Notícies

L'hospital de Palamós ja ha donat l'alta a 39 pacients de nou coronavirus

07/04/2020 Societat - Jordi Rodríguez

L'hospital de Palamós ja ha donat 39 altes a pacients de COVID19.

L'hospital de Palamós ja ha donat 39 altes a pacients de COVID19, segons les dades que ha facilitat avui Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà. Això s'ha comptabilitzat des del 13 de març passat, dos dies abans que es decretés l'estat d'alarma. A l'hospital palamosí hi ha ara mateix 27 pacients diagnosticats de nou coronavirus, així com 15 més que esperen el resultat de les proves. (Llegir més)

SSIBE diu que el confinament s'està fent bé

07/04/2020 Societat - Jordi Rodríguez

L'hospital està utilitzant al voltant del 50 per cent dels recursos de llits i de personal que havia preparat. (Foto: SSIBE). La directora assistencial de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, Anna Ribera, ha dit que la població de la comarca està fent un bon confinament, i que això ha estat clau perquè no s'hagi arribat al col·lapse dels equipaments sanitaris. Per a la doctora Ribera, la ciutadania ha entès perfectament el missatge que se li ha donat, i en cada moment ha fet l'ús correcte dels recursos assistencials disponibles. (Llegir més)

Un web municipal informa de les ajudes laborals i econòmiques per la crisi del COVID 19

07/04/2020 Societat - Jordi Rodríguez

Aquest espai va adreçat a empreses, autònoms i treballadors del municipi. El web de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Palamós, www.palamosocupacio.cat, ha obert un apartat per informar de les mesures laborals i econòmiques amb motiu de l'estat d'alarma pel COVID19. Aquest espai va adreçat a empreses, autònoms i treballadors del municipi, i s'hi pot trobar informació sobre les mesures adoptades per les diferents administracions. (Llegir més)


Agenda

 • ACTIVITATS SUSPESES
  13/03/2020 - 10:00
  L'espai d'agenda queda suspès per l'anul·lació de totes les propostes d'activitats previstes a causa de les mesures de prevenció dictades per les administracions, dins el pla de lluita contra la propagació de l'epidèmia de coronavirus.
 • ACTIVITATS SUSPESES
  13/03/2020 - 10:00
  L'espai d'agenda queda suspès per l'anul·lació de totes les propostes d'activitats previstes a causa de les mesures de prevenció dictades per les administracions, dins el pla de lluita contra la propagació de l'epidèmia de coronavirus.

Publicitat

 • Namasté Relax - Cuidem del teu descans
  Matalassos, somiers, canapès, butaques de relax, sofàs tapissats… Perquè no és el mateix dormir, que dormir i descansar bé!
  Avinguda de Catalunya 25 i 26 de Palamós
 • Projectes a mida amb tracte personalitzat.
  Fotos publicitàries, promocionals d'entitats o per decorar.
  Servei d'exposició, retoc fotogràfic i revelat pels més romàntics.
  C/ Major, 11 - Palamós - Tel. 972 31 48 72 - 686 169 463 - olga.grassot@gmail.com
 • Ràdio Pepe. Fem 60 anys! Electrodomèstics, informàtica i telefonia.
  Consulta les nostres promocions constants. Segueix-nos a facebook i twitter.
  Avinguda President Lluís Companys, 80 - Palamós - Telèfon 972 31 70 66
 • Cafeteria Mònica
  Fem menú diari, esmorzars, pizzes casolanes, tapes, arrossos, fideuàs
  Obrim cada dia a partir de les 8 del matí.
  Avinguda 11 de setembre, 35 - Palamós - Telèfon 972 31 88 26
 • Cafeteria Restaurant Can Paco - Cuina oberta tot el dia, des de les 9.30h
  Entrepans, gambes de Palamós, carns de Girona, arrossos i fideuàs.
  C/ President Macià número 4 - Palamós - Telèfon 972 31 68 91


Altres notícies

 • JuntsxCat demana bonificar la taxa de via pública fins al setembre

  07/04/2020 Política - Jordi Rodríguez

  El grup municipal de Junts per Catalunya, en l'oposició a l'Ajuntament de Palamós, ha demanat a l'equip de govern que bonifiqui el pagament de la taxa d'ocupació de la via pública, fins al mes de setembre. Junts per Catalunya considera essencial que l'Ajuntament pugui concedir ajudes directes com aquesta per facilitar la reactivació del teixit econòmic i social del municipi, un cop passi l'emergència sanitària del COVID19.... (Llegir més)

 • El port comercial homenatja la lluita contra el nou coronavirus

  07/04/2020 Societat - Jordi Rodríguez

  El port comercial de Palamós es va sumar ahir a la nit a l'homenatge als qui estan treballant perquè la pandèmia del nou coronavirus passi el més aviat possible, i també a tots els qui pateixen el confinament a casa. L'encarregat de fer-ho va ser un vaixell mercant que va emetre sis senyals acústics llargs per fer sentir el suport cap a aquests col·lectius. Es tractava del buc Petrel Arrow, de 210 metres d'eslora i que va arribar al port de Palamós ahir a la nit mateix. El vaixell ve del port brasiler de Pecém i porta un carregament de pasta de paper. ... (Llegir més)

 • Horaris dels mercats de Palamós per a aquesta Setmana Santa

  07/04/2020 Societat - Jordi Rodríguez

  Malgrat la gent que resta confinada a casa ja no distingeix gaire els dies laborables dels que no ho són, cal recordar que aquesta Setmana Santa tenim més dies festius. Això repercuteix, per exemple, en els horaris dels mercats de Palamós. L'Ajuntament ha informat que, pel que fa als dies laborables, aquest horari serà l'habitual de les vuit del matí a les dues de la tarda.... (Llegir més)

 • SSIBE ja ha diagnosticat 191 casos de nou coronavirus al Baix Empordà

  06/04/2020 Societat - Jordi Rodríguez

  Els diferents centres assistencials de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà han diagnosticat 191 casos de COVID19 al Baix Empordà. Es tracta, sobretot, de casos que han requerit assistència hospitalària, o bé que han afectat professionals sanitaris. Els casos lleus, la immensa majoria, no entren en aquest còmput perquè no es fan tests diagnòstics. ... (Llegir més)

 • L'hospital de Palamós no ha arribat al nivell de pressió assistencial que preveia

  06/04/2020 Societat - Jordi Rodríguez

  L'hospital de Palamós encara té disponibles la meitat dels llits que ha habilitat per donar resposta a la pandèmia del COVID19 al Baix Empordà. Els models predictius assenyalaven que a començaments d'aquesta setmana l'hospital tindria ocupats tots els seus recursos dedicats a pacients afectats pel nou coronavirus, però l'evolució ha estat millor de l'esperada. ... (Llegir més)

 • El primer pacient que va ser intubat a Palamós per COVID19 ja ha rebut l'alta

  06/04/2020 Societat - Carlos Ribas

  L'hospital de Palamós ha donat d'alta al primer pacient que va haver de ser intubat i ingressat a l'Unitat de Cures Intensives del centre per COVID19 i ja ha pogut tornar a casa. Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà ha publicat un vídeo en què es pot veure el pacient sortint de l'hospital entre els aplaudiments i ànims del personal sanitari. Segons dades d'ahir diumenge, a l'hospital de Palamós hi ha 33 pacients ingressats i 18 que esperen diagnòstic. Pel que fa als professionals sanitaris, la xifra d'infectats s'ha estabilitzat en 52, a més de 50 treballadors que estan aïllats i esperant resultat analític.... (Llegir més)

 • La Policia Local de Palamós denuncia 8 conductors i vianants més

  06/04/2020 Societat - Jordi Rodríguez

  La Policia Local de Palamós ha intensificat aquest cap de setmana els controls de vehicles i de vianants al municipi. L'objectiu és comprovar que es compleixen les restriccions de mobilitat decretades a l'estat d'alarma, i especialment controlar la possible arribada de propietaris de segones residències. Entre el divendres i el diumenge, la Policia Local palamosina ha fet aturar 648 vehicles.... (Llegir més)

 • Calonge i Sant Antoni multiplica les denúncies per incomplir el confinament

  06/04/2020 Societat - Jordi Rodríguez

  Des del cap de setmana anterior a aquest darrer, la Policia Local de Calonge i Sant Antoni ha multiplicat per cinc les denúncies per incomplir les disposicions de l'estat d'alarma. Els agents del cos han intensificat els controls de carretera per detectar l'accés de propietaris de segones residències. Des del divendres i fins al diumenge al matí, la Policia Local calongina ha controlat més d'un centenar de vehicles i n'ha denunciat 15 per saltar-se el confinament.... (Llegir més)

 • Palamós té un increment moderat d'un atur que no recull els ERTO

  06/04/2020 Societat - Jordi Rodríguez

  La repercussió de la crisi del COVID19 en les xifres de l'atur del mes de març a Palamós ha estat moderada. La llista de demandants de feina ha crescut de 15 persones, segons l'Observatori del Treball de la Generalitat, el que suposa un increment de l'1'6 per cent. El motiu d'aquesta incidència moderada és que els registres de l'atur no comptabilitzen els expedients de regulació temporal d'ocupació, l'instrument que estan fent servir més les empreses per prescindir temporalment dels seus treballadors mentre duri l'emergència sanitària.... (Llegir més)


+ vídeos...Destacats

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...