Més de 13.000 votants estan cridats a les urnes aquest diumenge a Palamós

10/05/2024 Política


Imatge d'arxiu d'una jornada electoral a la Nau dels 50 metres.

Imatge d'arxiu d'una jornada electoral a la Nau dels 50 metres.

Un total de 13.232 electors estan convocats aquest diumenge a Palamós per votar a les eleccions al Parlament de Catalunya. La ciutadania podrà exercir el seu dret en un total de 21 meses situades en 5 col·legis electorals. El que en tindrà més, 7 en total, serà la Nau dels 50 metres. L'Aula d'Aprenentatge de l'escola Vila-romà concentrarà 5 meses electorals, les mateixes que a l'escola La Vila.

Les 4 meses restants se situaran 2 a l'Ajuntament de Palamós i 2 a la Sala Polivalent del barri d'Es Pla. Amb motiu d'aquests comicis electorals, l'Ajuntament de Palamós recorda a tota la ciutadania empadronada al municipi i amb dret de vot, que poden utilitzar l'aplicatiu informàtic instal·lat al web municipal, i amb el qual poden conèixer anticipadament en quin col·legi i en quina mesa han de votar. Aquest instrument el teniu a l'abast al web eleccions.palamos.cat. Només cal posar el número de DNI de la persona interessada, i automàticament s'obtindrà la informació requerida.
Catalunya triarà aquest diumenge les persones que ocuparan els 135 escons del Parlament de Catalunya. La campanya electoral s'acaba aquesta mitjanit, i demà dissabte és la jornada de reflexió.



Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...