
  Consulta les nostres promocions constants. Segueix-nos a facebook i twitter.
  Avinguda President Lluís Companys, 80 - Palamós - Telèfon 972 31 70 66
 • Cafeteria Mònica
  Fem menú diari, esmorzars, pizzes casolanes, tapes, arrossos, fideuàs
  Obrim cada dia a partir de les 8 del matí.
  Avinguda 11 de setembre, 35 - Palamós - Telèfon 972 31 88 26
 • Cafeteria Restaurant Can Paco - Cuina oberta tot el dia, des de les 9.30h
  Entrepans, gambes de Palamós, carns de Girona, arrossos i fideuàs.
  C/ President Macià número 4 - Palamós - Telèfon 972 31 68 91


Altres notícies

 • 'scRakeja't 2.0' i concert de Magalí Sare a La Gorga

  23/08/2019 Cultura - Jordi Rodríguez

  Dos espectacles centren la programació del Teatre La Gorga de Palamós, avui i demà. El primer és el muntatge de dansa 'scRakeja't 2.0', de CobosMika Company. És un espectacle per a tots els públics que fusiona la dansa contemporània i les danses urbanes. Està dirigit per Olga Cobos i es basa en una 'battle', un combat dansat protagonitzat per quatre personatges... (Llegir més)

 • 'Marea rosa' amb l'Orquestra Di-Versiones, avui a la platja de Sant Antoni

  23/08/2019 Cultura - Jordi Rodríguez

  L'espigó Costa Brava de la platja de Sant Antoni serà avui l'escenari de la sisena edició de la Diverbeach, el ja quasi tradicional concert gratuït de final d'estiu de l'Orquestra Di-Versiones. Els calongins han demanat als assistents que portin roba rosa o qualsevol complement d'aquest color.... (Llegir més)

 • L'Spar Citylift Girona jugarà un amistós contra el Montpeller, a Palamós

  23/08/2019 Esports - Jordi Rodríguez

  L'actual equip campió de la lliga espanyola de bàsquet femení, l'Spar Citylift Girona, jugarà un partit amistós de pretemporada al Pavelló Municipal de Palamós. La data és el dia 12 de setembre i el rival serà el Montpeller, precisament l'equip que va eliminar les gironines de l'Eurocup, la temporada passada. El partit l'organitza el Club Esportiu Palamós, en col·laboració amb l'Ajuntament, i serà d'entrada gratuïta.... (Llegir més)

 • Barça i Espanyol jugaran demà a Palamós la final de la Copa Catalunya femenina

  23/08/2019 Esports - Jordi Rodríguez

  No hi va haver sorpreses i els pronòstics es van complir fil per randa. El Futbol Club Barcelona defensarà el títol de campió de la Copa Catalunya de futbol femení, i el seu rival serà l'Espanyol. Els dos equips es van guanyar aquest dret en imposar-se en les seves respectives semifinals, jugades ahir a l'Estadi Municipal Palamós-Costa Brava. ... (Llegir més)

 • CE Bescanó-Palamós CF, nou amistós de pretemporada

  23/08/2019 Esports - Jordi Rodríguez

  El Palamós Club de Futbol continua la preparació amb vistes a l'inici de la lliga de la Primera Catalana, el diumenge 8 de setembre al camp de la Fundació Grama. Els palamosins juguen demà dissabte un partit amistós al camp del Club Esportiu Bescanó, de la Segona Catalana. El matx es disputarà a dos quarts de vuit del vespre.... (Llegir més)

 • L'ANC de Palamós preveu omplir deu autocars per anar a Barcelona per la Diada

  22/08/2019 Política - Jordi Rodríguez

  L'Assemblea Nacional Catalana de Palamós, Sant Joan i Vall-llobrega ja ha començat la venda de samarretes i de tiquets d'autocar per anar a la manifestació convocada a Barcelona l'11 de setembre proper, amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. L'entitat espera omplir una desena d'autocars, que sortiran del passeig del Mar al migdia, un cop s'acabin els actes institucionals que organitza l'Ajuntament de Palamós. ... (Llegir més)

 • Càritas organitza activitats lúdiques i solidàries, aquesta tarda a l'Arbreda

  22/08/2019 Societat - Jordi Rodríguez

  Càritas Interparroquial Palamós i Sant Joan organitza aquesta tarda una sèrie d'activitats al parc municipal de l'Arbreda. Es tracta, d'una banda, d'uns tallers infantils que es posaran en marxa a partir de les sis. Seguirà, a partir de dos quarts de vuit, un espectacle de balls amb la col·laboració desinteressada de l'escola de dansa Georgina Ors. El que es recapti amb aquestes activitats anirà al finançament de les diferents activitats socials que promou Càritas Interparroquial Palamós i Sant Joan.... (Llegir més)

 • Mor Salvador Andrés, antic col·laborador de Ràdio Palamós

  22/08/2019 Societat - Jordi Rodríguez

  Salvador Andrés, col·laborador asidu de Ràdio Palamós durant la dècada dels 90 del segle passat, va morir el dia 17 d'agost. Tenia 86 anys i estava afectat d'una greu malaltia. Salvador Andrés va participar a la tertúlia del programa de Ràdio Palamós 'Segona Plana', conduït per Joan Cama, entre els anys 1990 i 1997. Després, fins al 2002, va formar part del grup de tertulians del programa d'opinió "El Sedàs". També havia estat molt vinculat al Carnaval de Palamós en els inicis de la seva etapa moderna, i havia format part de la colla Els Ximplets de la Vila.... (Llegir més)

 • Campanya 'Fes circular la teva llauna al groc', a les platges de Calonge i Sant Antoni

  22/08/2019 Medi Ambient - Jordi Rodríguez

  Aquesta setmana ha arribat a les platges de Calonge i Sant Antoni la campanya 'Fes circular la teva llauna al groc', que organitza el programa europeu de sensibilització mediambiental 'Cada lata cuenta'. Fins al diumenge que ve, agents que treballen per a la campanya recorreran la platja portant motxilles recol·lectores per sensibilitzar els banyistes de la importància del reciclatge i recordant-los que les llaunes es dipositen al contenidor groc.... (Llegir més)


+ vídeos...Destacats

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...