Més de 250 persones assisteixen a 'L'Empordà somriu'

24/10/2017 Societat


Els jardins del Collet, a Sant Antoni, van acollir 'L'Empordà somriu'.

Els jardins del Collet, a Sant Antoni, van acollir 'L'Empordà somriu'.

Més de 250 persones van assistir diumenge al Collet de Sant Antoni per col·laborar amb 'L'Empordà somriu', un esdeveniment solidari per conscienciar sobre la pobresa als barris més desfavorits de l'Índia. Diversos restaurants de la comarca van participar d'aquesta jornada oferint plats de la zona i, alguns, amb tocs indis. És una iniciativa de Sonrisas de Bombay, ONG que treballa des de fa 12 anys en projectes solidaris en els barris de barraques d'aquesta ciutat índia.

L'esdeveniment va ser possible també gràcies a l'ajuda de més de 25 voluntaris. Durant la jornada hi va haver l'actuació musical del palamosí Litus, activitats i tallers infantils a càrrec de l'entitat de Sant Antoni, Idehant, i sortejos de premis que anaven des de material esportiu a nits d'hotel. 'L'Empordà somriu' és una iniciativa de l'empresa Oli del Mar per col·laborar amb l'ONG 'Sonrisas de Bombay' que des de fa 12 anys treballa contra la pobresa i pels drets humans en els anomenats 'slums', els barris de barraques de Bombai. Projectes que engloben l'educació, la salut i el desenvolupament socioeconòmic i que han ajudat a més de 8 mil persones. La Fundació, que compta amb la col·laboració de més de 3 mil socis, impulsa també campanyes de sensibilització per al desenvolupament i denuncia les vulneracions de drets i l'exclusió que pateixen milions de persones a Bombai. Núria Curós és col·laboradora de 'L'Emporda somriu'.



A 'L'Empordà somriu' hi van col·laborar els restaurants Port de la Cala, Entre 2 Mons, Es Portal, La Plaça, Mas dels Arcs, Sa Cova, i Terramar.



Resultats:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...