Notícies

L'Ajuntament valora bé la nova ordenació del trànsit dels dimarts

29/07/2021 Societat - Jordi Rodríguez

Per compensar l'eliminació de places d'aparcament del carrer Rentadors, s'ha obert un pàrquing nou al carrer de la Font.

L'Ajuntament de Palamós fa una valoració positiva del primer dimarts en què s'han aplicat modificacions del trànsit en la zona del mercat setmanal. La circulació rodada té una nova via d'escapatòria pel carrer d'Enric Vincke, que travessa l'espai del mercat de l'avinguda de Catalunya, connectant el front marítim de Palamós amb el nucli de Sant Joan. Segons els responsables municipals, aquest dimarts ja es va notar una important descongestió en tot l'eix que formen Onze de Setembre, Lluís Companys i avinguda de la Llibertat. (Llegir més)

Les obres de l'Enric Vincke no s'aturaran a l'agost

29/07/2021 Obres i Urbanisme - Jordi Rodríguez

Una màquina treballant a la perllongació del carrer d'Enric Vincke. Les obres d'allargament del carrer d'Enric Vincke fins al carrer Riera no s'aturaran a l'agost, segons va explicar l'alcalde de Palamós, Lluís Puig, durant l'últim Ple municipal. Habitualment s'aplica la normativa que evita que les obres interfereixin la temporada turística d'estiu però, en aquest cas, es fa una excepció perquè els treballs no afecten zones cèntriques, i per no agreujar més el retard que han acumulat. (Llegir més)

SSIBE demana anar a l'atenció primària abans que a urgències de l'hospital

29/07/2021 Societat - Jordi Rodríguez

Imatge d'arxiu del servei d'urgències de l'hospital de Palamós. (Foto: SSIBE). Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà demana prioritzar els centres d'atenció primària o els consultoris locals si es necessita atenció mèdica. La crida té com a objectiu evitar la saturació del servei d'urgències de l'hospital de Palamós, molt tensionat en les últimes setmanes per l'increment de casos de COVID-19. L'esclat de contagis que s'ha produït des de Sant Joan s'ha sumat a l'habitual increment de la demanda assistencial per la temporada turística d'estiu, i amenaça de col·lapsar el centre. (Llegir més)


Agenda

 • Barba-rossa. Ruta guiada pel nucli antic de Palamós
  Dia i hora: dijous 29 de juliol a les 19:00h
  Lloc: barri vell
  Organitza: Àrea de Patrimoni de l'Ajuntament de Palamós
  29/07/2021 - 19:00
  Dijous, a les 19:00h, al capvespre, inici de la visita guiada del pirata Barba-rossa, la ruta històrica que ens porta pel barri vell de Palamós per conèixer la ubicació dels escenaris de la invasió del famós pirata turc ,que va arrasar la vila a mitjans del segle XVI.
  Visita guiada del pirata Barba-Rossa pel nucli antic de Palamós .
  La ruta es fa dijous, al capvespre, és gratuïta però les places són limitades i per això és imprescindible fer una inscripció prèvia a través del servei de tiquets del web del Museu de la Pesca, telèfon 972 600 424.
  Els menors que vagin disfressats de pirates o corsaris tindran un obsequi.
  Organitza: Àrea de Patrimoni de l'Ajuntament de Palamós – Museu de la Pesca.
 • "Contes al passeig" amb la Cia. Patawa. "Els contes de la capitana Sargantana"
  Dia i hora: dijous 29 de juliol a les 19:00h
  Lloc: passeig del Mar
  Organitza: Biblioteca Lluís Barceló i Bou
  29/07/2021 - 19:00
  Dijous, nova sessió de "Contes al passeig" amb la Cia. Patawa. "Els contes de la capitana Sargantana", un personatge que viatja per tots els mars i oceans de la terra amb el seu vaixell. Amb els seus viatges ha après un munt de contes i històries sobre fars i mariners. Dijous a les 19:00h, "Contes al passeig" amb la Cia Patawa. Una proposta adreçada a mainada a partir de 3 anys. Hi ha un aforament limitat i cal una inscripció prèvia a la Biblioteca, telèfon 972600708, correu electrònic biblioteca@palamos.cat. Organitza: Biblioteca Lluís Barceló i Bou
 • Gimnàstica suau i tallers infantils a la platja. Àrea Activa platja Gran
  Dia i hora: cada dia. Gimnàstica suau de 9:30h a 10:30h. Tallers infantils de 10:30h a 13:30h i de 17.00h a 18.30h
  Lloc: Àrea Activa de la platja Gran
  Organitza: Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Palamós
  30/07/2021 - 09:30
  Cada dia, de 9:30h a 10:30h i a l'Àrea Activa de la platja Gran de Palamós es fa una hora de gimnàstica suau... i a partir de les 10:30h i fins 13:30h, tallers infantils i jocs. Els tallers infantils també estan oberts a la tarda, de les 17.00h a les 18.30h.
  Totes les activitats són gratuïtes
  Són les activitats diàries de l'Àrea Activa de la platja Gran.
  Organitza: Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Palamós
 • Visita guiada a la subhasta del peix a la llotja de Palamós
  Dia i hora: de dilluns a divendres, a partir de les 16:15h, cada 30 minuts fins a les 17:45h
  Lloc: Museu de la Pesca
  Organitza: Museu de la Pesca
  30/07/2021 - 16:15
  Programa de visites del Museu de la Pesca per aquest estiu .
  De dilluns a divendres, a partir de les 17:15h: Visita guiada a la subhasta del peix a la llotja de Palamós en català.
  Una visita per conèixer el funcionament de la subhasta diària del peix a la llotja de Palamós i l'organització del sector pesquer local. Amb l'ajuda d'uns audiovisuals, plafons expositius i l'acompanyament en tot moment d'un guia, s'interpreta l'escena diària de la subhasta, qui és qui en aquest escenari, el seu funcionament, es comenta l'origen de les espècies que s'hi veuen, les embarcacions que les capturen i els caladors on treballen els pescadors, així com la seva organització a l'entorn de la confraria.
  Aquesta activitat té la voluntat de sensibilitzar el visitant cap a l'activitat pesquera, la gent que hi treballa i els productes del mar.
  La visita en català es fa cada 30 minuts, les 16.15 h, 16:45h, 17:15h i 17:45h.
  El preu de la visita és d'1,5 euros , menors de 4 anys gratuïta. Places limitades, les entrades es poden comprar a través del servei de tickets on line del web del Museu de la Pesca.
  Organitza: Museu de la Pesca
 • Biblioplaça Estiu 2021
  Dia i hora: veure info
  Lloc: veure info
  Organitza. Biblioteca Lluís Barceló i Bou
  30/07/2021 - 18:00
  La Biblioteca Lluís Barceló i Bou, posa en funcionament el servei d’estiu Biblioplaça.
  Biblioplaça és un servei itinerant de consulta de llibres, revistes i premsa diària per a adults, joves i infants, amb activitats que promouen la lectura entre els més petits.
  Cada setmana, de dilluns a divendres, excepte els dijous, de les 18:00h a les 20:00h, el servei està instal•lat en una plaça del municipi : a la plaça Mossèn Gumersind, a Sant Joan; a la plaça Mas Guàrdies i a la plaça Vila-romà a la zona Es Pla.
  Plaça Mas Guàrdies
  Del 5 al 9 de juliol
  Del 26 al 30 de juliol
  Del 16 al 20 d'agost
  Plaça de Mossèn Gumersind de Sant Joan
  Del 12 al 16 de juliol
  Del 2 al 6 d'agost
  Del 23 al 27 d'agost
  Plaça de Vila-romà (Zona Es Pla)
  Del 19 al 23 de juliol
  Del 24 al 28 d’agost
  Del 9 al 13 d'agost
  Del 30 d'agost al 3 de setembre
 • Ruta pel port de Palamós. Racons, històries i anècdotes de pescadors, camàlics i mariners
  Dia i hora: cada divendres a les 19:00h
  Lloc: sortida Museu de la Pesca
  Organitza: Museu de la Pesca
  30/07/2021 - 19:00
  Cada divendres a les 19:00h teniu l'oportunitat de fer una ruta guiada pel port de Palamós.
  Un espai viu i actiu on conflueixen sectors, indústries i professionals del món del mar. Descobrirem els racons, identificarem les zones principals, parlarem del dia a dia i coneixerem les llegendes, anècdotes i curiositats de pescadors, camàlics i mariners vinculades a la seva llarga i exitosa història. El preu de l'activitat és de 3 euros, gratuïta pels menors de 4 anys. Les entrades s'han de reservar a través del servei de tickets del web del Museu de la Pesca. Places limitades.
  Organitza: Museu de la Pesca
 • Festival Rumb(A)Palamós. Sabor de Gràcia
  Dia i hora: divendres 30 de juliol a les 22:00h
  Lloc: Arbreda Municipal
  Organitza: Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palamós
  30/07/2021 - 22:00
  Festival Rumb(A)Palamós. Divendres, a les 22:00h tanquem el festival amb l'actuació de Sabor de Gràcia a l'escenari de l'Arbreda Municipal.
  Un espectacle del Festival Rumb(A)Palamós, amb la Rumba Infinita que destaca els 25 anys de Sabor de Gràcia, un gitano fent el ventilador amb la guitarra, al costat dos socis marcant el temps i el contratemps amb les palmes, amb ritmes que t'entren per l'estómac, que et fa ballar els peus, que t'obliga a palmejar ni que siguin palmes tímides, però que no te'n pots escapar.
  Amb Sabor de Gràcia acomiadem l'edició d'aquest any del Festival Rumb(A)Palamós.
  L'espectacle té un aforament limitat, és gratuït, però cal fer una reserva prèvia d'entrada a través del web lagorga.cat.
  Organitza: Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palamós.
 • "Ruta guiada per Sant Joan i fins al Molí de Vent"
  Dia i hora: dissabte 31 de juliol a les 18:00h
  Lloc: barri de Sant Joan
  Organitza: Àrea de Patrimoni de l'Ajuntament de Palamós
  31/07/2021 - 18:00
  Per dissabte, us podeu apuntar a la "Ruta guiada per Sant Joan i fins al Molí de Vent", una proposta que ens arriba de la mà de l'Àrea de Patrimoni de l'Ajuntament de Palamós i que fa un recorregut a peu pel barri de Sant Joan, una passejada pel poble i el seu territori i acabant al puig del Molí de Vent, un lloc amb vistes excepcionals sobre la badia i les Gavarres.
  La sortida es farà a les 18:00h.
  Per participar en la ruta cal fer una reserva prèvia, perquè les places són limitades. Podeu reservar el tiquet a través del web del Museu de la Pesca, museudelapesca.org.
 • Jordi Sans&the Souls. "Jazz Noir"
  Dia i hora: dissabte 31 de juliol a les 22:00h
  Lloc: Arbreda Municipal
  Organitza: Joventuts Musicals de Palamós
  31/07/2021 - 22:00
  Dissabte, la proposta musical la tenim a ritme de jazz.
  Joventuts Musicals de Palamós porta a l'escenari de l'Arbreda Municipal el quartet Jordi Sans&the Souls. Jordi Sans al saxo, Daniel Giró al piano, Héctor Tejedo al baix i Joni Witzi a la bateria, amb un programa basat en música de bandes sonores de cinema negre, en versió jazz.... Casablanca, El tercer home, Perry Mason, James Bond o Blue Velvet, són algunes de les bandes sonores que incorpora el concert "Jazz Noir" el quartet de Jordi Sans&the Souls.
  Dissabte a les 22:00h a l'Arbreda Municipal. El preu de les entrades és de 15 euros, els socis de Joventuts i menors de 18 anys en paguen 5.
  Les entrades s'han de comprar a través del web lagorga.cat.
  Organitza: Joventuts Musicals de Palamós.
 • Mostra de dibuix i pintura del Cercle Artístic de Palamós
  Dia i hora: diumenge 1 d'agost, de les 16.00h a les 24.00h
  Lloc: passeig del Mar
  Organitza: Cercle Artístic de Palamós
  01/08/2021 - 16:00
  Per diumenge, el Cercle Artístic de Palamós ha organitzat la Mostra de dibuix i pintura 2021.
  Al llarg de tot el dia, el passeig del Mar es converteix en l'expositor a l'aire lliure pels artistes participants en aquest nou certamen de la Mostra, una oportunitat per veure i comprar quadres, escultures i altres obres en una trobada d'estils i tècniques artístiques, que el Cercle Artístic reuneix cada any al passeig.
  Diumenge, a partir de les 16.00h i fins a les 24.00h, passa't per la Mostra de dibuix i pintura del Cercle Artístic, al passeig del Mar de Palamós.
  Organitza: Cercle Artístic de Palamós.
 • Audició de sardanes amb la Cobla La Principal de Cassà
  Dia i hora: diumenge 1 d'agost a les 20:00h
  Lloc: escenari del Passeig del Mar
  Organitza: Agrupació Sardanista Costa Brava
  01/08/2021 - 20:00
  Diumenge, sardanes al passeig del Mar amb l'audició de sardanes a càrrec de la Cobla La Principal de Cassà.
  . A les 20:00h al l'escenari del passeig.
  Organitza. Agrupació Sardanista Costa Brava
 • Cinema Lliure a la platja, "Ema" de Pablo Larraín
  Dia i hora: diumenge 1 d'agost a les 21:30h
  Lloc: platja Gran - zona de l'espigó
  Organitza: Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palamós
  01/08/2021 - 21:30
  Diumenge, torna el Cinema Lliure a la platja.
  Per diumenge, la pel·lícula programada és la producció del director xilè Pablo Larraín "Ema".
  A partir de les 21:30h comença aquesta projecció a la platja Gran, al costat de l'espigó.
  Un drama al voltant de la protagonista, la Ema, una jove ballarina que decideix separar-se de la seva parella després d'entregar en Pol, el fill que tots dos havien adoptat, i que es veuen incapaços de criar.
  La Ema viu desesperada pels carrers del port de Valparaíso, buscant nous amors per aplacar la culpa, però també per fixar un únic objectiu, amb un pla secret per recuperar-ho tot.
  Diumenge, a les 21:30h, Cinema Lliure a la platja amb la projecció de la pel·lícula "Ema" del director Pablo Larraín. Proposta gratuïta i accés lliure.
  Organitza: Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palamós
 • Visita guiada al Museu de la Pesca
  Dia i hora: cada dilluns a les 19.00h i a les 20.00h
  Lloc: Museu de la Pesca
  Organitza: Museu de la Pesca
  02/08/2021 - 19:00
  El Museu de la Pesca és únic a la Mediterrània en la seva especialitat. La seva exposició permanent vol acostar al visitant el passat i el present de la pesca marítima, i reflexionar plegats sobre el seu futur.
  A través d'un pròleg audiovisual i de 5 àmbits, la visita guiada descobreix diferents aspectes - algunes d'ells força desconeguts per la societat - d'aquesta activitat i d'aquest ofici, des del seu orígens mil·lenaris fins a l'actualitat: els peixos del nostre mar, els espais de pesca, els oficis relacionats amb el mar, la vida quotidiana dels pescadors, les embarcacions, els ormeigs, les tècniques i la tecnologia, entre altres temes apassionants.
  La visita mostra un món pesquer actiu i viu, com es pot comprovar diàriament al moll pesquer de Palamós.
  La visita es fa en català a les 19:00h i en castellà a les 20:00h.
  El preu de l'entrada és de 3€. Places limitades, les entrades es poden comprar a través del servei de venda de tickets del web del Museu de la Pesca.
 • Classes de Tai Chi
  Dia i hora: cada dilluns i divendres a les 19:00h
  Lloc: plaça d'Ezequiel Torroella
  Organitza. Departament d'Esports de l'Ajuntament de Palamós i Càritas Interparroquial Palamós Sant Joan
  02/08/2021 - 19:00
  Cada dilluns i divendres, a les 19:00h teniu l'oportunitat de prendre classes de Tai Chi a la plaça d'Ezequiel Torroella (davant de l'Estadi Palamós Costa Brava).
  Les classes són gratuïtes i estan organitzades per Càritas Interparroquial Palamós Sant Joan i el Departament d'Esports de l'Ajuntament de Palamós.
 • Centre Trail Palamós Costa Brava. Sortida E-Bike
  Dia i hora: dimarts 3 d'agost a les 09:00h
  Lloc: sortida de La Fosca
  Organitza: Departament d'Esports de l'Ajuntament de Palamós
  03/08/2021 - 09:00
  Per dimarts, continuen les propostes del Centre Trail Palamós Empordà Costa Brava del Departament d'Esports de l'Ajuntament de Palamós.
  Un programa que ens convida, dimarts, a fer una sortida guiada en bicicleta elèctrica de muntanya, amb una ruta de 25 km que ens portarà de La Fosca a la zona de Bell-lloc.
  La sortida és gratuïta, amb un grup de 12 participants com a màxim. L'organització hi posa la bici elèctrica i el casc, vosaltres la roba adequada i aigua. Per participar-hi s'ha de tenir més de 15 anys i fer més de 155 cm d'alçada.
  Informació i inscripcions al web palamosesportiu.cat
  Organitza: Departament d'Esports de l'Ajuntament de Palamós.
 • Itinerari guiat d'snorkel a la platja de Castell
  Dia i hora: dimarts 3 d'agost a les 16:00h
  Lloc: sortida platja de Castell
  Organitza: Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós
  03/08/2021 - 16:00
  I continuen les activitats del programa "Aquest estiu connectem amb la natura i descobrim racons amb encant!" organitzat per l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós.
  Dimarts, entre les 16:00h i les 19:00h tens una sortida d'snorkel, amb un itinerari guiat que surt de la platja de Castell i et descobreix el món submarí de l'Espai Natural de Castell, un itinerari que fareu guiats pel biòleg marí Boris Weiztmann.
  La participació és gratuïta i cal una inscripció prèvia que podreu fer a través de l'enllaç que trobareu a l'apartat d'agenda del web palamoscomunicacio.cat o a l'aplicació de Ràdio Palamós.
  Organitza: Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós.
 • Visita guiada a la Barca del Peix "Gacela"
  Dia i hora: cada dimarts a les 19:00h (català) i a les 20:00h (castellà)
  Lloc: Museu de la Pesca
  Organitza: Museu de la Pesca
  03/08/2021 - 19:00
  La visita guiada a una barca de pesca, recórrer el seu interior, veure on treballen, mengen i dormen els pescadors en la seva jornada. Aquesta és la proposta que, cada dimarts a les 19:00h en català i a les 20:00h, en castellà, us fa el Museu de la Pesca amb la visita guiada a la barca la "Gacela", embarcació que forma part de l'extensió flotant del Museu.
  Aquest recorregut permetrà conèixer les principals tècniques de pesca dels pescadors catalans, les característiques de l'embarcació i els mètodes de construcció, el dur treball a bord, el repartiment de responsabilitats o la vida quotidiana mentre naveguen.
  El preu de la visita és de 3 euros, pels menors de 4 anys és gratuïta. Les places són limitades i cal fer reserva d'entrada a través del servei de tickets del web del Museu de la Pesca. Organitza: Museu de la Pesca
 • Quartet Mèlt amb la Cobla Contemporània
  Dia i hora: dimarts 3 d'agost a les 22:00h
  Lloc: plaça de Josep Sarquella
  Organitza: Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palamós, Generalitat de Catalunya i Agrupació Sardanista Costa Brava.
  03/08/2021 - 22:00
  Dimarts comença el Festival de Cobla de Catalunya "Amb so de cobla". Dimarts a les 22:00h i a la plaça de Josep Sarquella, actuació del Quartet Mèlt amb la Cobla Contemporània, amb direcció i arranjaments de Jordi Molina. El Quartet Mèlt es caracteritza per les seves interpretacions a quatre veus a cappella i la Cobla Contemporània per fer de la sardana Festa Major. La mescla d'un jove quartet vocal i d'una atrevida cobla és un repte engrescador pels arranjaments d'en Jordi Molina. La sardana, la veu i la cobla més actual que mai. Dimarts a les 22:00h a la plaça de Josep Sarquella. L'espectacle és gratuït, però les places són limitades i per això cal fer la reserva a través del web lagorga.cat. Organitza: Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palamós, Generalitat de Catalunya i Agrupació Sardanista Costa Brava.
 • 21è Concert de sardanes de la Costa Brava Memorial Ricard Viladesau
  Dia i hora: dimecres 4 d'agost a les 22:00h
  Lloc: plaça de Josep Sarquella
  Organitza: Agrupació Sardanista Costa Brava
  04/08/2021 - 22:00
  5è Festival amb so de cobla.
  Dimecres a les 22:00h, a la plaça de Josep Sarquella, 21è Concert de sardanes de la Costa Brava Memorial Ricard Viladesau, amb les dues cobles capdavanteres del nostre país Els Montgrins i La Principal de La Bisbal.
  El preu de l'entrada és de 10 euros, gratuït pels socis de l'Agrupació Sardanista Costa Brava.
  Organitza: Agrupació Sardanista Costa Brava
 • Contes al passeig. "Pirates Wanted" amb Funengo
  Dia i hora: dijous 5 d'agost a les 19:00h
  Lloc: escenari del passeig del Mar
  Organitza: Biblioteca Lluís Barceló i Bou
  05/08/2021 - 19:00
  Dijous, nova sessió de Contes al passeig.
  Dijous a les 19:00h, a l'escenari del passeig del Mar, Funengo explicarà el conte "Pirates Wanted", una història de pirates, com ho vol ser la Tilly que odia fer les feines de casa i només vol jugar a pirates. Però aviat descobrirà que la vida d'una pirata és més dura del que s'esperava.
  L'espectacle té el suport d'Eva García, intèrpret en llengua de signes.
  Està recomanada per a mainada de 5 a 12 anys.
  És un espectacle gratuït, però amb places limitades i per tant cal fer una reserva prèvia a la mateixa Biblioteca, per telèfon 972 600 708 o per correu electrònic biblioteca@palamos.cat.
  Organitza: Biblioteca Lluís Barceló i Bou
 • Cobla de Cambra de Catalunya i Esbart Marboleny
  Dia i hora: dijous 5 d'agost, a les 20:00h i a les 23:00h
  Lloc: plaça de Josep Sarquella
  Organitza: Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palamós, Generalitat de Catalunya i Agrupació Sardanista Costa Brava
  05/08/2021 - 20:00
  Més concerts del Festival amb so de cobla.
  Dijous a les 20:00h, a la plaça de Josep Sarquella, concert a càrrec de la Cobla de Cambra de Catalunya i amb una estrena en el programa : "Les músiques dels ballets de Manuel Cubeles", una selecció de danses instrumentades per a una i dues cobles, escrites entre els anys 1948 i 1961 per als esbarts Verdaguer i Sarrià per diferents compositors i destinades a les coreografies de Manuel Cubeles, del qual es commemora l'any.
  El concert és gratuït, però cal fer reserva d'entrada a través del web lagorga.cat.
  Dijous a les 20:00h a la plaça de Josep Sarquella, concert de La Cobla de Cambra de Catalunya.
  I a la mateixa plaça de Josep Sarquella, a les 23:00h, actuació de l'Esbart Marboleny amb l'espectacle de dansa catalana "La difícil senzillesa" una composició de dansa dissenyada a partir de l'obra del coreògraf Manuel Cubeles.
  Organitza: Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palamós, Generalitat de Catalunya i Agrupació Sardanista Costa Brava.
 • Centre Trail Palamos Costa Brava. Sortida marxa nòrdica
  Dia i hora: divendres 6 d'agost a les 09:00h
  Lloc: sortida platja de La Fosca
  Organitza: Departament d'Esports de l'Ajuntament de Palamós
  06/08/2021 - 09:00
  Per divendres, una proposta del Centre Trail Palamos Costa Brava, es tracta de fer una sortida de marxa nòrdica, amb un recorregut de 5 kms, sortint des de La Fosca i amb un recorregut per l'espai de Castell.
  La sortida es farà a les 09:00h des de La Fosca i la durada de la sortida és de dues hores. L'organització posa els bastons.
  L'activitat és gratuïta i cal fer una inscripció prèvia a través del web palamosesportiu.cat.
  Organitza: Departament d'Esports de l'Ajuntament de Palamós
 • Paula Grande i Anna Ferrer, amb so de cobla
  Dia i hora: divendres 6 d'agost a les 20:00h
  Lloc: plaça de Josep Sarquella
  Organitza: Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palamós, Generalitat de Catalunya i Agrupació Sardanista Costa Brava
  06/08/2021 - 20:00
  Per divendres, noves propostes del Festival amb so de cobla.
  Divendres a les 20:00h, a la plaça de Josep Sarquella, actuació de Paula Grande i Anna Ferrer, que presenten el seu treball "Vega", un disc que dona veu a les mares, filles, nenes i joves de generacions passades, un repertori basat en textos i històries que reflecteixen la vida quotidiana de les dones d'abans, amb un so apte per als nous públics, amb peces ballables i actuals.
  Divendres, Festival amb so de cobla amb Paula Grande i Anna Ferrer, a les 20:00h a la plaça de Josep Sarquella.
  Entrada gratuïta, places limitades i imprescindible fer reserva d'entrada a través del web lagorga.cat
 • Nakany Kanté
  Dia i hora: divendres 6 d'agost a les 23:00h
  Lloc: plaça de Josep Sarquella
  Organitza: Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós, Generalitat de Catalunya i Agrupació Sardanista Costa Brava
  06/08/2021 - 23:00
  Divendres, segon concert del 5è Festival amb so de cobla.
  Divendres a les 23:00h, a la plaça de Josep Sarquella, actuació de Nakany Kanté, artista guineana establerta a Sabadell des de fa 10 anys. Kanté porta editats tres àlbums d'afropop mandinga que l'han portat a entrar a les llistes internacionals dels millors discos de músiques del món.
  El seu nou treball és un diàleg entre cultures i ha incorporat el so, instruments i arranjaments de la cobla al seu repertori cantat en llengua mandinga, susho i malinké.
  Entrada gratuïta, places limitades i imprescindible fer reserva d'entrada a través del web lagorga.cat
 • Festa Major a Sant Joan
  Dia i hora: dissabte 7 i diumenge 8 d'agost -veure info
  Lloc: barri de Sant Joan
  Organitza: Associació de Veïns de Sant Joan de Palamós
  07/08/2021 - 19:00
  Cap de setmana de Festa Major a Sant Joan.
  Dissabte, el programa comença a les 19:00h amb una ruta guiada a peu per Sant Joan i fins al Molí de vent, per participar, cal fer una reserva prèvia a través del web del Museu de la Pesca.
  A les 20:00h, comença el programa de concerts a la plaça de Mossèn Gumersind amb Miquel del Roig, a les 22:00h actuació de La Betty Orquestra. L'espectacle és gratuït, però cal fer una reserva prèvia al web santjoanpalamos.cat.
  I diumenge, continua la festa a Sant Joan.
  A les 11:30h, tast de vins de les vinyes de Sant Joan amb la sommelier Clara Antúnez. Un acte que requereix una reserva prèvia al web del Museu de la Pesca.
  A les 12:30h, un Petit Concert a la plaça de Sant Joan a càrrec La Trup, amb places limitades i per tant requereix reserva prèvia que podeu fer també a través del web del Museu de la Pesca.
  I a la tarda, tenim Circ al carrer, a la plaça de Mossèn Gumersind a càrrec de la companyia Pessic de circ. Cal reservar entrada al web santjoanpalamos.cat.
  I la Festa Major de Sant Joan es tanca amb una audició de sardanes, a les 20:00h a la plaça de Mossèn Gumersind.
  Recordeu que tots els actes tenen les places limitades i que cal reservar prèviament. Consulteu la informació a les agendes.
  Festa Major de Sant Joan 2021.
  Organitza: Associació de Veïns de Sant Joan
 • "Quan el sol es pon", concert de la Misip Band
  Dia i hora: dilluns 16 d'agost a les 20:30h
  Lloc: plaça de Sant Pere
  Organitza: Ajuntament de Palamós
  16/08/2021 - 20:30
  Pel dilluns 16 d'agost tenim música i festa a la plaça de Sant Pere, a la zona de la Planassa.
  El catàleg de propostes del programa de concerts "Quan el sol es pon" ens porta la Misip Band.
  Dilluns 16 d'agost a partir de les 20:30, a la plaça de Sant Pere, un concert marcat pels ritmes de rock i soul.
  Organitza: Ajuntament de Palamós

Publicitat

 • Restaurant Pizzeria Braseria Terra Gaucha. Especialistes en carns a la brasa com el bife uruguaià i argentí. Pizzes artesanes. Cada dia, tens l’oportunitat de fer un menú de migdia amb 3 primers, 3 segons per escollir i postres casolanes.
  Passeig Josep Mundet, 76 - Sant Antoni de Calonge - Telèfon 972-651860.
 • Susanna Cané Consultors. Podràs aconseguir el perdó de tots els deutes. T’assessoraran de manera professional per acollir-te a la llei de la segona oportunitat. Tant per a particulars com per a empresaris.
  C/ Vermell, 61 - Sant Antoni de Calonge - Telèfon 722 873 961
 • Projectes a mida amb tracte personalitzat.
  Fotos publicitàries, promocionals d'entitats o per decorar.
  Servei d'exposició, retoc fotogràfic i revelat pels més romàntics.
  C/ Major, 11 - Palamós - Tel. 972 31 48 72 - 686 169 463 - olga.grassot@gmail.com
 • Ràdio Pepe. Electrodomèstics, informàtica i telefonia. Botiga online
  Consulta les nostres promocions constants. Renovem banys i cuines. Compra online al web www.radiopepe.cat
  Avinguda President Lluís Companys, 80 - Palamós - Telèfon 972 31 70 66
 • Cafeteria Mònica
  Fem menú diari, esmorzars, pizzes casolanes, tapes, arrossos, fideuàs
  Obrim cada dia a partir de les 8 del matí.
  Avinguda 11 de setembre, 35 - Palamós - Telèfon 972 31 88 26
 • Cafeteria Restaurant Can Paco - Cuina oberta tot el dia, des de les 9.30h
  Entrepans, gambes de Palamós, carns de Girona, arrossos i fideuàs.
  C/ President Macià número 4 - Palamós - Telèfon 972 31 68 91


Altres notícies

 • Calonge i Sant Antoni sensibilitza sobre els aparcaments per a usuaris amb mobilitat reduïda

  29/07/2021 Societat - Jordi Rodríguez

  L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha iniciat una campanya per evitar els mals usos de les places d'aparcament reservades a usuaris amb la mobilitat reduïda. S'ha actuat en els 140 estacionaments d'aquest tipus que hi ha al municipi, millorant-ne la senyalització i difonent missatges per sensibilitzar la població.... (Llegir més)

 • Gerard Prohias revisita el Palamós de la seva adolescència a 'Blanc'

  29/07/2021 Cultura - Jordi Rodríguez

  L'escriptor palamosí Gerard Prohias ja té al mercat el darrer llibre que ha escrit. Es titula 'Blanc' i ha estat publicat per l'editorial Voliana. En aquest treball, Prohias viatja al Palamós dels anys de la seva adolescència, en el final de la dècada dels 70 del segle passat, en un itinerari vital que acaba a la Toscana d'avui. El relat gira al voltant de dos personatges. En Joan, un noi de Palamós introvertit i inquiet, i la Valèria, filla d'una família adinerada i culta, que estiueja a la Fosca. ... (Llegir més)

 • Final de la temporada de pista per a Blanca Batlle (AA Palamós) amb un sisè lloc a l'estatal Sub18

  29/07/2021 Esports - Jordi Rodríguez

  La corredora de l'Associació Atlètica Palamós, Blanca Batlle, ha firmat la sisena plaça en la final dels 3.000 metres llisos del Campionat d'Espanya d'atletisme Sub18, que s'ha dut a terme a Huelva. Batlle ha fet una marca de 10'36''01, propera al seu millor crono personal de 10'35''63, que va certificar fa poc en una reunió atlètica a Lloret de Mar. L'atleta tanca així una temporada de competicions en pista a l'aire lliure, en què s'ha penjat la medalla de bronze en el campionat de Catalunya de la seva categoria, també en la prova dels 3.000.... (Llegir més)

 • El Palamós CF començarà els entrenaments el 23 d'agost

  29/07/2021 Esports - Jordi Rodríguez

  El Palamós Club de Futbol ja té data d'inici per als entrenaments de pretemporada. Serà el dia 23 d'agost, sis setmanes abans de començar la lliga de la Primera Catalana, que engegarà el primer cap de setmana d'octubre. Els palamosins ja tenen enllestit tot el reforç de la plantilla, pendents només de l'anunci oficial dels darrers fitxatges, i també s'ha perfilat el calendari de partits amistosos, que en total seran set.... (Llegir més)

 • El Baix Empordà espera vacunar més a partir de l'agost

  28/07/2021 Societat - Jordi Rodríguez

  La campanya de vacunació contra la COVID-19 al Baix Empordà s'ha alentit en les últimes setmanes, a causa d'una disminució en el subministrament de dosis. Des de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà esperen que l'arribada de vacunes es reactivi amb el mes d'agost i es torni a agafar una bona velocitat d'administració de dosis. Una dinàmica positiva a mig i a llarg termini però que, ara mateix, no serveix per a alleugerir la forta pressió que suporta l'hospital de Palamós. ... (Llegir més)

 • La pandèmia varia els hàbits dels clients d'hotels a la Costa Brava

  28/07/2021 Serveis - Jordi Rodríguez

  Els sectors del turisme i l'hostaleria estan comprovant que el context de la pandèmia de la COVID-19 està generant noves tendències i canvis en els hàbits de compra dels seus clients. Igual que l'any passat, es constata que el turista que habitualment marxava a l'estranger, com a mínim en una part de les seves vacances, ara s'estima més gaudir de les sortides de proximitat. Segons un informe de l'Agència Catalana de Turisme, durant el 2020, el 95 per cent dels turistes espanyols van tenir com a destinació el territori estatal, amb Catalunya com a segona comunitat receptora de viatges.... (Llegir més)

 • Pinten pictogrames per afavorir la mobilitat de les persones amb autisme

  28/07/2021 Societat - Jordi Rodríguez

  L'Ajuntament de Palamós ha començat a pintar pictogrames davant els passos de vianants per facilitar la mobilitat a les persones amb autisme. De moment ja n'hi ha en el carrer d'Enric Vincke i s'aniran posant en altres indrets del nucli urbà. La iniciativa va ser del grup municipal de Ciutadans, que ara demana que aquestes primeres passes no quedin aquí i que s'acceleri l'adaptació dels senyals, per facilitar els itineraris.... (Llegir més)

 • Les Tirita Clown: l'alegria de l'hospital de Palamós

  28/07/2021 Societat - Jordi Rodríguez

  L'hospital de Palamós fa diferents activitats socials per aconseguir que l'estada dels pacients, i dels seus familiars, al centre es faci en les millors condicions possibles. Una d'elles la protagonitzen la Patrícia Corchado i l'Elena Ballester. O potser les coneixereu pels seus noms artístics: Esmeralda Lluenta i Canelita Fina de Pagès. Elles són les Tirita Clown, dues pallasses d'hospital que fan de les seves perquè el tràngol d'un ingrés sigui una mica més dolç. ... (Llegir més)

 • Bequen dos alumnes de centres palamosins per facilitar que acabin els estudis postobligatoris

  28/07/2021 Societat - Jordi Rodríguez

  Dos alumnes de centres educatius de Palamós, un de l'Institut i un de l'escola Vedruna, estan entre els beneficiats de la primera edició de les beques Impulsa al Baix Empordà. Aquestes ajudes són el fruit de la col·laboració entre la fundació que porta aquest nom i el Consell Comarcal. La seva finalitat és donar l'oportunitat a joves que, un cop acabats els estudis obligatoris, volen continuar millorant la seva capacitació per accedir al mercat laboral, a través de cicles formatius de grau mitjà.... (Llegir més)


+ vídeos...Destacats

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...