Notícies

Aprovació inicial del nou col·lector del carrer del Mar

20/11/2018 Obres i Urbanisme

El carrer del Mar, en el límit entre els municipis de Palamós i de Calonge i Sant Antoni.

El projecte del nou col•lector d’aigües plujanes del carrer del Mar de Palamós ja té l’aprovació inicial. El projecte afecta també el carrer Mestral, del municipi de Calonge i Sant Antoni, i la seva finalitat és millorar el funcionament del sistema de sanejament dels dos municipis, potenciant la separació de les xarxes d’aigües residuals i pluvials. L’actuació té un pressupost de més de 280 mil euros que finançaran els dos ajuntaments. (Llegir més)

Una veïna es queixa que la pluja ha fet vessar aigües fecals

20/11/2018 Obres i Urbanisme

L'immoble situat al número 97 del carrer de la Indústria, fent cantonada amb el carrer de Nàpols. Una veïna de Palamós ha denunciat que la forta pluja que va caure la nit d'aquest dissabte passat, va negar d'aigua fecal els garatges de l'edifici on viu. Es tracta d'un immoble de sis veïns, situat al número 97 del carrer de la Indústria, fent cantonada amb el carrer de Nàpols. L'afectada, Isabel Lara, ha fet arribar la seva queixa a través del Telèfon de l'Informatiu de Ràdio Palamós, el 972 600926. (Llegir més)

Avui és el Dia Universal dels Drets dels Infants

20/11/2018 Societat

Avui, 20 de novembre, es commemora el Dia Universal dels Drets dels Infants, una convenció que les Nacions Unides van aprovar l'any 1980. Dins la programació especial que Ràdio Palamós emet al llarg d'aquesta setmana en relació a aquest fet, avui hem pogut escoltar la veu dels infants, els autèntics protagonistes de la jornada. Ho hem fet a través de quatre alumnes de sisè curs de primària de l'escola Vedruna Palamós. (Llegir més)


Agenda

 • Presentació del llibre "Gimnàstica de l'ànima: la manera d'aprendre la cultura musical sense adonar-se'n" de Josep Mut i Esther Pardo
  Dia i hora: dimecres 21 de novembre a les 19:00h
  Lloc: Biblioteca Municipal
  Organitza: Biblioteca Lluís Barceló i Bou
  21/11/2018 - 19:00
  Dimecres, a les 19:00h, a la Biblioteca, presentació del llibre "Gimnàstica de l'ànima: la manera d'aprendre la cultura musical sense adonar-se'n" de Josep Mut i Esther Pardo. La presentació va a càrrec del músic i professor Jaume Oliver.
  Un llibre per descobrir la música des d'un prisma diferent, a través dels sons de la mateixa naturalesa, que ens envolta de música constantment.
  El llibre persegueix l'objectiu que el lector i lectora faci un pas més en la comprensió de la música, més enllà de les notes d'una partitura o una cançó.
  Dimecres, a la Biblioteca, presentació del llibre "Gimnàstica de l'ànima: la manera d'aprendre la cultura musical sense adonar-se'n".
  Organitza: Biblioteca Lluís Barceló i Bou.
 • Contes musicats "Taller de retrats" amb la Cia La Sal d'Olot
  Dia i hora: dijous 22 de novembre a les 18:00h
  Lloc: Biblioteca Municipal
  Organitza: Biblioteca Lluís Barceló i Bou
  22/11/2018 - 18:00
  Contes musicats a la Biblioteca.
  Dijous a les 18:00h, hi ha Contes musicats a la Biblioteca amb la proposta de la Companyia La Sal d'Olot: "Taller de retrats".
  En el taller, pensat pels més menuts, es crearà un retrat amb collage, a partir dels personatges que els nens i nenes hauran escoltat prèviament.
  La proposta va adreçada a mainada a partir de 4 anys.
  Les places són limitades i per això cal una inscripció prèvia a la mateixa Biblioteca.
  Organitza: Biblioteca Lluís Barceló i Bou.
 • Teatre-fòrum sobre la crisi dels refugiats ."El metge de Lampedusa"
  Dia i hora: dijous 22 de novembre a les 18:30h
  Lloc: Punt Jove
  Organitza: Àrea de Joventut, Ciutadania i Immigració de l'Ajuntament de Palamós
  22/11/2018 - 18:30
  Dijous tenim teatre fòrum al Punt Jove.
  Prenen com a referent l'obra de teatre "El metge de Lampedusa" que s'ha representat a La Gorga aquest passat cap de setmana, s'organitza aquest taller per reflexionar sobre la crisi dels refugiats i endinsar-nos en la situació que viuen els exiliats.
  Dijous, a les 18:30h, taller de teatre fòrum al Punt Jove, els refugiats i l'exili reflexions al voltant de l'obra de teatre "El metge de Lampedusa".
  Organitza: Àrea de Joventut, Ciutadania i Immigració de l'Ajuntament de Palamós
 • Presentació de l'Agenda Llatinoamericana 2019
  Dia i hora: dijous 22 de novembre a les 20:00h
  Lloc: Punt Jove
  Organitza:Departament de Cooperació i Solidaritat de l'Ajuntament de Palamós, Taula Palamós Solidari i Comissió de l'Agenda Llatinoamericana.
  22/11/2018 - 20:00
  Dijous es presenta a Palamós l'Agenda Llatinoamericana 2019.
  A les 20:00h, al Punt Jove del carrer de Santa Marta, l'acte de presentació d'aquesta nova edició de l'Agenda Llatinoamericana compta amb la participació de Lluís Ciprés, sanitari jubilat i activista social, membre de l'organització Marea Blanca. Esther Sànchez, voluntària del projecte "Estiu solidari de Proide 2018" i Maria Solés, membre de l'Associació Sed-Esc i secretària de la Taula Palamós Solidari" que presentarà el projecte "Almendros".
  L'Agenda Llatinoamericana 2019 està dedicada a les grans causes que es fan amb petites iniciatives.
  L'Agenda Llatinoamericana és una iniciativa que va néixer l'any 1992 de la mà de José María Vigil i Pere Casaldàliga, per ser un instrument de divulgació i conscienciació sobre la creixent desigualtat entre el nord i el sud.
  L'Agenda Llatinoamericana s'edita i es distribueix a més de 25 països d'arreu del món. Es tradueix a cinc llengües, entre elles el català, i se n'editen uns 70 mil exemplars.
  Dijous, a les 20:00h presentació de l'edició 2019 al Punt Jove.
  Organitza: Departament de Cooperació i Solidaritat de l'Ajuntament de Palamós, Taula Palamós Solidari i Comissió de l'Agenda Llatinoamericana.
 • Cicle Gaudí de Cinema.Documental "Petitet" dirigit per Carles Bosch
  Dia i hora: dijous 22 de novembre a les 20:00h
  Lloc: Teatre La Gorga
  Organitza: Àrea de Cultura i Patrimoni de l'Ajuntament de Palamós.
  22/11/2018 - 20:00
  Torna a La Gorga el Cicle Gaudí de Cinema.
  Dijous a les 20:00h projecció del documental "Petitet" dirigit per Carles Bosch.
  Seguint la història d'un exmúsic gitano barceloní, "Petitet" i la seva odissea per portar un espectacle de rumba catalana a un gran teatre de Barcelona. Reunir una vintena de músics gitanos, genials però indisciplinats, i aconseguir que s'entenguin amb tota una orquestra simfònica, pot ser més que un miracle.
  Dijous, a les 20:00h a La Gorga, projecció del documental "Petitet" de Carles Bosch.
  Cicle Gaudí de Cinema Català.
  El preu de l'entrada és de 4,5 euros, de 3 la reduïda.
  Les entrades es poden comprar al web lagorga.cat.
  Organitza: Àrea de Cultura i Patrimoni de l'Ajuntament de Palamós.
 • Sessió formativa TIC. La informació al núvol: Google Drive
  Dia i hora: divendres 23 de novembre a les 10:00h
  Lloc: Biblioteca Municipal
  Organitza:
  23/11/2018 - 10:00
  Divendres, la Biblioteca organitza una nova sessió de formació en Tècniques de la Informació i la Comunicació.
  La sessió d'aquest divendres és un taller per conèixer el Google Drive i les seves possibilitats.
  Divendres , a les 10:00h, formació en TIC a la Biblioteca: "La informació al núvol: Google Drive"". L'activitat és gratuïta i oberta a tothom que tingui més de 16 anys. Les places són limitades i per això cal una inscripció prèvia a la Biblioteca.
  Organitza: Biblioteca Lluís Barceló i Bou i el Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona
 • Actes del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones
  Dia i hora: divendres 23 a les 12:00h i a les 18:00; diumenge 25 de novembre a les 11:30h
  Lloc: veure info
  Organitza: Ajuntament de Palamós, Grup Feminista Palamós, CobosMika company, Gespa Teatre, Ateneu de Palamós i Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà
  23/11/2018 - 12:00
  Diumenge és el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones.
  Dos actes emmarquen aquesta commemoració, el cap de setmana.
  Divendres a les 12:00h i a la Cafeteria de l'Hospital de Palamós es farà l'acte institucional, amb l'obertura del programa per part de l'alcalde de Palamós, Lluís Puig. Gespa Teatre i CobosMika oferiran un espectacle de teatre i dansa.
  Els actes continuen divendres a la tarda. A les 18:00h i a la Sala Polivalent de les Galeries Carme, nova actuació de Gespa Teatre i CobosMika i del grup de Teatre crític del Punt Jove. En aquest acte, l'Ateneu de Palamós entregarà els premis del seu concurs literari. El programa del dia acabarà amb la lectura del manifest.
  I diumenge, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, s'ha convocat una manifestació que sortirà a les 11:30h del passeig de Sant Antoni i arribarà fins als Jardins de l'1 d'octubre de Palamós. La manifestació està organitzada pel Grup Feminista Palamós-Calonge.
  Organitzen: Ajuntament de Palamós, Grup Feminista Palamós, CobosMika company, Gespa Teatre, Ateneu de Palamós i Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà.
 • Visita guiada a la subhasta del peix a la llotja
  Dia i hora: cada divendres a partir de les 16.30h
  Lloc: Llotja de Palamós
  Organitza: Museu de la Pesca
  23/11/2018 - 16:30
  Divendres, a partir de les 16.30h i cada mitja hora, podeu fer una visita guiada a la subhasta del peix a la llotja de Palamós.
  A través d'un gran mirador sobre la llotja, d'uns audiovisuals, d'uns plafons expositius i l'acompanyament en tot moment d'un guia, s'explica en directe el funcionament de la subhasta i l'origen de les espècies que s'hi veuen, les embarcacions que les capturen, els caladors on treballen els pescadors i com s'organitzen entorn de la confraria.
  Preu: 1,5 euros. Cal una inscripció prèvia al Museu de la Pesca. Telèfon 972 600 424.
  Organitza: Museu de la Pesca
 • Showcooking de cuina marinera amb peix de la confraria de pescadors de Palamós
  Dia i hora: divendres i dissabtes a les 20:00h
  Lloc: Espai del Peix
  Organitza: Museu de la Pesca-Espai del Peix
  23/11/2018 - 20:00
  Els divendres i dissabtes hi ha Showcooking de cuina marinera amb peix de la confraria de pescadors de Palamós i degustació de plats, a l'Espai del Peix.
  El showcooking és una activitat de demostració i degustació en directe de cuina marinera tradicional, la dels nostres pescadors, elaborada amb peix de la llotja de Palamós.
  A partir de l'explicació en directe, les propostes gastronòmiques de cada sessió remarquen el potencial de diferents productes pesquers de la llotja, especialment d'aquells menys cotitzats o coneguts.
  Showcooking de cuina marinera, els divendres i dissabtes a les 20.00h . El preu és de 20 euros. Més informació al Museu de la Pesca. Telèfon 972 600 424.
 • Taller "Aprenem a conservar bolets"
  Dia i hora: dissabte 24 de novembre -matí
  Lloc: Mas Can Pere Tià
  Organitza: Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós
  24/11/2018 - 10:00
  Dissabte, segona proposta boletaire del programa d'activitats "Aquesta tardor...temps de menjar bolets" organitzat per l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós.
  Dissabte al matí, després de la sortida micològica del passat cap de setmana, toca a aprendre com conservar els bolets que hem recollit.
  Dissabte al matí, a Can Pere Tià, taller pràctic per aprendre a conservar els bolets i conservar-los durant tot l'any. El taller està conduït pels cuiners de la Pizzeria Bocatto i del Restaurant Cactus.
  Totes les activitats al voltant dels bolets, són gratuïtes i cal una inscripció prèvia, o bé a través del telèfon 618 854 107 o per correu electrònic naturapalamos@gmail.com.
  Dissabte al matí, taller per conservar bolets.
  Recordeu que teniu oberta la participació en el concurs Instagram "Bolets de Palamós".
  Podeu consultar les bases al web de Medi Ambient, on també trobareu el programa d'activitats i tallers.
  Organitza: Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós.
 • Visita guiada a les Barques del Peix
  Dia i hora: dissabte 24 de novembre a les 12.00h
  Lloc: Museu de la Pesca
  Organitza: Museu de la Pesca
  24/11/2018 - 12:00
  Per dissabte, el Museu de la Pesca us proposa una "Visita guiada a les Barques del Peix".
  Amb la visita a les Barques del Peix, l'extensió flotant del Museu de la Pesca, volem descobrir la feina dels pescadors a bord, tot visitant els diferents espais de treball de dues embarcacions professionals: La Gacela i la Estrella Polar.
  Aquest recorregut permetrà conèixer les principals tècniques de pesca, les característiques de cada embarcació i els mètodes de construcció, i la vida quotidiana mentre naveguen.
  La visita és gratuïta i té una durada d'1h 30m , comença a les 12.00h.
  Organitza: Museu de la Pesca
 • "Expliquem contes de mar amb tota la família"
  Dia i hora: dissabte 24 de novembre a les 17:00h
  Lloc: Museu de la Pesca
  Organitza: Museu de la Pesca
  24/11/2018 - 17:00
  Dissabte hi ha proposta familiar al Museu.
  "Expliquem contes de mar amb tota la família", dissabte a les 17:00h us podeu acostar al Museu per escoltar els contes sobre el mar i sobre Palamós: fades, encanteris, misteris, herois, peixos, tempestes i aventures.
  L'activitat és gratuïta, per passar una tarda divertida.
  Organitza: Museu de la Pesca
 • 4a Trobada de corals palamosines
  Dia i hora: dissabte 24 de novembre a les 18:00h
  Lloc: Teatre La Gorga
  Organitza:Fusions grup vocal.
  24/11/2018 - 18:00
  Dissabte, quarta Trobada de corals palamosines a La Gorga.
  A partir de les 18:00h, actuació de les corals d'adults palamosines en aquesta tradicional trobada anual.
  Escàlem Coral, Palamós Gospel Choir, Coro Azahares, Coro Añoranzas del Sur, Coral Tramuntana, Coral El Progrés i Fusions Grup Vocal.
  Set formacions musicals ben diferents amb repertoris diversos, de la cançó tradicional catalana, la cançó marinera, cants gòspel, cants de sentiment andalús i els èxits més populars de la música pop.
  L'entrada és gratuïta.
  Organitza: Fusions grup vocal.
 • Visita guiada gratuïta al castell de Sant Esteve de Mar
  Dia i hora: diumenge 25 de novembre a les 12:00h
  Lloc: castell de St.Esteve de Mar
  Organitza: Museu de la Pesca.
  25/11/2018 - 12:00
  Per diumenge, a les 12:00h, el Museu de la Pesca organitza una visita guiada gratuïta al Castell de Sant Esteve de Mar.
  La visita guiada dona a conèixer la història del castell des dels seus orígens, interpreta la seva estructura a partir de les restes consolidades i ajuda a comprendre les diferents funcions que ha tingut al llarg de la seva història i la seva importància per a l'origen de la vila de Palamós, quan el rei Pere II el Gran el 1277 el va comprar per fundar al territori un port per als seus vaixells.
  La visita és gratuïta i cal una inscripció prèvia al Museu de la Pesca, telèfon 972 600 424.
 • Concert de tardor "Ricard Viladesau. De músic a mite"
  Dia i hora: diumenge 25 de novembre a les 18:00h
  Lloc: Teatre La Gorga
  Organitza: Agrupació Sardanista Costa Brava
  25/11/2018 - 18:00
  Per diumenge, l'Agrupació Sardanista Costa Brava us ofereix un concert de tardor extraordinari.
  Es tracta del concert dedicat a Ricard Viladesau "De músic a mite", amb la Cobla Ciutat de Girona i la participació de la cantant Susanna del Saz. Sota la direcció musical de Jesús Ventura i amb guió de Mercè Planas , l'espectacle és un homenatge al músic i compositor calongí Ricard Viladesau en aquest any que commemora el centenari del seu naixement.
  Un espectacle musical que va de les sardanes a les havaneres, passant per peces musicals de ball i amb una projecció d'imatges il·lustratives del món de la sardana. La direcció artística és de Francesc Sànchez Carcassés.
  Diumenge a les 18:00h al Teatre La Gorga, "Ricard Viladesau. De músic a mite" amb la Cobla Ciutat de Girona i la cantant Susanna del Saz.
  El preu de les entrades és de 13 euros, de 10 euros pels socis de l'Agrupació Sardanista Costa Brava. Les entrades es poden comprar al web lagorga.cat.
  Organitza: Agrupació Sardanista Costa Brava.
 • Sessió formativa TIC. Gestions quotidianes a Internet
  Dia i hora: dilluns 26 de novembre a les 10:00h
  Lloc: Biblioteca Municipal
  Organitza: Biblioteca Lluís Barceló i Bou i el Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona
  26/11/2018 - 10:00
  Dilluns , a la Biblioteca nova sessió de formació en Tècniques de la Informació i la Comunicació.
  La sessió d'aquest dilluns és un taller de tres hores per aprendre a utilitzar de manera adequada Internet per fer els tràmits i gestions quotidianes a través de la xarxa, com conèixer les formes de pagament més segures.
  Internet, la xarxa de les xarxes, forma part del nostre dia a dia, hi accedim a través de l'ordinador, la tauleta i el mòbil i si poden fer gran nombre de gestions.
  Dilluns , a les 10:00h, formació en TIC a la Biblioteca: "Gestions quotidianes a Internet".
  L'activitat és gratuïta i oberta a tothom que tingui més de 16 anys. Les places són limitades i per això cal una inscripció prèvia a la Biblioteca.
  Organitza: Biblioteca Lluís Barceló i Bou i el Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona
 • Taller de marxa nòrdica
  Dia i hora: cada dilluns a les 13.00h
  Lloc: parc de salut de la plaça d'Enric Vincke
  Organitza: Dipsalut
  26/11/2018 - 13:00
  Dilluns, a les 13.00h, nova sessió d'aprenentatge de marxa nòrdica al parc de salut de la plaça d'Enric Vincke.
  El taller per provar aquesta modalitat de fer esport està promogut per Dipsalut, Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona.
  La marxa nòrdica és un esport fàcil per a tots els públics, independentment de l'edat i la condició física, que porta molts beneficis per a la salut. Destaca pel seu fàcil aprenentatge i, a la vegada, per la baixa sensació de cansament durant la pràctica. Tan senzill com caminar incorporant uns pals dissenyats específicament per a aquest ús.
  No cal inscripció prèvia, ni portar bastons.
 • Crida de voluntariat al Gran Recapte
  Dia i hora: fins al 26 de novembre
  Lloc: inscripcions al Punt Jove -c/ de Santa Marta 6
  Organitza: Banc d'Aliments
  26/11/2018 - 19:00
  Es necessiten voluntaris i voluntàries pel Gran Recapte d'Aliments a Palamós que es farà el divendres 30 de novembre i el dissabte 1 de desembre destinat a l'Espai de Distribució d'Aliments Albert Castejón de Palamós.
  Els voluntaris i voluntàries destinen de 3 a 4 hores un dels dos dies del recapte d'aliments, el divendres 30 de novembre i el dissabte 1 de desembre.
  Els voluntaris es repartiran en grups de 3 i 4 persones per punt de recollida, que són els diferents supermercats del municipi.
  Els que estigueu interessats us heu d'apuntar al Punt Jove de Palamós, al carrer de Sant Marta, de dilluns a divendres de 10:00h a 14:00h i de 16:00h a 19:00h, o trucar per telèfon al 972 31 37 39 .
  Hi ha temps fins al 26 de novembre
 • Sessions de gimnàstica per a dones afectades de càncer de mama
  Dia i hora: cada dimarts, de 15.30h a 16.30h
  Lloc: casa Mas Guàrdies (sobre l'Hospital)
  Organitza: delegació a Palamós de la Fundació Oncolliga Girona amb la col·laboració de l'Espai Dona de Palamós
  27/11/2018 - 15:30
  Sessions de gimnàstica per a dones afectades de càncer de mama. Cada dimartsl, la Fundació Oncolliga Girona organitza les sessions de gimnàstica adreçades a dones afectades de càncer de mama, unes sessions dirigides per una fisioterapeuta per ajudar a guanyar mobilitat, elasticitat i prevenir el limfedema.
  Les sessions es fan cada dimarts de les 15.30h a les 16.30h al local de Mas Guàrdies.
  Si voleu més informació, podeu trucar al telèfon 972 31 70 24 o el 649 631 697 (Hortènsia Doporto)
  Organitza: delegació a Palamós de la Fundació Oncolliga Girona amb la col·laboració de l'Espai Dona de Palamós.
 • Programa d'activitats setmanals de l'Associació de Fibromiàlgia
  Dia i hora: veure info
  Lloc: Palamós Gent Gran
  Organitza: Associació Catalana d'Afectats de Fibromiàlgia al Baix Empordà
  27/11/2018 - 18:15
  Programa d'activitats setmanals a Palamós, de l'Associació de Fibromiàlgia al Baix Empordà.
  Cada dimarts.
  A les 18:15h i a l'aula de Palamós Gent Gran, es fa el Taller de memòria a càrrec de la psicòloga Maria Caner.
  Cada dimecres.
  De les 18:00h a les 19:00h, també a les instal·lacions de Palamós Gent Gran, sessions de gimnàstica suau i relaxació adaptada a la fibromiàlgia., a càrrec de Mª Carmen Gutiérrez i Maribel Tamara.
  I en acabar aquestes sessions de gimnàstica i relaxació, a les 19:00h, taller "Gestionant emocions" a càrrec de la psicòloga Núria Pérez.
  Cada dijous.
  A les 16:30h, caminada saludable amb sortida de l'Oficina de Turisme del passeig del Mar.
  Aquestes activitats regulars complementen les propostes puntuals de tallers i xerrades puntuals que organitza a Palamós , l'Associació Catalana d'Afectats de Fibromiàlgia al Baix Empordà.
  Si voleu més informació sobre aquestes activitats, podeu trucar al 696 932 180, us poseu en contacte amb Lali Murillo, coordinadora de l'associació al Baix Empordà.
 • 9ª Exposició fotogràfica col·lectiva de socis del Cine Club Bahia Palamós
  Dia i hora: fins a l'1 de desembre, per horari veure info
  Lloc: sala polivalent Biblioteca Municipal
  Organitza: A.F. Cine Club Bahia Palamós
  30/11/2018 - 10:00
  9ª Exposició fotogràfica col·lectiva de socis del Cine Club Bahia Palamós.
  La tradicional mostra de fotografies dels socis del Cine Club i que cada any es desplega en aquesta exposició, que es podrà veure fins al dissabte 1 de desembre a la sala polivalent de la Biblioteca Municipal.
  L'horari : de les 10:00h a les 13:00h i de les 16:00h a les 20:00h. Els dissabtes de 10:00h a les 13:00h.
  Organitza. Cine Club Bahia Palamós
 • 7è Concurs de fotografia de l'Associació Gent Gran de Palamós
  Dia i hora: fins a l'11 de desembre
  Lloc: presentació fotografies al local A.Gent Gran , c/ de President Macià 7
  Organitza: Associació Gent Gran de Palamós.
  11/12/2018 - 17:00
  L'Associació Municipal Gent Gran de Palamós organitza el 7è Concurs de fotografia adreçat a persones residents a Palamós, majors de 60 anys i tots els socis de l'Associació.
  Les fotografies han de tractar dos temes: el Palamós actual, que poden ser: paisatges, monuments, personatges coneguts, festes, etc. L'altre tema serà de lliure elecció, en aquest es valorarà l'originalitat i la qualitat tècnica de la composició.
  Les fotografies s'han de presentar al local de l'Associació Gent Gran de Palamós fins a l'11 de desembre.
  Podeu trobar les bases al Facebook de Gent Gran.
  7è Concurs de fotografia de l'Associació Gent Gran de Palamós.

Publicitat

 • Restaurant Can Quel, ara amb nova direcció
  De dilluns a divendres 5 propostes diferents per fer el menú de migdia. Estem especialitzats en carns,. peixos,.. arrossos, fem menús per a grups.
  Passeig del Mar, 42 - Palamós - Telèfon 972 31 39 65
 • Granja Cristall, l'essència més genuïna i autèntica de Palamós.
  Un lloc on degustar el millor cafè i la millor xocolata amb xurros o melindros. L'espai per fer el vermut i descobrir les tapes de la casa.
  C/ López Puigcerver 21 de Palamós, davant l’Hotel Casa Vincke.
 • Projectes a mida amb tracte personalitzat.
  Fotos publicitàries, promocionals d'entitats o per decorar.
  Servei d'exposició, retoc fotogràfic i revelat pels més romàntics.
  C/ Major, 11 - Palamós - Tel. 972 31 48 72 - 686 169 463 - olga.grassot@gmail.com
 • Ràdio Pepe. Fem 60 anys! Electrodomèstics, informàtica i telefonia.
  Consulta les nostres promocions constants. Segueix-nos a facebook i twitter.
  Avinguda President Lluís Companys, 80 - Palamós - Telèfon 972 31 70 66
 • Cafeteria Mònica
  Fem menú diari, esmorzars, pizzes casolanes, tapes, arrossos, fideuàs
  Obrim cada dia a partir de les 8 del matí.
  Avinguda 11 de setembre, 35 - Palamós - Telèfon 972 31 88 26
 • Cafeteria Restaurant Can Paco - Cuina oberta tot el dia, des de les 9.30h
  Entrepans, gambes de Palamós, carns de Girona, arrossos i fideuàs.
  C/ President Macià número 4 - Palamós - Telèfon 972 31 68 91


Altres notícies

 • Un nou estudi insisteix que el claustre del Mas del Vent és romànic

  20/11/2018 Cultura

  Un nou estudi conclou que el claustre del Mas del Vent de Palamós conté peces originals romàniques del segle XII provinents de la catedral de Salamanca. La tesi es recull en el llibre 'Salamanca, Ciudad Lineal, Palamós. Las arcadas claustrales del Mas del Vent'. És una publicació de la Universitat de Salamanca, a partir de les aportacions realitzades per una dotzena d'experts entre els quals hi ha historiadors, geòlegs i arquitectes. El volum ha estat coordinat pel professor de la Universitat de Girona, Gerardo Boto, defensor a ultrança de l'origen romànic del claustre. ... (Llegir més)

 • Conveni entre el Síndic de Calonge i Sant Antoni i la companyia d'aigües

  20/11/2018 Serveis

  El Síndic de Greuges de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni i el Defensor del Client de la companyia d’aigües SOREA han firmat avui un acord de col•laboració. La finalitat és establir un protocol de relacions que ajudi a l’entesa mútua en temes com la sol•licitud d’informació o les reclamacions presentades al Síndic per part de clients de la companyia subministradora d’aigua. ... (Llegir més)

 • 171 donants de sang a la jornada ordinària feta al CAP Palamós

  20/11/2018 Societat

  Un total de 171 persones van respondre a la crida de l’Associació de Donants de Sang, en la jornada ordinària que es va fer aquest dissabte passat al Centre d’Atenció Primària de Palamós. Són una trentena menys que les que van anar a la mateixa convocatòria, l’any 2017. Malgrat tot, des de l’Associació es destaca que entre els donants d’aquesta darrera crida n’hi ha dotze que hi han anat per primera vegada. ... (Llegir més)

 • Cinema ambiental a la Biblioteca amb 'Sense ficció. Què mengem?'

  20/11/2018 Medi Ambient

  La Biblioteca Municipal de Palamós acull aquest vespre la projecció del documental ‘Sense ficció. Què mengem?’. La proposta forma part del programa d’activitats de tardor que organitza l’Àrea municipal de Medi Ambient, i que enguany és dedica al món dels bolets. El documental està dirigit per Montse Armengou i Ricard Belis, i explica els perills de l’efecte acumulatiu dels greixos en la nostra dieta diària. ... (Llegir més)

 • El Palamós CF ja és tercer i vol allargar la bona ratxa

  20/11/2018 Esports

  El Palamós Club de Futbol ha aconseguit situar-se en el tercer lloc de la classificació del seu grup de la Primera Catalana, després de sumar una ratxa de quatre partits imbatut. El seu entrenador, Javi Salamero, insisteix en la gran igualtat que hi ha entre els equips i creu que més endavant es podrà valorar si el Palamós té possibilitats o no de lluitar per les places d’ascens i de promoció, que ara encara estan una mica lluny.... (Llegir més)

 • Ràdio Palamós fa una programació especial amb motiu del Dia Universal dels Drets dels Infants

  19/11/2018 Societat

  Ràdio Palamós ha preparat aquesta setmana un seguit de programes especials amb motiu del Dia Universal dels Drets dels Infants, que es commemora demà dimarts. El programa d’entrevistes ‘Tal com som’, ha comptat avui amb representants de quatre centres escolars del municipi que han debatut sobre els reptes que té la comunitat educativa per assegurar aquests drets. Demà, farem una tertúlia amb nens i nenes des d’una escola i dijous dedicarem la tertúlia ‘Tal com raja’, a parlar amb professionals que vetllen pels drets dels infants.... (Llegir més)

 • La CUP abordarà les polítiques socials en la tercera assemblea per elaborar el programa electoral

  19/11/2018 Política

  La CUP Sant Joan-Palamós continua el procés per elaborar el seu programa per a les eleccions municipals de l’any que ve. El procés es fa a través d’assemblees obertes. La d'avui és ja la tercera i va dedicada a abordar polítiques socials. Després d'aquesta en quedaran dues més. El dia 3 amb el model urbà com a tema central i, finalment, el dia 17 per debatre propostes en relació a territori i medi ambient. ... (Llegir més)

 • Junts X Palamós torna a qüestionar l'impacte dels creuers

  19/11/2018 Medi Ambient

  El regidor de Junts x Palamós i Sant Joan, Dani Reixach, ha tornat a qüestionar l'activitat de creuers al municipi. Reixach creu que el cost que tenen les escales de vaixells turístics a nivell ambiental, amb especial impacte en la platja Gran de Palamós, no compensa el guany econòmic que deixa l'activitat. Palamós va tancar recentment la temporada de creuers 2018 amb xifres rècord.... (Llegir més)

 • La Marca Gamba de Palamós, present al Fòrum Gastronòmic de Girona

  19/11/2018 Societat

  La Marca de Garantia Gamba de Palamós es promociona al Fòrum Gastronòmic de Girona, que es fa fins demà al Palau de Fires i Congressos de la capital gironina. L'objectiu és, una vegada més, difondre aquest distintiu que garanteix la traçabilitat i la qualitat del producte, i posar-lo a l'abast del públic i les empreses del país, conjuntament amb els principals productes alimentaris catalans.... (Llegir més)


+ vídeos...Destacats

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...