Notícies

L'hospital de Palamós dona l'alta a l'únic pacient amb COVID-19 que li quedava

03/07/2020 Societat

Avui s'ha donat l'alta al darrer pacient ingressat amb COVID-19 a l'hospital de Palamós.

L'hospital de Palamós ha donat l'alta aquest matí a l'últim pacient afectat de coronavirus, que quedava ingressat en aquest centre. Es tracta d'un home que ha rebut l'alta després de 3 mesos. Ara mateix, doncs, ja no en queda cap, com tampoc a les diferents residències de gent gran que hi ha a la comarca. D'altra banda, Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà ha publicat avui al seu canal de Youtube un vídeo que recull el testimoni de 12 professionals de l'entitat. El document mostra el seu agraïment a tota la resta de personal que ha lluitat en aquesta pandèmia. (Llegir més)

L'atur a Palamós va baixar d'un 8 per cent al juny, però és el més alt dels últims cinc anys

03/07/2020 Serveis - Jordi Rodríguez

L'inici de la temporada alta turística motiva una moderació en el comportament de la desocupació a Palamós. La progressiva represa de l'activitat econòmica i la desescalada de mesures de confinament per la COVID-19 han fet que l'atur hagi tingut una evolució positiva, aquest mes de juny passat a Palamós. El nombre de persones registrades que busquen feina ha baixat un 8 per cent en relació a la que hi havia en el mes de maig. Malgrat tot, les xifres són les pitjors d'un juny en els últims cinc anys. (Llegir més)

El Museu de la Pesca i l'Espai del Peix recuperen la normalitat amb les activitats d'estiu

03/07/2020 Cultura - Jordi Rodríguez

Museu de la Pesca de Palamós. El Museu de la Pesca de Palamós posa en marxa les seves activitats d’estiu, fet que suposa recuperar gairebé la normalitat en el funcionament d’aquest equipament i també de l’Espai del Peix. Entre els mesos de juliol i agost es programen un total de 17 activitats dividides en els blocs de patrimoni marítim i pesquer, i el de la resta de patrimoni històric i paisatgístic local. El programa presenta dues novetats, amb una visita guiada al port i una altra al nucli de Sant Joan. (Llegir més)


Agenda

 • Contes al passeig del Mar.
  Dia i hora: cada dijous a les 19:00h
  Lloc: escenari del passeig del Mar
  Organitza:Biblioteca Lluís Barceló i Bou
  02/07/2020 - 19:00
  Cada dijous a les 19:00h, a l'escenari del passeig, Contes al passeig del Mar.
  Un espectacle molt visual, ple de gestos i música, orientat a mainada a partir de 3 anys,..i família.
  Les places són limitades i cal una inscripció prèvia al telèfon de la Biblioteca 972 600 708.
  Organitza. Biblioteca Lluís Barceló i Bou.
 • Showcooking de cuina marinera amb peix de la confraria de pescadors de Palamós
  Dia i hora: cada divendres a les 20:00h
  Lloc: Espai del Peix
  Organitza: Museu de la Pesca - Espai del Peix
  02/07/2020 - 20:00
  Els divendres hi ha Showcooking de cuina marinera amb peix de la confraria de pescadors de Palamós i degustació de plats, a l'Espai del Peix.
  El showcooking és una activitat de demostració i degustació en directe de cuina marinera tradicional, la dels nostres pescadors, elaborada amb peix de la llotja de Palamós.
  A partir de l'explicació en directe, les propostes gastronòmiques de cada sessió remarquen el potencial de diferents productes pesquers de la llotja, especialment d'aquells menys cotitzats o coneguts.
  Showcooking de cuina marinera, els divendres a les 20:00h . El preu és de 20 euros. Places limitades i cal reserva prèvia. Més informació al Museu de la Pesca. Telèfon 972 600 424.
 • Visita guiada a la subhasta del peix a la llotja de Palamós en català
  Dia i hora: de dilluns a divendres, a partir de les 16:15h, cada 30 minuts fins a les 17:45h
  Lloc: Museu de la Pesca
  Organitza: Museu de la Pesca
  03/07/2020 - 16:15
  Programa de visites del Museu de la Pesca per aquest estiu .
  De dilluns a divendres, a partir de les 17:15h: Visita guiada a la subhasta del peix a la llotja de Palamós en català.
  Una visita per conèixer el funcionament de la subhasta diària del peix a la llotja de Palamós i l'organització del sector pesquer local. Amb l'ajuda d'uns audiovisuals, plafons expositius i l'acompanyament en tot moment d'un guia, s'interpreta l'escena diària de la subhasta, qui és qui en aquest escenari, el seu funcionament, es comenta l'origen de les espècies que s'hi veuen, les embarcacions que les capturen i els caladors on treballen els pescadors, així com la seva organització a l'entorn de la confraria.
  Aquesta activitat té la voluntat de sensibilitzar el visitant cap a l'activitat pesquera, la gent que hi treballa i els productes del mar.
  La visita en català es fa cada 30 minuts, les 16.15 h, 16:45h, 17:15h i 17:45h.
  La visita es fa també en castellà, anglès i francès. Consulteu horaris al web del Museu de la Pesca.
  El preu de la visita és d'1,5 euros , menors de 4 anys gratuïta. Places limitades i no cal fer reserva prèvia , es poden comprar el mateix dia de la visita a la recepció del Museu.
  Organitza: Museu de la Pesca
 • Ruta pel Port de Palamós: racons, històries i anècdotes de pescadors, camàlics i mariners
  Dia i hora: cada divendres a les 19:00h
  Lloc: Museu de la Pesca
  Organitza: Museu de la Pesca
  03/07/2020 - 19:00
  Cada divendres a les 19:00h, aquesta nova ruta guiada. Recorregut per Port de Palamós, un espai viu i actiu on conflueixen sectors, indústries i professionals del món del mar. Descobrirem els racons, identificarem les zones principals, parlarem del dia a dia i coneixerem les llegendes, anècdotes i curiositats vinculades a la seva llarga i exitosa història. Places limitades, cal reserva prèvia al Museu de la Pesca, telèfon 972600424. El preu és de 3 euros pels adults i d'1,5 euros pels menors.
 • Ruta literària "El Palamós de Truman Capote"
  Dia i hora: dissabte 4 de juliol a les 19:00h
  Lloc: Museu de la Pesca
  Organitza: Museu de la Pesca
  04/07/2020 - 19:00
  Per dissabte, el Museu de la Pesca recupera una de les rutes més exitoses, la Ruta literària "El Palamós de Truman Capote".
  Dissabte, de les 19:00h a les 21:00h, la ruta guiada rememora l'arribada a Palamós de l'escriptor nord-americà Truman Capote, qui va passar tres temporades a Palamós a començaments dels anys 60, buscant la tranquil·litat de l'entorn per escriure la seva novel·la més coneguda: "A sang freda".
  El recorregut explica què va poder veure i viure aquest geni de la literatura i excèntrica celebrity de l'època, amb quins personatges va coincidir a Palamós, per on es movia, què li agradava, les seves excentricitats ... en definitiva, un recorregut interpretatiu pels espais palamosins que va trepitjar Capote.
  La ruta és gratuïta, amb places limitades a 15 persones adultes. Les inscripcions s'han de fer al mateix Museu de la Pesca, telèfon 972 600 424.
 • La cuina del peix a través dels cinc sentits
  Dia i hora: cada dissabte a les 20:00h
  Lloc: Espai del Peix
  Organitza: Museu de la Pesca - Espai del Peix
  04/07/2020 - 20:00
  Els dissabtes, a les 20:00h, a l'Espai del Peix, una experiència sensorial..
  La cuina del peix a través dels cinc sentits. Una proposta gastronòmica singular i atractiva elaborada amb productes de la Confraria de Pescadors de Palamós.
  Sessió de demostració i degustació de cuina marinera per activar al màxim tots els nostres sentits. Cinc plats, elaborats de forma tradicional o innovadora amb cinc espècies diferents, i el tast de dues varietats de vins, faran jugar tots els sentits: el gust, el tacte, l'olfacte, l'oïda i la vista.
  Tota l'activitat es marida amb vi DO Empordà Peralada i cervesa Damm Inèdit.
  L'activitat es dur a terme en una càlida atmosfera de capvespre a l'Espai del Peix, amb les barques i la badia de Palamós com a escenari privilegiat per gaudir al detall dels sabors de la cuina marinera.
  El preu de l'experiència és de 25 euros. Les places són limitades i cal fer reserva prèvia al Museu de la Pesca, telèfon 972 600 424.
  Organitza: Museu de la Pesca - Espai del Peix
 • Gimnàstica i tallers infantils a l'Àrea Activa de la platja Gran
  Dia i hora: cada dia, de 09.30h a 13.30h i de 17.00h a 18.30h
  Lloc: Àrea Activa platja Gran
  Organitza: Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Palamós
  06/07/2020 - 09:30
  Cada dia, de 9:30h a 10:30h , a l'Àrea Activa de la platja Gran de Palamós es fa una hora de gimnàstica suau. A partir de les 10:30h i fins a les 13:30h, tallers infantils i jocs. Els tallers infantils també estan oberts a la tarda, de les 17.00h a les 18.30h.
  Totes les activitats són gratuïtes.
  Són les activitats diàries de l'Àrea Activa de la platja Gran.
  Organitza: Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Palamós
 • Visita guiada al Museu de la Pesca
  Dia i hora: dilluns i dijous a les 19.00h i a les 20.00h
  Lloc: Museu de la Pesca
  Organitza: Museu de la Pesca
  06/07/2020 - 19:00
  El Museu de la Pesca és únic a la Mediterrània en la seva especialitat. La seva exposició permanent vol acostar al visitant el passat i el present de la pesca marítima, i reflexionar plegats sobre el seu futur.
  A través d'un pròleg audiovisual i de 5 àmbits, la visita guiada descobreix diferents aspectes - algunes d'ells força desconeguts per la societat - d'aquesta activitat i d'aquest ofici, des del seu orígens mil?lenaris fins a l'actualitat: els peixos del nostre mar, els espais de pesca, els oficis relacionats amb el mar, la vida quotidiana dels pescadors, les embarcacions, els ormeigs, les tècniques i la tecnologia, entre altres temes apassionants.
  La visita mostra un món pesquer actiu i viu, com es pot comprovar diàriament al moll pesquer de Palamós.
  El preu de l'entrada és de 3 ?. Places limitades i cal una incripció prèvia al telèfon 972 600 424.
 • Marxa nòrdica
  Dia i hora: cada dimarts de les 17:00h a les 18:30h
  Lloc: sortida de l'aparcament de La Fosca
  Organitza: Associació Oncolliga
  07/07/2020 - 17:00
  Cada dimarts, sortida de marxa nòrdica organitzada per Oncolliga.
  De 17:00h a 18:30h, sortida de l'aparcament de La Fosca, darrere el Restaurant Can Pujol.
  L'organització ha previst oferir bastons a les persones que hi vagin sense.
  Cada dimarts, marxa nòrdica per a persones afectades de càncer de mama, amb la supervisió d'una fisioterapeuta. Activitat gratuïta
  Organitza: Associació Oncolliga Palamós.
 • Visita guiada a les barques "Gacela" i "Estrella Polar"
  Dia i hora: cada dimarts a les 19:00h i a les 20:00h
  Lloc: Museu de la Pesca
  Organitza: Museu de la Pesca
  07/07/2020 - 19:00
  Els dimarts, la visita guiada a les conegudes com a Barques del Peix, la "Gacela" i "Estrella Polar", l'extensió surant del Museu de la Pesca.
  Una visita que es fa, a les 19:00h i a les 20:00h.
  Amb la visita a les Barques del Peix, podeu descobrir l'ofici de pescador, tot recorrent els diferents espais de treball de dues embarcacions professionals: La "Gacela" i l'"Estrella Polar".
  Coneixereu les principals tècniques emprades pels pescadors catalans, les característiques de cada embarcació i els mètodes de construcció, el dur treball a bord, el repartiment de responsabilitats o la vida quotidiana mentre naveguen.
  El preu de la visita és de 3 euros pels adults i d'1 euro i mig pels menors. Places limitades i cal una reserva prèvia al telèfon 972 600 424
  Organitza: Museu de la Pesca
 • "Peix blau, visita guiada amb tastet"
  Dia i hora: cada dimecres a les 08:00h
  Lloc: Museu de la Pesca
  Organitza: Museu de la Pesca - Confraria de Pescadors de Palamós
  08/07/2020 - 08:00
  Voleu conèixer els secrets de les sardines i seitons, el conegut com a peix blau?.
  D'entrada, són les principals espècies comercialitzades per la Confraria de pescadors de Palamós. Es pesquen de nit, amb l'art de l'encerclament, en grans quantitats, especialment durant els mesos de primavera i estiu. Són un aliment molt saludable, que aporta proteïnes i greixos molt beneficiosos al nostre organisme.
  El Museu de la Pesca us proposa un viatge guiat al món del peix blau per descobrir els secrets que s'hi amaguen, la forma de pescar-lo i subhastar-lo, les diferències entre les espècies i, sobretot, el seu potencial a la cuina. De la mà dels cuiners de l'Espai del Peix i de la degustació d'algunes receptes, el visitant gaudirà amb aquest producte econòmic, saludable, saborós i nutritiu.
  Cada dimecres, a les 08:00h visita "Peix blau, visita guiada amb tastet".
  El preu de la visita amb tastet és de 6 euros, de 3 els menors de 16 anys. Les places són limitades i cal una inscripció prèvia al Museu de la Pesca, telèfon 972 600 424.
  Organitza: Museu de la Pesca amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors de Palamós.
 • Petits Xefs a l'Espai del Peix. Tallers de cuina per a nois i noies de 8 a 14 anys
  Dia i hora: cada dimecres, dijous i divendres, a les 10:30h
  Lloc: Espai del Peix
  Organitza: Museu de la Pesca
  08/07/2020 - 10:30
  Cada dimecres, dijous i divendres , a les 10.30h , l'Espai del Peix té una proposta pels més joves, el taller de cuina per a nois i noies : Petits Xefs.
  Per a joves entre 8 i 14 anys a qui els atregui la cuina, poden gaudir d'aquest taller. Una experiència diferent i sorprenent, amb la que aprendran a cuinar els millors plats a partir de les millors receptes i sempre amb el suport dels monitors de l'Espai del Peix.
  El preu del taller és de 12 euros, amb places limitades.
  Cal reserva prèvia. Per a més informació i per reserves us heu d'adreçar al Museu de la Pesca, telèfon 972 600 424.
 • Showcooking per menjar peix en família
  Dia i hora: cada dijous a les 20:00h
  Lloc: Espai del Peix
  Organitza: Museu de la Pesca - Espai del Peix
  09/07/2020 - 20:00
  Cada dijous a les 20:00h hi ha una proposta familiar a l'Espai del Peix: Showcooking per menjar peix en família.
  Una sessió especial de show-cooking a l'Espai del Peix adreçat a famílies amb menors a partir de 5 anys, perquè puguin gaudir plegades del privilegi de menjar peix fresc de Palamós.
  Els showcookings són sessions de demostració en directe de cuina elaborada amb peix del port de Palamós i la degustació de plats del receptari dels pescadors. En aquesta sessió familiar hi haurà menús adaptats als més petits perquè mengin peix amb tota tranquil·litat i s'introdueixin a poc a poc en el fantàstic món dels productes del mar: una cuina rica, saludable, nutritiva, econòmica i per a totes les edats!
  El preu de l'activitat és de 20 euros pels adults i de 12 euros pels menors de 16 anys.
  Places limitades i cal reserva prèvia al Museu de la Pesca , telèfon 972 600 424.
  Organitza: Museu de la Pesca - Espai del Peix
 • Donació de sang al CAP Palamós
  Dia i hora: divendres 10 de juliol de les 16:00h a les 21:00h
  Lloc: Centre d'Assistència Primària de Palamós
  Organitza: Bang de Sang i Teixits de Girona
  10/07/2020 - 16:00
  Jornada especial de donació de sang.
  Divendres 10 de juliol al Centre d’Assistència Primària de Palamós . De les 4 de la tarda a les 9 de la nit, podreu fer les vostres donacions, amb un protocol especial de prevenció pel coronavirus. Per això us demanem que reserveu hora a través del web donarsang.gencat.cat.
  La donació de sang és un acte imprescindible per garantir l'assistència sanitària durant aquests dies. I més amb la recuperació de l'activitat quirúrgica als hospitals gironins. L’actual situació als hospitals catalans situa la necessitat de sang a 1000 donacions al dia.
  Divendres, entre les 4 de la tarda i les 9 de la nit, fes la teva donació de sang al Centre d’Assistència Primària de Palamós .
  Recorda de reservar hora a través del web donarsang.gencat.cat.
 • 7è Festival de Rumba Catalana Rumb(A)Palamós. Joan Garriga i El Mariatxi Galàctic
  Dia i hora: divendres 10 de juliol a les 22:00h
  Lloc: Arbreda Municipal
  Organitza: Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palamós
  10/07/2020 - 22:00
  Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic. Fundador de Dusminguet i ànima de La Troba Kung-Fú, Joan Garriga és una figura clau per entendre l’evolució de la música popular del segle XXI feta a Catalunya. L’inventor de la Rúmbia –barreja de rumba i cúmbia amb denominació d’origen vallesana- és molt més que un pioner de la fusió sense confusió: dins del seu acordió diatònic hi cap la tradició mediterrània, un coneixement gairebé enciclopèdic de l’univers llatí i Jamaica sencera.
 • Concert: música jazz. The BOP Collective
  Dia i hora: dissabte 11 de juliol a les 20:30h
  Lloc: Arbreda Municipal
  Organitza: Joventuts Musicals de Palamós
  11/07/2020 - 20:30
  Intèrprets: Irene Reig: saxo alt i direcció. Marta Garrett: veu. Joan Mar Sauqué: trompeta.Héctor Floría: saxo tenor. Alba Pujals: trombó. Miguel Rodríguez: piano.Giuseppe Campisi: contrabaix. Joan Casares: bateria. The Bop Collective The Bop Collective és un octet influenciat per el Jazz. Els vuit músics que el formen tenen una forta relació amb la tradició jazzística i tots han crescut musicalment de la mà dels standards de Broadway, el Swing i el Hard-bop. Amb aquest conjunt mostren una nova visió d'aquesta música basada en la combinació d'aquestes influències i en afegir nous ritmes i modulacions. El repertori està format per música original i arranjaments amb melodies molt properes al cant. Preu de les entrades : 10 euros. Socis de Joventuts Musicals de Palamós a 5 euros. Venda entrades numerades anticipades al web www.lagorga.cat.
 • Visita guiada amb tastet de Gamba de Palamós
  Dia i hora: cada dimecres a les 19:00h
  Lloc: Espai del Peix
  Organitza: Museu de la Pesca-Espai del Peix
  01/08/2020 - 19:00
  Cada dimecres, a l'Espai del Peix, una visita guiada amb tastet de gamba de Palamós.
  A les 19:00h, una visita guiada de la mà d'un pescador i guia expert del port de Palamós que us descobrirà l'interessant món de la gamba. Des de l'exposició permanent del mateix museu, passant per la llotja per veure com es comercialitza i acabant a l'Espai del Peix per descobrir com es prepara i finalment fer un tastet de gamba de Palamós.
  El preu de la visita és de 7 euros, els menors de 16 anys en paguen 5.
  Organitza: Museu de la Pesca en col•laboració amb la Confraria de Pescadors de Palamós

Publicitat

 • Real Color Palamós
  Recanvis i consumibles per a la teva impressora
  Des de fa més de 25 anys, informàtica per a professionals i particulars.
  Avinguda de Catalunya, 27 - Palamós - Telèfon 972 31 60 00
 • Projectes a mida amb tracte personalitzat.
  Fotos publicitàries, promocionals d'entitats o per decorar.
  Servei d'exposició, retoc fotogràfic i revelat pels més romàntics.
  C/ Major, 11 - Palamós - Tel. 972 31 48 72 - 686 169 463 - olga.grassot@gmail.com
 • Ràdio Pepe. Electrodomèstics, informàtica i telefonia. Botiga online
  Consulta les nostres promocions constants. Renovem banys i cuines.
  Avinguda President Lluís Companys, 80 - Palamós - Telèfon 972 31 70 66
 • Cafeteria Mònica
  Fem menú diari, esmorzars, pizzes casolanes, tapes, arrossos, fideuàs
  Obrim cada dia a partir de les 8 del matí.
  Avinguda 11 de setembre, 35 - Palamós - Telèfon 972 31 88 26
 • Cafeteria Restaurant Can Paco - Cuina oberta tot el dia, des de les 9.30h
  Entrepans, gambes de Palamós, carns de Girona, arrossos i fideuàs.
  C/ President Macià número 4 - Palamós - Telèfon 972 31 68 91


Altres notícies

 • El coronavirus no pot amb el Rumb(A)Palamós

  03/07/2020 Cultura - Jordi Rodríguez

  Aquest vespre es posa en marxa la setena edició del festival Rumb(A)Palamós. Al llarg de tots els divendres d’aquest mes de juliol es programen cinc concerts que es faran tots al parc de l’Arbreda i amb aforament limitat, per adaptar-se a les mesures preventives contra el coronavirus. Rumb(A)nd Palamós, un grup creat l’any passat expressament per al festival, s’encarregarà d’obrir el foc a partir de les deu de la nit.... (Llegir més)

 • Des d'avui ja hi ha informadors a les platges de Palamós

  03/07/2020 Serveis - Jordi Rodríguez

  Malgrat no ha fet massa bon dia per anar a banyar i a prendre el sol, avui han començat a treballar els informadors de platja contractats per l’Ajuntament de Palamós. Fins al dia 30 d’agost, un total de deu persones s’encarregaran d’informar i conscienciar els usuaris de les platges, de les mesures que cal tenir en compte per prevenir el contagi de la COVID-19. Aquest personal el trobareu a diari en els accessos a la platja Gran, la Fosca i Castell. ... (Llegir més)

 • El comerç de Palamós regala granissats durant tot el juliol i agost

  03/07/2020 Serveis - Jordi Rodríguez

  Durant els mesos de juliol i agost, el Foment Empresarial del Comerç i el Turisme de Palamós, Fecotur, promociona una nova edició de la campanya comercial 'Refresca't comprant a Palamós!'. Com és habitual, per cada compra realitzada als establiments associats a Fecotur i que s'han adherit a la campanya, s'obsequia als clients amb un val que es podrà bescanviar per un granissat.... (Llegir més)

 • Els bombers retiren una pèrgola a punt de caure d'un terrat

  03/07/2020 Successos - Jordi Rodríguez

  Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, una d'elles un camió-escala, i la Policia Local de Palamós es van mobilitzar ahir a la tarda per retirar una pèrgola que amenaçava de caure al carrer des d'un terrat. Els fets van passar al carrer de Joan Maragall i els serveis d'emergència van rebre l'avís a un quart de vuit del vespre. El tendall s'havia desplaçat a causa del vent de tramuntana, i va quedar penjat de la barana del terrat, amb risc de caure al carrer. Els bombers el van retirar, sense més incidències.... (Llegir més)

 • El dilluns ja es poden recollir les entrades per a la Cantada d'Havaneres i Boleros de Sant Antoni

  03/07/2020 Cultura - Jordi Rodríguez

  A partir d’aquest dilluns que ve ja estan disponibles les entrades per a la Cantada d’Havaneres i Boleros de Sant Antoni, que es farà els dies 17 i 18 de juliol. Les entrades són gratuïtes i es poden obtenir a les oficines municipals de Cultura de Calonge, i de Turisme de Sant Antoni. A causa de la COVID-19, la Cantada canvia aquest any el seu habitual escenari de la platja de Sant Antoni, pel del recinte del Collet, amb l’aforament de públic limitat.... (Llegir més)

 • Palamós serà sortida i arribada de la prova ciclista Sa Costa Brava Sunset

  03/07/2020 Esports - Jordi Rodríguez

  L’empresa Klassmark, que es dedica a l’organització d’esdeveniments esportius, té obertes les inscripcions per a la Sa Costa Brava Sunset, una prova de ciclisme de muntanya per parelles, que es farà el dia 11 de juliol i que tindrà la sortida i l’arribada a Palamós. La competició té quatre categories, amb diferents distàncies i desnivells, sempre recorrent pistes i senders de la zona de les Gavarres. ... (Llegir més)

 • Els Mossos recullen denúncies a Palamós durant l'estiu

  02/07/2020 Societat - Jordi Rodríguez

  Amb l'inici del mes de juliol ja no cal anar a les dependències dels Mossos d'Esquadra de Palafrugell per tramitar una denúncia. Fins al 31 d'agost aquesta gestió es pot fer a les dependències de la Policia Local de Palamós, a la seva Oficina d'Atenció Ciutadana. En horari continuat de matí i de tarda, un agent de la policia autonòmica estarà disponible a les oficines de la Policia Local per fer el tràmit de les denúncies.... (Llegir més)

 • Un dels ferits de l'incendi al port Marina, en estat molt greu

  02/07/2020 Societat - Jordi Rodríguez

  Una de les dues persones ferides en l'incendi que hi va haver ahir al port Marina Palamós continua ingressada a la unitat de cremats de l'hospital de la Vall d'Hebron. La víctima es troba en estat molt greu, segons han informat aquest matí fonts d'aquest centre. L'incendi es va originar en una embarcació quan a bord hi havia el patró i el mecànic fent una sèrie de comprovacions tècniques.... (Llegir més)

 • Palamós crea un servei municipal que treballarà per la igualtat de gènere

  02/07/2020 Societat - Jordi Rodríguez

  L’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament de Palamós ha posat en marxa un Servei d’Igualtat. Amb regidoria pròpia, aquest servei vol desenvolupar accions per promoure la igualtat de gènere al municipi, des de la perspectiva de la igualtat de drets, de tracte i d’oportunitats. El primer pas és fer un estudi per saber en quina situació està Palamós en aquesta qüestió, i a partir d’aquí dibuixar una línia estratègica i planificar les actuacions que calgui fer en el futur.... (Llegir més)


+ vídeos...Destacats

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...