Notícies

L'atenció primària incorpora 8 gestors COVID que seguiran els casos sospitosos

07/08/2020 Societat - Jordi Rodríguez

Gestora COVID del CAP de Palamós. (Foto: SSIBE).

L'atenció primària de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà incorpora a partir d'aquest dilluns que ve 8 gestors COVID. Es tracta de personal format específicament per fer el seguiment de qualsevol persona sospitosa de patir una infecció per coronavirus. Treballaran a les àrees bàsiques de salut de Palamós, Palafrugell, La Bisbal d'Empordà i Torroella de Montgrí, i també a l'hospital de Palamós. (Llegir més)

La CUP rebutja la transferència dels estalvis municipals a l'Estat

07/08/2020 Política - Jordi Rodríguez

La regidora de la CUP a l'Ajuntament de Palamós, Roser Huete. El grup municipal de la CUP a l'Ajuntament de Palamós ha criticat amb duresa l'acord a què han arribat l'Estat i la Federación Española de Municipios i Provincias, perquè els ajuntaments transfereixin a l'administració central els seus romanents de tresoreria. El govern de l'Estat es compromet a anar retornant aquests recursos als municipis, perquè aquests en facin ús. La CUP ho qualifica de xantatge, hi veu un atac a l'autonomia local i proposa respondre amb la desobediència. (Llegir més)

L'equip de govern diu que els contenidors es netegen a diari

07/08/2020 Medi Ambient - Jordi Rodríguez

Contenidors d'escombraries al carrer d'Enric Vincke. El govern municipal de Palamós, representat pel grup d'Esquerra Republicana de Catalunya, ha sortit al pas de la denúncia que el grup de Junts per Catalunya, en l'oposició, feia ahir en aquesta emissora, en el sentit que hi ha una manca generalitzada de neteja i desinfecció en els contenidors de recollida d'escombraries. L'equip de govern ho desmenteix i assegura que durant l'estiu se'n fa una neteja diària. (Llegir més)


Agenda

 • Biblioplaça Estiu 2020
  Dia i hora: veure info
  Lloc: veure info
  Organitza. Biblioteca Lluís Barceló i Bou
  07/08/2020 - 18:00
  La Biblioteca Lluís Barceló i Bou, posa en funcionament el servei d’estiu Biblioplaça.
  Biblioplaça és un servei itinerant de consulta de llibres, revistes i premsa diària per a adults, joves i infants, amb activitats que promouen la lectura entre els més petits.
  Cada setmana, de dilluns a divendres, excepte els dijous, de les 18:00h a les 20:00h, el servei està instal•lat en una plaça del municipi : a la plaça Mossèn Gumersind, a Sant Joan; a la plaça Mas Guàrdies i a la plaça Vila-romà a la zona Es Pla.
  Del 3 al 7 d’agost
  Del 24 al 28 d’agost
  Plaça de Mossèn Gumersind de Sant Joan
  Del 10 al 14 agost
  Plaça Mas Guàrdies
  Del 17 al 21 d’agost
  Plaça Vila-romà (Zona Es Pla)
 • Ruta pel Port de Palamós: racons, històries i anècdotes de pescadors, camàlics i mariners
  Dia i hora: cada divendres a les 19:00h
  Lloc: Museu de la Pesca
  Organitza: Museu de la Pesca
  07/08/2020 - 19:00
  Cada divendres a les 19:00h, aquesta nova ruta guiada. Recorregut per Port de Palamós, un espai viu i actiu on conflueixen sectors, indústries i professionals del món del mar. Descobrirem els racons, identificarem les zones principals, parlarem del dia a dia i coneixerem les llegendes, anècdotes i curiositats vinculades a la seva llarga i exitosa història. Places limitades, cal reserva prèvia al Museu de la Pesca, telèfon 972600424. El preu és de 3 euros pels adults i d'1,5 euros pels menors.
 • Classes de Tai Chi amb el Tai David González
  Dia i hora: dilluns i divendres a les 19:00h
  Lloc: plaça d'Ezequiel Torroella
  Organitza. Càritas Interparroquial Palamós Sant Joan
  07/08/2020 - 19:00
  Cada tarda de dilluns i divendres, a la 19:00h teniu l'oportunitat de prendre classes de Tai Chi amb el Tai David González.
  Dilluns i divendres a les 19:00h, a la plaça d'Ezequiel Torroella, classes de Tai Chi.
  Les classes són gratuïtes i estan organitzades per Càritas Interparroquial Palamós Sant Joan, i formen part del seu programa Salud i moviment.
 • Showcooking de cuina marinera amb peix de la confraria de pescadors de Palamós
  Dia i hora: cada divendres a les 20:00h
  Lloc: Espai del Peix
  Organitza: Museu de la Pesca - Espai del Peix
  07/08/2020 - 20:00
  Els divendres hi ha Showcooking de cuina marinera amb peix de la confraria de pescadors de Palamós i degustació de plats, a l'Espai del Peix.
  El showcooking és una activitat de demostració i degustació en directe de cuina marinera tradicional, la dels nostres pescadors, elaborada amb peix de la llotja de Palamós.
  A partir de l'explicació en directe, les propostes gastronòmiques de cada sessió remarquen el potencial de diferents productes pesquers de la llotja, especialment d'aquells menys cotitzats o coneguts.
  Showcooking de cuina marinera, els divendres a les 20:00h . El preu és de 20 euros. Places limitades i cal reserva prèvia. Més informació al Museu de la Pesca. Telèfon 972 600 424.
 • La cuina del peix a través dels cinc sentits
  Dia i hora: cada dissabte a les 20:00h
  Lloc: Espai del Peix
  Organitza: Museu de la Pesca - Espai del Peix
  08/08/2020 - 20:00
  Els dissabtes, a les 20:00h, a l'Espai del Peix, una experiència sensorial..
  La cuina del peix a través dels cinc sentits. Una proposta gastronòmica singular i atractiva elaborada amb productes de la Confraria de Pescadors de Palamós.
  Sessió de demostració i degustació de cuina marinera per activar al màxim tots els nostres sentits. Cinc plats, elaborats de forma tradicional o innovadora amb cinc espècies diferents, i el tast de dues varietats de vins, faran jugar tots els sentits: el gust, el tacte, l'olfacte, l'oïda i la vista.
  Tota l'activitat es marida amb vi DO Empordà Peralada i cervesa Damm Inèdit.
  L'activitat es dur a terme en una càlida atmosfera de capvespre a l'Espai del Peix, amb les barques i la badia de Palamós com a escenari privilegiat per gaudir al detall dels sabors de la cuina marinera.
  El preu de l'experiència és de 25 euros. Les places són limitades i cal fer reserva prèvia al Museu de la Pesca, telèfon 972 600 424.
  Organitza: Museu de la Pesca - Espai del Peix
 • Gimnàstica i tallers infantils a l'Àrea Activa de la platja Gran
  Dia i hora: cada dia, de 09.30h a 13.30h i de 17.00h a 18.30h
  Lloc: Àrea Activa platja Gran
  Organitza: Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Palamós
  10/08/2020 - 09:30
  Cada dia, de 9:30h a 10:30h , a l'Àrea Activa de la platja Gran de Palamós es fa una hora de gimnàstica suau. A partir de les 10:30h i fins a les 13:30h, tallers infantils i jocs. Els tallers infantils també estan oberts a la tarda, de les 17.00h a les 18.30h.
  Totes les activitats són gratuïtes.
  Són les activitats diàries de l'Àrea Activa de la platja Gran.
  Organitza: Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Palamós
 • Visita guiada a la subhasta del peix a la llotja de Palamós en català
  Dia i hora: de dilluns a divendres, a partir de les 16:15h, cada 30 minuts fins a les 17:45h
  Lloc: Museu de la Pesca
  Organitza: Museu de la Pesca
  10/08/2020 - 16:15
  Programa de visites del Museu de la Pesca per aquest estiu .
  De dilluns a divendres, a partir de les 17:15h: Visita guiada a la subhasta del peix a la llotja de Palamós en català.
  Una visita per conèixer el funcionament de la subhasta diària del peix a la llotja de Palamós i l'organització del sector pesquer local. Amb l'ajuda d'uns audiovisuals, plafons expositius i l'acompanyament en tot moment d'un guia, s'interpreta l'escena diària de la subhasta, qui és qui en aquest escenari, el seu funcionament, es comenta l'origen de les espècies que s'hi veuen, les embarcacions que les capturen i els caladors on treballen els pescadors, així com la seva organització a l'entorn de la confraria.
  Aquesta activitat té la voluntat de sensibilitzar el visitant cap a l'activitat pesquera, la gent que hi treballa i els productes del mar.
  La visita en català es fa cada 30 minuts, les 16.15 h, 16:45h, 17:15h i 17:45h.
  El preu de la visita és d'1,5 euros , menors de 4 anys gratuïta. Places limitades i no cal fer reserva prèvia , es poden comprar el mateix dia de la visita a la recepció del Museu.
  Organitza: Museu de la Pesca
 • Visita guiada al Museu de la Pesca
  Dia i hora: dilluns i dijous a les 19.00h i a les 20.00h
  Lloc: Museu de la Pesca
  Organitza: Museu de la Pesca
  10/08/2020 - 19:00
  El Museu de la Pesca és únic a la Mediterrània en la seva especialitat. La seva exposició permanent vol acostar al visitant el passat i el present de la pesca marítima, i reflexionar plegats sobre el seu futur.
  A través d'un pròleg audiovisual i de 5 àmbits, la visita guiada descobreix diferents aspectes - algunes d'ells força desconeguts per la societat - d'aquesta activitat i d'aquest ofici, des del seu orígens mil?lenaris fins a l'actualitat: els peixos del nostre mar, els espais de pesca, els oficis relacionats amb el mar, la vida quotidiana dels pescadors, les embarcacions, els ormeigs, les tècniques i la tecnologia, entre altres temes apassionants.
  La visita mostra un món pesquer actiu i viu, com es pot comprovar diàriament al moll pesquer de Palamós.
  El preu de l'entrada és de 3 ?. Places limitades i cal una incripció prèvia al telèfon 972 600 424.
 • Visita guiada a les barques "Gacela" i "Estrella Polar"
  Dia i hora: cada dimarts a les 19:00h i a les 20:00h
  Lloc: Museu de la Pesca
  Organitza: Museu de la Pesca
  11/08/2020 - 19:00
  Els dimarts, la visita guiada a les conegudes com a Barques del Peix, la "Gacela" i "Estrella Polar", l'extensió surant del Museu de la Pesca.
  Una visita que es fa, a les 19:00h i a les 20:00h.
  Amb la visita a les Barques del Peix, podeu descobrir l'ofici de pescador, tot recorrent els diferents espais de treball de dues embarcacions professionals: La "Gacela" i l'"Estrella Polar".
  Coneixereu les principals tècniques emprades pels pescadors catalans, les característiques de cada embarcació i els mètodes de construcció, el dur treball a bord, el repartiment de responsabilitats o la vida quotidiana mentre naveguen.
  El preu de la visita és de 3 euros pels adults i d'1 euro i mig pels menors. Places limitades i cal una reserva prèvia al telèfon 972 600 424
  Organitza: Museu de la Pesca
 • "Peix blau, visita guiada amb tastet"
  Dia i hora: cada dimecres a les 08:00h
  Lloc: Museu de la Pesca
  Organitza: Museu de la Pesca - Confraria de Pescadors de Palamós
  12/08/2020 - 08:00
  Voleu conèixer els secrets de les sardines i seitons, el conegut com a peix blau?.
  D'entrada, són les principals espècies comercialitzades per la Confraria de pescadors de Palamós. Es pesquen de nit, amb l'art de l'encerclament, en grans quantitats, especialment durant els mesos de primavera i estiu. Són un aliment molt saludable, que aporta proteïnes i greixos molt beneficiosos al nostre organisme.
  El Museu de la Pesca us proposa un viatge guiat al món del peix blau per descobrir els secrets que s'hi amaguen, la forma de pescar-lo i subhastar-lo, les diferències entre les espècies i, sobretot, el seu potencial a la cuina. De la mà dels cuiners de l'Espai del Peix i de la degustació d'algunes receptes, el visitant gaudirà amb aquest producte econòmic, saludable, saborós i nutritiu.
  Cada dimecres, a les 08:00h visita "Peix blau, visita guiada amb tastet".
  El preu de la visita amb tastet és de 6 euros, de 3 els menors de 16 anys. Les places són limitades i cal una inscripció prèvia al Museu de la Pesca, telèfon 972 600 424.
  Organitza: Museu de la Pesca amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors de Palamós.
 • Visita guiada amb tastet de Gamba de Palamós
  Dia i hora: cada dimecres a les 19:00h
  Lloc: Espai del Peix
  Organitza: Museu de la Pesca-Espai del Peix
  12/08/2020 - 19:00
  Cada dimecres, a l'Espai del Peix, una visita guiada amb tastet de gamba de Palamós.
  A les 19:00h, una visita guiada de la mà d'un pescador i guia expert del port de Palamós que us descobrirà l'interessant món de la gamba. Des de l'exposició permanent del mateix museu, passant per la llotja per veure com es comercialitza i acabant a l'Espai del Peix per descobrir com es prepara i finalment fer un tastet de gamba de Palamós.
  El preu de la visita és de 7 euros, els menors de 16 anys en paguen 5.
  Organitza: Museu de la Pesca en col•laboració amb la Confraria de Pescadors de Palamós
 • Contes al passeig del Mar.
  Dia i hora: cada dijous a les 19:00h
  Lloc: escenari del passeig del Mar
  Organitza:Biblioteca Lluís Barceló i Bou
  13/08/2020 - 19:00
  Cada dijous a les 19:00h, a l'escenari del passeig, Contes al passeig del Mar.
  Un espectacle molt visual, ple de gestos i música, orientat a mainada a partir de 3 anys,..i família.
  Les places són limitades i cal una inscripció prèvia al telèfon de la Biblioteca 972 600 708.
  Organitza. Biblioteca Lluís Barceló i Bou.
 • Showcooking per menjar peix en família
  Dia i hora: cada dijous a les 20:00h
  Lloc: Espai del Peix
  Organitza: Museu de la Pesca - Espai del Peix
  13/08/2020 - 20:00
  Cada dijous a les 20:00h hi ha una proposta familiar a l'Espai del Peix: Showcooking per menjar peix en família.
  Una sessió especial de show-cooking a l'Espai del Peix adreçat a famílies amb menors a partir de 5 anys, perquè puguin gaudir plegades del privilegi de menjar peix fresc de Palamós.
  Els showcookings són sessions de demostració en directe de cuina elaborada amb peix del port de Palamós i la degustació de plats del receptari dels pescadors. En aquesta sessió familiar hi haurà menús adaptats als més petits perquè mengin peix amb tota tranquil·litat i s'introdueixin a poc a poc en el fantàstic món dels productes del mar: una cuina rica, saludable, nutritiva, econòmica i per a totes les edats!
  El preu de l'activitat és de 20 euros pels adults i de 12 euros pels menors de 16 anys.
  Places limitades i cal reserva prèvia al Museu de la Pesca , telèfon 972 600 424.
  Organitza: Museu de la Pesca - Espai del Peix
 • Concerts d'estiu "Quan el Sol es Pon" Palamós 2020: The Best Of (Rock)
  Dia i hora: dijous 13 d'agost a les 20:30h
  Lloc: plaça de Catalunya
  Organitza: Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Palamós
  13/08/2020 - 20:30
  Continua la programació del cicle de concerts a l’aire lliure “Quan el sol es pon”, organitzat per l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Palamós.
  Últim concert del programa amb l’actuació dels The Best Of amb Toni Molina a la bateria, Miquel Abras amb veu i guitarra i Carles Ramió al baix. Un concert per recordar peces mítiques des de FooFighters fins a Bob Marley.
  Quan el sol es pon, els concerts d’estiu, a l’aire lliure.
  Gratuït
 • 39a Mostra de l'Havanera Catalana
  Dia i hora: divendres 14 d'agost a les 22:00h
  Lloc: Arbreda Municipal
  Organitza: Agrupació Sardanista Costa Brava
  14/08/2020 - 22:00
  Divendres, arriba un dels clàssics de l'estiu: la Mostra de l'Havanera Catalana.
  Divendres a les 22:00h a l'Arbreda Municipal, 30a Mostra de l'Havanera Catalana, amb la participació dels grups: Barca de Mitjana, Neus Mar, Peix Fregit i Port Bo.
  Les entrades només es poden comprar a través del web www.lagorga.cat. No es farà venda presencial ni reserves telefòniques.
  Els preus de les entrades és de 10 euros pels socis de l'Agrupació Sardanista Costa Brava i de 15 euros pels no socis.
  Les entrades es poden comprar en paquets d'1, 2 o 4 localitats.
  Organitza: Agrupació Sardanista Costa Brava.
 • Ruta històrica nocturna "La bruixeria a Palamós, entre la llegenda i la història"
  Dia i hora: dissabte 15 d'agost al capvespre
  Lloc: informació al Museu de la Pesca
  Organitza: Museu de la Pesca
  15/08/2020 - 20:00
  Visitarem de nit els indrets de Palamós relacionats popularment amb la bruixeria per interpretar la seva presència a la vila des de temps remots.
  Es compaginaran els relats fantàstics, les creences populars i les supersticions amb la identificació de persones i fets reals que apareixen documentats en llibres sacramentals, processos judicials i correspondència parroquial, amb l'objectiu d'apropar el fenomen a la història.
  La visita va a càrrec de Gabriel Martín, historiador i autor de diversos articles sobre la temàtica de la bruixeria. La ruta és gratuïta, amb places limitades. Cal una inscripció prèvia al Museu de la Pesca perquè les places són limitades. Telèfon 972 600 424.
  Organitza: Àrea de Patrimoni de l'Ajuntament de Palamós – Museu de la Palamós
 • Concert amb música dels 60/70/80
  Dia i hora: dissabte 15 d'agost a les 21:00h
  Lloc: Arbreda Municipal
  Organitza: Club de Fans 60s 70s 80s
  15/08/2020 - 21:00
  Per dissabte, el Club de fans 60s 70s 80s organitza un concert amb música la música d'aquelles dècades a l'Arbreda Municipal.
  A partir de les 21:00h i fins a la mitjanit, ball amb la música dels 60 als 80.
  Els tiquets per a la festa es poden recollir a la seu de l'Associació Cultural Club de Fans dels 60s, 70s, 80s, a les Galeries Carme, de dilluns a dissabte d'11 a 12:30h. Es demana un donatiu de 5 euros amb dret a consumició.
 • Inscripcions de l'Escola Municipal d'Adults als cursos 2020-2021
  Dia i hora: del 15 de juliol al 31 d'agost.Veure info
  Lloc: via web
  Organitza: Àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament de Palamós
  31/08/2020 - 10:00
  A partir del dimecres 15 de juliol, s'obre el període d’inscripció dels cursos que organitza l’Escola Municipal d’Adults del Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament de Palamós, a l’Aula d’Aprenentatge.
  Del 15 de juliol al 31 d’agost, Per a poder realitzar la inscripció caldrà entrar a la pàgina www.palamos.cat/formacio , donar-se d’alta com a usuari (només nous alumnes) o bé accedir amb el DNI i contrasenya (antics alumnes) i inscriure’s als cursos que interessi.
  Si necessites ajuda tècnica et poden ajudar a fer la inscripció a l’Ajuntament a l’Oficina d’atenció al Ciutadà de 9 a 13 hores.
  Si necessites assessorament , orientació i tutoria a l’ hora d’inscriure’t en un programa, a l’Aula d’Aprenentatge, el personal de l’Escola Municipal d’Adults també t’ajudarà; de 9 a 13 h, amb cita prèvia.
  Les persones empadronades a Palamós tenen prioritat en la inscripció.
  *Dins el període d’inscripció, pels cursos d’idiomes hi ha un període voluntari de prova de nivell.
  •L’1 de setembre hi haurà sorteig si s’escau.
  •El 2 de setembre rebràs un correu confirmant l’admissió al curs, i fins el 4 de setembre tens temps per a renunciar-hi, si així ho vols, informant a oac@palamos.cat, tot indicant el curs.
  Del 7 al 18 de setembre tindreu disponible la carta de pagament, accedint a: www.palamos.cat/formacio, o anant a recollir-la a l’ OAC.
  Podràs triar el teu sistema de pagament, al mateix Ajuntament amb VISA o per entitat bancària amb el codi de barres de la carta de pagament.

Publicitat

 • Nova promoció de vivendes a l'Avinguda de Catalunya de Palamós.
  Pisos de 3 habitacions, amb 2 banys, aparcament i acabats de primera qualitat des de 170.000€.
  Més informació a Servigip - Passeig del Mar, 44 - Palamós - Telèfon 680 658 863
 • Restaurant Celler de la Planassa. La cuina marinera més genuïna! al millor entorn de Palamós. Especialitat en arrossos, peix de Palamós o el marisc més fresc! Treballem amb productes de proximitat i de primera qualitat.
  C/ Vapor, 4 - Palamós - Telèfon per a reserves 972 31 64 96
 • Fruites González - Fruita i verdura a preu de majorista tant per a particulars com a empreses. Ofertes setmanals a la botiga.
  Polígon Industrial Camp de la Rutlla 3, a la sortida de Palamós per Sant Joan, pocs metres abans de la benzinera i les nàutiques. - Telèfon 972 31 51 26
 • Restaurant El Nou Baretu. Àmplia carta de plats per a compartir. Especialistes en carns de primera qualitat. Txuletón, llom baix de Nebraska o bife argentí..Obert cada dia per sopar, i els caps de setmana, també al migdia.
  C/ Vapor, 1 - Palamós - Telèfon 636 37 04 81
 • Real Color Palamós
  Recanvis i consumibles per a la teva impressora
  Des de fa més de 25 anys, informàtica per a professionals i particulars.
  Avinguda de Catalunya, 27 - Palamós - Telèfon 972 31 60 00
 • Projectes a mida amb tracte personalitzat.
  Fotos publicitàries, promocionals d'entitats o per decorar.
  Servei d'exposició, retoc fotogràfic i revelat pels més romàntics.
  C/ Major, 11 - Palamós - Tel. 972 31 48 72 - 686 169 463 - olga.grassot@gmail.com
 • Ràdio Pepe. Electrodomèstics, informàtica i telefonia. Botiga online
  Consulta les nostres promocions constants. Renovem banys i cuines.
  Avinguda President Lluís Companys, 80 - Palamós - Telèfon 972 31 70 66
 • Cafeteria Mònica
  Fem menú diari, esmorzars, pizzes casolanes, tapes, arrossos, fideuàs
  Obrim cada dia a partir de les 8 del matí.
  Avinguda 11 de setembre, 35 - Palamós - Telèfon 972 31 88 26
 • Cafeteria Restaurant Can Paco - Cuina oberta tot el dia, des de les 9.30h
  Entrepans, gambes de Palamós, carns de Girona, arrossos i fideuàs.
  C/ President Macià número 4 - Palamós - Telèfon 972 31 68 91


Altres notícies

 • Un conductor causa desperfectes en mitja dotzena de cotxes aparcats

  07/08/2020 Successos - Jordi Rodríguez

  La Policia Local de Palamós ha aixecat atestat, aquesta matinada passada, a un conductor que ha causat danys a diferents cotxes aparcats al carrer de Josep Pla. Els fets han passat cap a les cinc de la matinada. Per causes que es desconeixen, el vehicle conduït per aquesta persona ha topat contra els cotxes aparcats i n'ha danyat, en diferent mesura, un total de sis.... (Llegir més)

 • Les dues jornades al passeig recullen més de 120 donacions de sang

  07/08/2020 Societat - Jordi Rodríguez

  Les dues jornades de donació de sang que s'han organitzat aquesta setmana al passeig del Mar de Palamós han obtingut una bona nota. Entre la tarda del dimarts i la del dimecres s'han pogut recollir un total de 122 donacions, 62 i 60 respectivament. Una de les bones notícies que ha deixat aquesta campanya és que hi ha hagut 17 donants nous, fet que ajuda a anar incorporant col·laboradors a aquest projecte solidari.... (Llegir més)

 • Fado i rumba, protagonistes avui al festival Amb So de Cobla

  07/08/2020 Cultura - Jordi Rodríguez

  El festival Amb So de Cobla programa avui la seva penúltima jornada, novament amb un doble espectacle. L'escenari del passeig de Les Pites veurà a partir de les vuit del vespre l'actuació de la cantant Névoa amb la cobla La Flama de Farners. En acabat, a partir de les onze de la nit, agafarà el relleu el rumbero Petitet, amb la seva rumba simfònica amb so de cobla.... (Llegir més)

 • Les obres d'asfaltatge a Mas Vilar, s'aturen fins al setembre

  07/08/2020 Obres i Urbanisme - Jordi Rodríguez

  L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha començat les obres d'asfaltatge dels carrers de la urbanització Mas Vilar de la Mutxada, uns treballs molt reivindicats per les comunitats de veïns que hi viuen. Les feines s'han aturat ara temporalment perquè, per normativa municipal, entre l'1 d'agost i el 15 de setembre no hi pot haver obres en marxa per no interferir en l'activitat turística.... (Llegir més)

 • Palamós rep el cicle Cinema Lliure a la Platja, i CobosMika es retroba amb els escenaris

  07/08/2020 Cultura - Jordi Rodríguez

  Per segon any consecutiu, Palamós s'incorpora al circuit Cinema Lliure a la Platja, una mostra gratuïta de cinema independent que se celebra a diverses platges del litoral català, durant les nits d'estiu. A Palamós es programen tres pel·lícules. La primera, aquest diumenge que ve, és la georgiana 'Solo nos queda bailar'.... (Llegir més)

 • Doble proposta del festival Amb So de Cobla per a aquest dijous

  06/08/2020 Cultura - Jordi Rodríguez

  Avui continua a Palamós el festival Amb So de Cobla, amb una doble proposta a l'escenari del passeig de Les Pites. L'activitat començarà a les vuit del vespre amb la formació Formiga and Cigale i la cobla La Principal de Tarragona. I continuarà a partir de les onze de la nit amb l'espectacle 'LLUM, cançons, poemes i lluita', amb Pere Martínez, Vicens Martín i la cobla Marinada.... (Llegir més)

 • Junts per Catalunya reclama contenidors nets i desinfectats

  06/08/2020 Medi Ambient - Jordi Rodríguez

  El grup municipal de Junts per Catalunya Palamós i Sant Joan denuncia que els contenidors d'escombraries que hi ha als carrers del municipi estan bruts i que no es desinfecten. El portaveu d'aquest grup de l'oposició a l'ajuntament palamosí, Raimon Trujillo, reclama al govern municipal que posi fil a l'agulla i obligui l'empresa concessionària del servei de recollida d'escombraries a posar remei a aquesta situació... (Llegir més)

 • Creu Roja Palamós fa el servei de bany assistit a la platja Gran

  06/08/2020 Serveis - Jordi Rodríguez

  Creu Roja Palamós presta aquest estiu el servei de cadira amfíbia a la platja Gran del municipi. Aquest servei és essencial per potenciar l'accessibilitat a aquests espais públics, de les persones que tenen problemes de mobilitat i que es desplacen amb cadira de rodes o amb caminador. Per poder accedir al servei s'ha d'anar directament a la platja Gran de Palamós, on hi ha la caseta de socorrisme de Creu Roja.... (Llegir més)

 • 'La Gastronòmica' i el Mas Geli fusionen vi, art i paisatge a 'Artistes entre copes'

  06/08/2020 Cultura - Jordi Rodríguez

  L'empresa palamosina de turisme actiu 'La Gastronòmica' estrena avui l'experiència 'Artistes entre copes'. Es tracta d'un cicle de dues vetllades que, juntament amb el celler Mas Geli de Pals, proposa una tertúlia entre vinyes, rematada amb un espectacle i un sopar. Cadascun dels dos actes girarà al voltant de la figura d'un artista que, en el cas d'aquest dijous, serà el músic de jazz Llibert Fortuny. ... (Llegir més)


+ vídeos...Destacats

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...