Notícies

Opcions de futur obertes pel Mercat Municipal

21/03/2019 Serveis - Jordi Rodríguez

Parades del Mercat Municipal de Palamós.

L’alcalde de Palamós, Lluís Puig, diu que totes les possibilitats de futur del Mercat Municipal estan obertes. Remodelar-lo, fer-ne un de nou en el mateix emplaçament on és ara, o traslladar-lo a un altre lloc, són opcions que estaran damunt la taula i que hauran de portar a una decisió molt consensuada, assegura Puig. Hi haurà marge per prendre-la perquè a final d’aquest any l’Ajuntament posarà a concurs la concessió de les parades per un període de cinc anys. (Llegir més)

Mányik defensa que el comerç de Palamós obri els diumenges

21/03/2019 Serveis - Jordi Rodríguez

Vanesa Mányik, a l'espai de Ràdio Palamós 'Preguntes'. La regidora no adscrita a l’Ajuntament de Palamós, Vanessa Mányik, diu que recuperar el cinema al municipi està molt bé però que el pas següent ha de ser aconseguir que el comerç local obri les portes el diumenge. Mányik destaca que el cinema és un element dinamitzador molt important i pensa que el teixit comercial palamosí hauria d’aprofitar al màxim els dies en què hi ha més moviment de gent que busca activitats d’oci. (Llegir més)

Surt a concurs públic el servei de Casal d'Estiu

21/03/2019 Societat - Jordi Rodríguez

Activitat al Casal d'Estiu de Palamós, en una imatge d'arxiu. L’Ajuntament de Palamós ha posat a concurs públic el servei de Casal d’Estiu municipal. La licitació es fa per un termini de dos anys prorrogables, i amb un preu de sortida de 107.000 euros amb l’IVA inclòs. Es tracta de trobar una empresa que s’ocupi de prestar aquest servei destinat al lleure infantil i juvenil durant els mesos de juliol i d’agost, a través d’una doble oferta de casal de lleure i casal esportiu. (Llegir més)


Agenda

 • Visita guiada a la subhasta del peix a la llotja
  Dia i hora: cada divendres a partir de les 16.30h
  Lloc: Llotja de Palamós
  Organitza: Museu de la Pesca
  22/03/2019 - 16:30
  Divendres, a partir de les 16.30h i cada mitja hora, podeu fer una visita guiada a la subhasta del peix a la llotja de Palamós.
  A través d'un gran mirador sobre la llotja, d'uns audiovisuals, d'uns plafons expositius i l'acompanyament en tot moment d'un guia, s'explica en directe el funcionament de la subhasta i l'origen de les espècies que s'hi veuen, les embarcacions que les capturen, els caladors on treballen els pescadors i com s'organitzen entorn de la confraria.
  Preu: 1,5 euros. Cal una inscripció prèvia al Museu de la Pesca. Telèfon 972 600 424.
  Organitza: Museu de la Pesca
 • Inauguració exposició "Navegants d'aiguamolls. 2000 anys de secrets enfonsats"
  Dia i hora: divendres 22 de març a les 18:00h
  Lloc: Capella del Carme
  Organitza:Museu de la Pesca i el Museu d'Arqueologia de Catalunya
  22/03/2019 - 18:00
  Divendres s'inaugura l'exposició "Navegants d'aiguamolls. 2000 anys de secrets enfonsats" a la Capella del Carme.
  L'exposició està produïda pel Museu d'Arqueologia de Catalunya, va adreçada a un públic familiar.
  L'exposició es divideix en dues parts, una a la mateixa Capella del Carme on s'instal·la una antiga embarcació de 9 metres d'eslora i la sala d'exposicions del Museu de la Pesca.
  La mostra "Navegants d'aiguamolls. 2000 anys de secrets enfonsats" explica com es construïen, navegaven i propulsaven els vaixells fa 2000 anys. Un treball rigorós d'investigació sobre els vaixells iberoromans que transitaven tant per un medi de llacuna com al llarg de la costa.
  Divendres, a les 18:00h s'inaugura aquesta exposició a la Capella del Carme.
  Organitza: Museu de la Pesca i el Museu d'Arqueologia de Catalunya.
 • Biblioteca sostenible. Xerrada "Saps què menges?"
  Dia i hora: divendres 25 de gener a les 18:30h
  Lloc: Biblioteca Municipal
  Organitza: Biblioteca Lluís Barceló i Bou
  22/03/2019 - 18:30
  Per divendres, la Biblioteca ens proposa una nova xerrada sobre alimentació sana.
  Dins el cicle "Biblioteca sostenible", la xerrada en planteja la pregunta "Sap què menges?".
  Es tracta de conèixer els avantatges de l'agricultura ecològica versus l'agricultura industrial. La xerrada va a càrrec de Malku Negre, enginyer superior agrònom i tècnic del Projecte Horts Socials de Càritas, i de Carolina Parra, pediatra.
  La xerrada es fa divendres, a les 18:30h a la Biblioteca. L'acte és gratuït.
  Organitza: Biblioteca Lluís Barceló i Bou.
 • Showcooking de cuina de l'antiguitat: la cuina dels ibers
  Dia i hora: divendres 22 de març a les 20:00h
  Lloc: Espai del Peix
  Organitza: Espai del Peix-Museu de la Pesca
  22/03/2019 - 20:00
  Divendres, una proposta gastronòmica de l'Espai del Peix.
  Amb motiu de la inauguració de l'exposició "Navegants d'aiguamolls. 2000 anys de secrets enfonsats" promoguda pel Museu de la Pesca, l'Espai del Peix ha muntat un showcooking especial per a l'ocasió, un "Showcooking de cuina de l'antiguitat: la cuina dels ibers".
  La cuina d'aquest poble que habità l'Empordà ara fa 2.600 anys era ja força elaborada, amb pocs productes crus, de sabors característics, tota una experiència per anar descobrint.
  A partir d'ingredients actuals, aquesta sessió recrearà alguns dels plats que els investigadors han documentat per conèixer la manera de menjar dels nostres avantpassats, aquells que més de dos mil·lennis ja solcaven la Mediterrània a bord dels seus vaixells.
  Divendres de les 20:00h a les 22:00h. El preu de la sessió és de 20 euros. Cal fer una reserva prèvia al Museu de la Pesca, telèfon 972 600424.
  Organitza: Espai del Peix-Museu de la Pesca
 • Jazz fusió amb Rodney Homar Trio
  Dia i hora: divendres 22 de març a les 21:00h
  Lloc: Teatre La Gorga
  Organitza: Plataforma Salvem la Pineda d'en Gori
  22/03/2019 - 21:00
  Per divendres. A les 21:00h, concert a La Gorga.
  Un espectacle de jazz fusió protagonitzat pel guitarrista cubà establert a Palamós Rodney Homar, acompanyat del bateria Gonzalo A Cuentas i del baixista Gerard Cañigueral. Junts formen el Rodney Homar Trio que, en aquest concert, ofereixen un repertori selectiu dels millors temes d' Homar, al llarg dels 20 anys de carrera musical.
  El concert està organitzat per la Plataforma Salvem la Pineda d'en Gori.
  Les entrades es poden comprar al web lagorga.cat al preu de 5 euros.
 • Donació extraordinària de sang amb els Bombers de la Generalitat
  Dia i hora: dissabte 23 de març de les 10:00h a les 21:00h
  Lloc: Nau dels 50 metres
  Organitza: Banc de Sang i Teixits i Associació de Donants de Sang de Girona i Bombers de la Generalitat amb la col·laboració d'estudiants de 4t d'ESO de l'Institut de Palamós
  23/03/2019 - 10:00
  Dissabte, tenim una campanya extraordinària de donació de sang.
  Dissabte, de les 10:00h a les 21:00h, a la Nau, Donació extraordinària de sang amb la col·laboració i participació dels Bombers de la Generalitat.
  Una jornada solidària i festiva alhora, amb exhibició del cos de Bombers de la Generalitat.
  Dissabte, t'esperem a La Nau. Cal donar sang per poder salvar vides.
  Organitza: Banc de Sang i Teixits i Associació de Donants de Sang de Girona i Bombers de la Generalitat amb la col·laboració d'estudiants de 4t d'ESO de l'Institut de Palamós.
 • Parada solidària de PROGAT
  Dia i hora: dissabte 23 de març de les 10:00h a les 20:00h
  Lloc: plaça dels Arbres
  Organitza. PROGAT Palamós
  23/03/2019 - 10:00
  Dissabte, l'entitat PROGAT Palamós munta la seva parada solidària a la plaça dels Arbres.
  Una parada plena d'articles de segona mà a bon preu, que ajuden a mantenir l'activitat de PROGAT (llibres antics i moderns, decoració, roba, menage, complements, bijuteria)
  Comprar aliments, medicines o despeses veterinàries dels gats que es troben al carrer, són alguns dels objectius dels voluntaris i voluntàries de PROGAT. Una iniciativa que ajuda a mantenir controlades les diferents colònies de gats que hi ha a Palamós, alhora que tenen cura de l'esterilització d'aquesta població i vetllen per a la seva salut.
  Una activitat que es combina amb les campanyes de sensibilització per lluitar contra l'abandonament de mascotes, fomentar l'esterilització de les domèstiques, així com promoure l'adopció de gats de carrer.
  Dissabte, passa't per la parada de PROGAT a la plaça dels Arbres i compra algun dels productes que hi venen, és per una bona causa.
  Pots seguir l'activitat de PROGAT als perfils de Facebook i Instagram, també estem a Teaming
 • Visita guiada a les Barques del Peix
  Dia i hora: dissabte 23 de març a les 12.00h
  Lloc: Museu de la Pesca
  Organitza: Museu de la Pesca
  23/03/2019 - 12:00
  Per dissabte, el Museu de la Pesca us proposa una "Visita guiada a les Barques del Peix".
  Amb la visita a les Barques del Peix, l'extensió flotant del Museu de la Pesca, volem descobrir la feina dels pescadors a bord, tot visitant els diferents espais de treball de dues embarcacions professionals: La Gacela i la Estrella Polar.
  Aquest recorregut permetrà conèixer les principals tècniques de pesca, les característiques de cada embarcació i els mètodes de construcció, i la vida quotidiana mentre naveguen.
  La visita és gratuïta i té una durada d'1h 30m , comença a les 12.00h.
  Organitza: Museu de la Pesca
 • Presentació de l'estudi "Salamanca, Ciudad Lineal, Palamós. Las arcadas claustrales de Mas del Vent"
  Dia i hora: dissabte 23 de març a les 19:00h
  Lloc: Museu de la Pesca
  Organitza: Càtedra d'Estudis Marítims.
  23/03/2019 - 19:00
  Dissabte, la sala d'actes del Museu de la Pesca acull la presentació de l'estudi "Salamanca, Ciudad Lineal, Palamós. Las arcadas claustrales de Mas del Vent".
  La publicació recull les conclusions de l'estudi editat per la Universitat de Salamanca sobre l'origen del claustre romànic del Mas del Vent. L'estudi ha estat dirigit pel professor de la Universitat de Girona, Gerardo Boto, i en el qual també hi ha treballat el Dr. Marius Vendrell de la Universitat de Barcelona.
  En el llibre, el grup d'investigadors que hi participen conclouen que una part important d'aquest conjunt prové del claustre de la Catedral Vella de Salamanca, del segle XII. Per això, aporta un rigorós estudi sobre diferents aspectes del monument per destacar l'origen salmantí d'alguns dels capitells i de les motllures.
  La presentació de la publicació va a càrrec del Dr. Joaquim Maria Puigvert, professor d'història de la Universitat de Girona.
  Dissabte a les 19:00h al Museu de la Pesca, presentació de l'estudi "Salamanca, Ciudad Lineal, Palamós. Las arcadas claustrales de Mas del Vent".
  L'acte és obert a tothom, però amb aforament limitat per la capacitat de la sala.
  Organitza: Càtedra d'Estudis Marítims.
 • Teatre. "Otel·lo" amb la Cia. Les Antonietes
  Dia i hora: dissabte 23 d emarç a les 20:30h
  Lloc: Teatre La Gorga
  Organitza: Àrea de Cultura i Patrimoni de l'Ajuntament de Palamós
  23/03/2019 - 20:30
  Per dissabte, la proposta teatral de La Gorga, amb un clàssic de William Shakespeare: Otel·lo.
  La companyia Les Antonietes adapten l'obra de Shakespeare sota la direcció d'Oriol Tarrasón i deixa tot el pes de la tragèdia sobre els tres actors que a l'escenari segueixen la força de l'obra original que porta als límits la gelosia, l'enveja o el poder.
  Òscar Intente, Arnau Puig i Annabel Castan porten el pes de la interpretació dels personatges d'aquesta versió d'Otel·lo.
  Dissabte a les 20:30h a La Gorga, teatre amb la Cia. Les Antonietes, "Otel·lo" obra original de William Shakespeare i adaptada aquí per Oriol Tarrasón.
  El preu de l'entrada és de 18 euros, de 15 la reduïda.
  Les entrades es poden comprar al web lagorga.cat.
  Organitza: Àrea de Cultura i Patrimoni de l'Ajuntament de Palamós.
 • Teatre a La Vila. "En Narcís s'ha tornat boig!"pel grup de teatre "Ja hi som tots" del Pla de Palau-Sant Pau de Girona
  Dia i hora: diumenge 24 de març a les 18:00h
  Lloc: Pavelló de l'Escola La Vila
  Organitza: Càritas Interparroquial i Escola La Vila
  24/03/2019 - 18:00
  Diumenge, al Pavelló de l'Escola La Vila, teatre.
  Diumenge a les 18:00h, representació de la comèdia "En Narcís s'ha tornat boig!", una obra plena d'humor interpretada pel grup de teatre "Ja hi som tots" del Pla de Palau-Sant Pau de Girona.
  L'obra és una comèdia en dos actes original d'Assumpta González i dirigida per Pere Vivolas.
  L'entrada es fa pel sistema de taquilla inversa i el que es recapti anirà destinat a Càritas Interparroquial Palamós Sant Joan.
  Organitza: Càritas amb la col·laboració de l'Escola La Vila i l'Ajuntament de Palamós.
 • Sessions de gimnàstica per a dones afectades de càncer de mama
  Dia i hora: dimarts 26 de març, de 15.30h a 16.30h
  Lloc: casa Mas Guàrdies (sobre l'Hospital)
  Organitza: delegació a Palamós de la Fundació Oncolliga Girona amb la col·laboració de l'Espai Dona de Palamós
  26/03/2019 - 15:30
  La Fundació Oncolliga Girona organitza per dimarts una nova sessió de gimnàstica per a dones afectades de càncer de mama. Són sessions dirigides per una fisioterapeuta per ajudar a guanyar mobilitat, elasticitat i prevenir el linfadema.
  Les sessions es fan dimarts de les 15.30h a les 16.30h al local de Mas Guàrdies.
  Si voleu més informació, podeu trucar al telèfon 972 31 70 24 o el 649 631 697 (Hortènsia Doporto)
  Organitza: delegació a Palamós de la Fundació Oncolliga Girona amb la col•laboració de l'Espai Dona de Palamós.
 • Presentació del llibre "Quan calmin els mals vents, tornaré" de Pilar Francès
  Dia i hora: dimecres 27 de març a les 19:00h
  Lloc: Biblioteca Municipal
  Organitza: Biblioteca Lluís Barceló i Bou
  27/03/2019 - 19:00
  Dimecres a les 19:00h, presentació del llibre "Quan calmin els mals vents, tornaré" de l'escriptora guixolenca Pilar Francès.
  Amb aquest llibre, l'autora ha convertit la història del seu avi en l'eix vertebral d'aquesta obra que reivindica la memòria, secreta en molts aspectes, dels protagonistes de la Guerra Civil, sobretot dels que varen haver de prendre el camí de l'exili, condemnats a vides plenes de dolor, solitud, misèria i..silenci.
  La presentació de l'obra i autora va a càrrec de Màrius Mercader, director de l'Escola Vedruna de Palamós.
  Dimecres a les 19:00h a la Biblioteca, presentació del llibre "Quan calmin els mals vents, tornaré" de Pilar Francès.
  Organitza: Biblioteca Lluís Barceló i Bou.
 • Conferència: "Gir inesperat en la darrera campanya d'excavació del derelicte de les Illes Formigues"
  Dia i hora: dijous 28 de març a les 19:00h
  Lloc: Museu de la Pesca
  Organitza: Amics de les Illes Formigues
  28/03/2019 - 19:00
  Dijous a les 19:00h, al Museu de la Pesca teniu la possibilitat de conèixer les sorpreses que han descobert els arqueòlegs a les restes del vaixell romà de les Illes Formigues.
  Dijous podrem escoltar a Rut Geli i Guillem Mauri, els tècnics que porten l'excavació arqueològica submarina a les Formigues. Ells ens informaran dels descobriments que s'han fet en la segona campanya submarina dedicada a l'estudi d'aquest vaixell romà enfonsat molt a la vora de les Illes Formigues i a 47 metres de profunditat.
  Si t'agrada la història i l'arqueologia, no et perdis aquesta conferència: "Gir inesperat en la darrera campanya d'excavació del derelicte de les Illes Formigues"
  Organitza: Amics de les Illes Formigues.
 • Cine Gaudí ."Entre dos aguas" d'Isaki Lacuesta
  Dia i hora: dijous 28 d emarç a les 20:00h
  Lloc: Teatre La Gorga
  Organitza: Àrea de Cultura i Patrimoni de l'Ajuntament de Palamós i Cicle Gaudí Circuit Estable de Cinema Català
  28/03/2019 - 20:00
  Dijous a les 20:00h, nova sessió de cinema amb el Cicle Gaudí a La Gorga. Projecció de la pel·lícula "Entre dos aguas" d'Isaki Lacuesta.
  Isra i Cheíto són dos germans gitanos. L'Isra surt de la presó després de complir condemna per tràfic de drogues i el Cheíto, allistat al cos d'Infanteria de Marina de l'exèrcit, torna d'una llarga missió. Els dos germans es retroben a l'illa de San Fernando. Aquest retrobament desperta els records de la violenta mort del seu pare quan tot just eren uns nens.
  "Entre dos aguas" és una pel·lícula documental dirigida per Isaki Lacuesta l'any 2018, "Concha de oro" al Festival Internacional de Cine de San Sebastián i amb 9 nominacions als Premis Gaudí 2019.
  Dijous, a les 20:00h al Teatre La Gorga.
  El preu de l'entrada és de 4,5 euros, de 3 la reduïda.
  Organitza: Àrea de Cultura i Patrimoni de l'Ajuntament de Palamós i Cicle Gaudí Circuit Estable de Cinema Català
 • Sessió sobre l'osteoporosi postmenopàusica amb la Dra. Eulàlia Armengol
  Dia i hora. divendres 29 de març a les 19:30h
  Lloc: Sala d'actes del CAP-2a planta Edif. Fleming
  Organitza: Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà amb la col·laboració de l'Associació Dones de Palamós
  29/03/2019 - 19:30
  Divendres a les 19:30h es fa una sessió sobre l'osteoporosi postmenopàusica a la Sala d'actes del Centre d'Assistència Primària de Palamós.
  La sessió la condueix la Dra. Eulàlia Armengol, metgessa del Servei de Reumatologia de l'Hospital de Palamós.
  L'acte és obert a tothom.
  Divendres a les 19:30h al Centre d'Assistència Primària de Palamós, conferència "Osteoporosi: mites i realitats", una sessió sobre l'osteoporosi postmenopàusica, a càrrec de la Dra. Eulàlia Armengol.
  Organitza: Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà amb la col·laboració de l'Associació Dones de Palamós.
 • Showcooking de cuina marinera amb peix de la confraria de pescadors de Palamós
  Dia i hora: divendres i dissabtes a les 20:00h
  Lloc: Espai del Peix
  Organitza: Museu de la Pesca-Espai del Peix
  29/03/2019 - 20:00
  Els divendres i dissabtes hi ha Showcooking de cuina marinera amb peix de la confraria de pescadors de Palamós i degustació de plats, a l'Espai del Peix.
  El showcooking és una activitat de demostració i degustació en directe de cuina marinera tradicional, la dels nostres pescadors, elaborada amb peix de la llotja de Palamós.
  A partir de l'explicació en directe, les propostes gastronòmiques de cada sessió remarquen el potencial de diferents productes pesquers de la llotja, especialment d'aquells menys cotitzats o coneguts.
  Showcooking de cuina marinera, els divendres i dissabtes a les 20.00h . El preu és de 20 euros. Més informació al Museu de la Pesca. Telèfon 972 600 424.
 • Teatre. "6:66..una comèdia mortal!"
  Dia i hora: divendres 29 i dissabte 30 a les 20:30h i diumenge 31 de març a les 19:00h
  Lloc: Teatre La Gorga
  Organitza: Agrupació teatral La Gespa
  29/03/2019 - 20:30
  Divendres, dissabte i diumenge, Gespa Teatre presenta una nova producció: "6:66..una comèdia mortal!" escrita per Marc Boix i dirigida pel mateix Marc Boix i Encarnita González amb música de Samael Boix , amb Montse Surroca al piano.
  Intèrprets: Pere Deulofeu, Mercè Pujades, Isabel Aymerich, Mary Hortal, Lluís Aymerich, Mar Caulas i Marc Boix.
  Una comèdia al voltant de la vida de la Remei i l'Albert, una vida que seria tranquil·la si no fos per un veí curiós que entra casa per posar-se en converses, una vida que seria tranquil·la si no fos per la cínica del barri que es presenta quan li ve bé,...i si no fos pel cadàver d'un desconegut que l'Albert es troba al bany i que feia no se sap ben bé què amb la Remei...i en un apartament proper, l'Arnau es desperta a la nit..a les 6:66h...
  "6:66..una comèdia mortal!", l'última producció de Gespa Teatre, aquest cap de setmana a La Gorga.
  Divendres i dissabte, sessió a les 20:30h i diumenge sessió a les 19:00h.
  El preu de l'entrada és de 10 euros. Menors i jubilats en paguen 5. Les entrades es poden comprar a través del web lagorga.cat.
  Organitza: Agrupació teatral La Gespa
 • Visita guiada gratuïta al castell de Sant Esteve de Mar
  Dia i hora: diumenge 31 de març a les 12:00h
  Lloc: castell de St.Esteve de Mar
  Organitza: Museu de la Pesca.
  31/03/2019 - 12:00
  Per diumenge, a les 12:00h, el Museu de la Pesca organitza una visita guiada gratuïta al Castell de Sant Esteve de Mar.
  La visita guiada dona a conèixer la història del castell des dels seus orígens, interpreta la seva estructura a partir de les restes consolidades i ajuda a comprendre les diferents funcions que ha tingut al llarg de la seva història i la seva importància per a l'origen de la vila de Palamós, quan el rei Pere II el Gran el 1277 el va comprar per fundar al territori un port per als seus vaixells.
  La visita és gratuïta i cal una inscripció prèvia al Museu de la Pesca, telèfon 972 600 424.
 • Participació ciutadana. Posem noms a carrers
  Dia i hora: fins al diumenge 31 de març
  Lloc: per web (participa.palamos.cat) o per butlleta (Ajuntament, Biblioteca, Punt Jove)
  Organitza: Àrea de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Palamós
  31/03/2019 - 20:00
  Procés de participació ciutadana per posar nom a tres nous carrers de Palamós i canviar-ne un.
  Fins al 31 de març podeu fer les vostres propostes.
  Es tracta de posar noms a tres dels nous carrers que s'obren amb les obres de perllongació del carrer d'Enric Vincke cap a Sant Joan.
  Pels carrers nous, les propostes han de ser de noms relacionats amb l'àmbit on hi ha els carrers, o estiguin relacionats amb la toponímia local, o vinculats amb la nostra memòria històrica o amb aspectes de la nostra identitat cultural.
  En el mateix procés de participació, s'escollirà un nou nom que substituirà l'actual de Remigi Robau i Morató, al barri de les Cases Noves, en compliment de la Llei de memòria històrica, que recomana retirar els noms de personatges relacionats amb el franquisme. Per les propostes que han de substituir aquest nom, es demana que siguin noms de dones vinculades al municipi i que hagi passat 5 anys de la seva mort.
  Teniu tota la informació al web participa.palamos.cat, on també podreu fer les vostres propostes. També ho podeu fer a través de les butlletes que trobareu a l'Ajuntament, a la Biblioteca i al Punt Jove.
  Procés de participació ciutadana per recollir propostes de noms per a nous carrers del municipi.

Publicitat

 • Restaurant Can Quel, ara amb nova direcció
  De dilluns a divendres 5 propostes diferents per fer el menú de migdia. Estem especialitzats en carns,. peixos,.. arrossos, fem menús per a grups.
  Passeig del Mar, 42 - Palamós - Telèfon 972 31 39 65
 • Granja Cristall, l'essència més genuïna i autèntica de Palamós.
  Un lloc on degustar el millor cafè i la millor xocolata amb xurros o melindros. L'espai per fer el vermut i descobrir les tapes de la casa.
  C/ López Puigcerver 21 de Palamós, davant l’Hotel Casa Vincke.
 • Projectes a mida amb tracte personalitzat.
  Fotos publicitàries, promocionals d'entitats o per decorar.
  Servei d'exposició, retoc fotogràfic i revelat pels més romàntics.
  C/ Major, 11 - Palamós - Tel. 972 31 48 72 - 686 169 463 - olga.grassot@gmail.com
 • Ràdio Pepe. Fem 60 anys! Electrodomèstics, informàtica i telefonia.
  Consulta les nostres promocions constants. Segueix-nos a facebook i twitter.
  Avinguda President Lluís Companys, 80 - Palamós - Telèfon 972 31 70 66
 • Cafeteria Mònica
  Fem menú diari, esmorzars, pizzes casolanes, tapes, arrossos, fideuàs
  Obrim cada dia a partir de les 8 del matí.
  Avinguda 11 de setembre, 35 - Palamós - Telèfon 972 31 88 26
 • Cafeteria Restaurant Can Paco - Cuina oberta tot el dia, des de les 9.30h
  Entrepans, gambes de Palamós, carns de Girona, arrossos i fideuàs.
  C/ President Macià número 4 - Palamós - Telèfon 972 31 68 91


Altres notícies

 • Pilar Arxé serà la número 2 de Junts per Catalunya Palamós i Sant Joan

  21/03/2019 Política - Jordi Rodríguez

  Després que Raimon Trujillo fos elegit alcaldable de Junts per Catalunya Palamós i Sant Joan, ja és coneix qui l'acompanyarà com a número dos de la llista. Es tracta de Pilar Arxé, tècnica tributària, que es responsabilitzarà de l'àrea de promoció econòmica de la candidatura. ... (Llegir més)

 • Domènec Luengo tanca les Jornades d'Educació i Família parlant de l'ansietat

  21/03/2019 Societat - Jordi Rodríguez

  Avui s’acaben les setzenes Jornades d’Educació i Família de Palamós, organitzades per l’Àrea municipal de Joventut. La sessió de cloenda, la tercera del cicle, va a càrrec del doctor en psicologia, Domènec Luengo, que parlarà de com gestionar l’ansietat. La xerrada es fa, com és habitual, al Teatre La Gorga, a partir de les nou de la nit. Luengo posa el punt i final a unes Jornades d’Educació i Família que també han comptat com a ponents amb l’escriptora Lolita Bosch i amb el psicòleg especialista en l’esport, Víctor López Ros.... (Llegir més)

 • El camí cap a la inclusió

  21/03/2019 Societat - Carlos Ribas

  L'Associació POTS va fer ahir al Punt Jove de Palamós un taller per reflexionar sobre l’actitud de famílies i professionals en la relació amb persones amb discapacitat. Sota el títol 'La inclusió conscient' donava eines per trencar barreres i acostar la realitat d'aquestes persones i les seves vivències. El taller l’impartien Boris Tosas i Jordi Sansabrià i formava part de la programació de les Jornades d'Educació i Família.... (Llegir més)

 • Calonge i Sant Antoni captarà empreses perquè s'implantin al PAEC

  21/03/2019 Serveis - Jordi Rodríguez

  L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni vol impulsar l’ocupació del Parc d’Activitats Econòmiques. L’equipament disposa de parcel•les que majoritàriament tenen entre 2.500 i 5.000 metres quadrats, però que no s’ajusten a la demanda actual que és de superfícies més petites. L’objectiu és fraccionar aquests espais per adaptar-los a la demanda real, i captar petites i mitjanes empreses perquè s’hi implantin.... (Llegir més)

 • El sènior A del CE Palamós encara amb optimisme el tram final de la lliga

  21/03/2019 Esports - Jordi Rodríguez

  El sènior A del Club Esportiu Palamós entra en la fase decisiva de la temporada, quan falten sis jornades per tancar la lliga de la Primera Catalana de bàsquet. Els palamosins afronten el repte en un bon moment, ocupant la cinquena plaça de la classificació i acumulant una ratxa de quatre victòries consecutives. Els tres pròxims rivals, a més, són els tres equips de la cua de la classificació.... (Llegir més)

 • Estudien obrir al trànsit Enric Vincke el dia del mercat setmanal

  20/03/2019 Serveis - Jordi Rodríguez

  L’Ajuntament de Palamós estudia obrir al trànsit el carrer d’Enric Vincke durant el mercat setmanal dels dimarts, un cop estigui acabada la prolongació d’aquest vial. Malgrat el mercat quedarà dividit en dues parts, Mobilitat ho veu com una bona solució per descarregar de trànsit l’eix que formen les avingudes de la Llibertat, del President Companys i de l’Onze de Setembre, molt saturat pel tancament de l’avinguda de Catalunya.... (Llegir més)

 • A punt per començar la reforma del tram final del passeig del Mar

  20/03/2019 Obres i Urbanisme - Jordi Rodríguez

  Compte enrere per començar les obres de reforma de la vorera nord del tram final del passeig del Mar, entre els carrers del Mar i d'Aragó. L’Ajuntament de Palamós ha adjudicat les obres per un import de 169.000 euros, amb l’IVA inclòs. Quatre anys després d’haver refet la vorera de la part que toca a la platja, ara es vol igualar l'altra banda utilitzant el mateix tipus de material. S'eixampla la vorera eliminant els espais d'aparcament i també es farà un tram de carril bici. ... (Llegir més)

 • Preocupació dels promotors i constructors amb la moratòria urbanística a la Costa Brava

  20/03/2019 Obres i Urbanisme - Jordi Rodríguez

  Els promotors i constructors gironins estan preocupats per la doble moratòria en la concessió de llicències urbanístiques a la Costa Brava. Consideren que aquesta suspensió genera una gran inseguretat jurídica a les empreses i que està perjudicant la imatge internacional del litoral gironí, així com la recuperació de l’activitat econòmica. Les moratòries són el preludi del futur Pla Director Urbanístic que revisarà 165 sectors urbanitzables del litoral gironí sense desenvolupar, i on s'hi podrien fer fins a 20.000 habitatges.... (Llegir més)

 • Una vianant ferida en un atropellament a Lluís Companys amb Pere Joan

  20/03/2019 Successos - Jordi Rodríguez

  Una dona de 55 anys va patir ahir ferides de diferent consideració en un atropellament al nucli urbà de Palamós. Segons ha informat avui la Policia Local, l'accident va passar a tres quarts d'una del migdia a l'avinguda de Lluís Companys, a l'altura del carrer de Pere Joan. La víctima va ser evacuada en ambulància cap al servei d'urgències de l'hospital de Palamós.... (Llegir més)


+ vídeos...Destacats

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...