Escales de creuer al port de Palamós, avui i demà

25/04/2024 Serveis


El Silver Dawn amarrat aquest matí al port de Palamós. (Foto: Ports de la Generalitat).

El Silver Dawn amarrat aquest matí al port de Palamós. (Foto: Ports de la Generalitat).

Després de la cancel·lació de la que havia de fer aquest dilluns passat el vaixell Wind Surf, avui tornen les escales de creuers turístics al port de Palamós. El protagonista de la d'aquest dijous és el Silver Dawn. Un creuer amb bandera de Bahames i 212 metres d'eslora que farà estada a Palamós des de les 9 del matí i fins a les 6 de la tarda.

El vaixell ve del port francès de Villefranche Sur Mer, i després de l'escala a Palamós continuarà trajecte cap a Palma de Mallorca. En aquest viatge porta a bord 547 passatgers, majoritàriament ciutadans dels Estats Units. L'alcalde de Palamós, Lluís Puig, veu en una escala com la d'avui la mostra d'una activitat de creuers molt sostenible.



Demà mateix hi haurà una nova escala de creuer al port palamosí, en aquest cas a càrrec del Sea Cloud Spirit. Les d'aquest mes d'abril, 7 en total, s'acabaran aquest dilluns que ve amb la visita del Marella Explorer 2. Pel mes de maig hi ha previstes 8 escales més. En el conjunt de tota la temporada en seran 50.



Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...