Notícies

L'embarcació de la Policia Local ja ha fet més de cent serveis

19/07/2019 Societat - Jordi Rodríguez

L'embarcació de la Policia Local de Palamós. (Foto: Ajuntament de Palamós).

L'embarcació S'Alguer, la unitat marítima de la Policia Local de Palamós, ja ha prestat més d'un centenar de serveis, quan només fa 25 dies que està en actiu. És ja la seva novena campanya d'estiu i, en principi, actuarà fins a l'1 de setembre. La seva funció és fer tasques de vigilància, control, seguretat i auxili, a la franja litoral de Palamós. (Llegir més)

Doble entrega del festival Rumb(A) Palamós

19/07/2019 Cultura - Jordi Rodríguez

Bemba Saoco, formació que actua avui a les 22:30 hores al passeig del Mar de Palamós. El festival Rumb(A) Palamós us fa avui i demà una doble proposta. La primera és el concert de la formació Bemba Saoco, al passeig del Mar, a dos quarts d'onze de la nit. L'altra és la de demà a la tarda, a dos quarts de set, al passeig de la Fosca. El grup liderat per Marc Dantuvi oferirà un recital encaminat a què el so de la rumba catalana arribi també als més petits de la casa, en un concert familiar. (Llegir més)

Palamós homenatja la Patrona dels pescadors durant tot el cap de setmana

19/07/2019 Cultura - Jordi Rodríguez

Imatge d'arxiu del trasllat de la imatge de la Mare de Déu. (Foto: Ajuntament de Palamós). Palamós celebra aquest cap de setmana els actes d'homenatge a la Mare de Déu del Carme, la patrona de la gent del mar. És una festa organitzada per la Confraria de Pescadors palamosina, que tindrà els primers actes demà dissabte i que, com és tradicional, culminarà el diumenge al migdia amb la processó marítima. (Llegir més)


Agenda

 • Showcooking amb la cuina dels ibers i dels romans
  Dia i hora: cada dijous a les 20:00h
  Lloc: Espai del Peix
  Organitza: Museu de la Pesca - Espai del Peix
  18/07/2019 - 20:00
  Els dijous, ens posem en un showcooking històric.
  L'Espai del Peix ens prepara, cada dijous, una sessió de show cooking amb la cuina dels ibers i dels romans.
  A partir de la interpretació històrica i ingredients actuals, aquesta sessió de demostració i degustació es convertirà en una experiència per descobrir alguns dels plats del receptari iber. Coneixerem la manera de menjar dels nostres avantpassats, aquells que fa més de dos mil·lennis ja solcaven la Mediterrània a bord dels seus vaixells.
  La sessió comença a les 20:00?h i el preu és de 20 euros, que es paguen a la recepció del Museu de la Pesca, 30 minuts abans de començar, . Cal fer una reserva prèvia perquè les places són limitades, que podeu fer a través del telèfon del Museu, el 972 600 424.
  Organitza: Museu de la Pesca – Espai del Peix.
 • Visita guiada a la subhasta del peix a la llotja de Palamós en català
  Dia i hora: de dilluns a divendres, a les 17:15h
  Lloc: Museu de la Pesca
  Organitza: Museu de la Pesca
  19/07/2019 - 17:15
  Programa de visites del Museu de la Pesca per aquest estiu .
  De dilluns a divendres, a les 17:15h: Visita guiada a la subhasta del peix a la llotja de Palamós en català.
  Una visita per conèixer el funcionament de la subhasta diària del peix a la llotja de Palamós i l'organització del sector pesquer local. Amb l'ajuda d'uns audiovisuals, plafons expositius i l'acompanyament en tot moment d'un guia, s'interpreta l'escena diària de la subhasta, qui és qui en aquest escenari, el seu funcionament, es comenta l'origen de les espècies que s'hi veuen, les embarcacions que les capturen i els caladors on treballen els pescadors, així com la seva organització a l'entorn de la confraria.
  Aquesta activitat té la voluntat de sensibilitzar el visitant cap a l'activitat pesquera, la gent que hi treballa i els productes del mar.
  La visita en català es fa a les 17.15 h, i té una durada de 30 minuts.
  La visita es fa també en castellà, anglès i francès. Consulteu horaris al web del Museu de la Pesca.
  El preu de la visita és d'1 euro i mig, no cal fer reserva prèvia i es poden comprar el mateix dia de la visita a la recepció del Museu.
  Organitza: Museu de la Pesca
 • Showcooking de cuina marinera amb peix de la confraria de pescadors de Palamós
  Dia i hora: cada divendres a les 20:00h
  Lloc: Espai del Peix
  Organitza: Museu de la Pesca - Espai del Peix
  19/07/2019 - 20:00
  Els divendres hi ha Showcooking de cuina marinera amb peix de la confraria de pescadors de Palamós i degustació de plats, a l'Espai del Peix.
  El showcooking és una activitat de demostració i degustació en directe de cuina marinera tradicional, la dels nostres pescadors, elaborada amb peix de la llotja de Palamós.
  A partir de l'explicació en directe, les propostes gastronòmiques de cada sessió remarquen el potencial de diferents productes pesquers de la llotja, especialment d'aquells menys cotitzats o coneguts.
  Showcooking de cuina marinera, els divendres i dissabtes a les 20:00?h . El preu és de 20 euros. Més informació al Museu de la Pesca. Telèfon 972 600 424.
 • Visita guiada gratuïta al castell de Sant Esteve de Mar
  Dia i hora: cada dissabte a les 19:00h
  Lloc: castell de St.Esteve de Mar
  Organitza: Museu de la Pesca.
  20/07/2019 - 19:00
  Cada dissabte d’aquest estiu, a les 19:00h, el Museu de la Pesca organitza una visita guiada gratuïta al Castell de Sant Esteve de Mar.
  La visita guiada dona a conèixer la història del castell des dels seus orígens, interpreta la seva estructura a partir de les restes consolidades i ajuda a comprendre les diferents funcions que ha tingut al llarg de la seva història i la seva importància per a l'origen de la vila de Palamós, quan el rei Pere II el Gran el 1277 el va comprar per fundar al territori un port per als seus vaixells.
  La visita és gratuïta i cal una inscripció prèvia al Museu de la Pesca, telèfon 972 600 424
 • La cuina del peix a través dels cinc sentits
  Dia i hora: cada dissabte a les 20:00h
  Lloc: Espai del Peix
  Organitza: Museu de la Pesca - Espai del Peix
  20/07/2019 - 20:00
  Els dissabtes, a les 20:00h, a l'Espai del Peix, una experiència sensorial..
  La cuina del peix a través dels cinc sentits. Una proposta gastronòmica singular i atractiva elaborada amb productes de la Confraria de Pescadors de Palamós.
  Sessió de demostració i degustació de cuina marinera per activar al màxim tots els nostres sentits. Cinc plats, elaborats de forma tradicional o innovadora amb cinc espècies diferents, i el tast de dues varietats de vins, faran jugar tots els sentits: el gust, el tacte, l'olfacte, l'oïda i la vista.
  Tota l'activitat es marida amb vi DO Empordà Peralada i cervesa Damm Inèdit.
  L'activitat es dur a terme en una càlida atmosfera de capvespre a l'Espai del Peix, amb les barques i la badia de Palamós com a escenari privilegiat per gaudir al detall dels sabors de la cuina marinera.
  El preu de l'experiència és de 25 euros. Les places són limitades i cal fer reserva prèvia al Museu de la Pesca, telèfon 972 600 424.
  Organitza: Museu de la Pesca ? Espai del Peix
 • Taller de torn de ceràmica
  Dia i hora: cada dilluns a les 17.00h
  Lloc: passeig del Mar, davant l'Oficina de Turisme
  Organitza: Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Palamós
  22/07/2019 - 17:00
  Els dilluns podeu participar en un taller de torn de ceràmica. L'activitat es munta davant l'Oficina de Turisme del passeig i es farà cada dilluns de les 17:00h a les 20:30h.
  El taller és gratuït.
  Organitza: l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Palamós i l'Oficina de turisme de la Bisbal.
 • Biblioplaça a la plaça de Mas Guàrdies
  Dia i hora: fins divendres, de les 18:30h a les 20:30h
  Lloc: plaça de Mas Guàrdies
  Organitza: Biblioteca Lluís Barceló i Bou
  22/07/2019 - 18:30
  Aquesta setmana, el servei de Biblioplaça de la Biblioteca està instal·lada a la plaça de Mas Guàrdies.
  De dilluns a divendres, teniu el servei de Biblioplaça a la plaça de Mas Guàrdies.
  Biblioplaça és un servei itinerant de consulta de llibres, revistes i premsa diària per a adults, joves i infants, amb activitats que promouen la lectura entre els més petits.
  El servei està organitzat per la Biblioteca Lluís Barceló i Bou i s'anirà desplaçant per les diferents places de Palamós al llarg d'aquest estiu.
  Aquesta setmana, de dilluns a divendres, a la plaça de Mas Guàrdies, de les 18:30h a les 20:30h.
 • Visita guiada al Museu de la Pesca
  Dia i hora: cada dilluns i dijous, a les 19:00h en català, a les 20:00h en castellà
  Lloc: Museu de la Pesca
  Organitza: Museu de la Pesca
  22/07/2019 - 19:00
  Més propostes de visites del Museu de la Pesca per aquest estiu.
  Cada dilluns i dijous, a les 19:00?h: Visita guiada al Museu de la Pesca, en català i a les 20:00?h, en castellà.
  El Museu de la Pesca és únic a la Mediterrània en la seva especialitat. La seva exposició permanent vol acostar al visitant el passat i el present de la pesca marítima, i fer-nos reflexionar plegats sobre el seu futur.
  A través d'un pròleg audiovisual i de 5 àmbits, la visita guiada descobreix diferents aspectes - algunes d'ells força desconeguts per la societat - d'aquesta activitat pesquera i de l'ofici de pescador, des deels seus orígens mil·lenaris fins a l'actualitat: els peixos del nostre mar, els espais de pesca, els oficis relacionats amb el mar, la vida quotidiana dels pescadors, les embarcacions, els ormeigs, les tècniques i la tecnologia, entre altres temes apassionants.
  La visita mostra un món pesquer actiu i viu, com es pot comprovar diàriament al moll pesquer de Palamós.
  El preu de la visita és de 3 euros, amb entrada gratuïta al Museu.
  Organitza: Museu de la Pesca
 • Petits Xefs a l'Espai del Peix
  Dia i hora: dimarts 23 de juliol, a les 10:15h
  Lloc: Espai del Peix
  Organitza: Museu de la Pesca
  23/07/2019 - 10:15
  Dimarts , a les 10.15h , l'Espai del Peix té una proposta pels més joves, el taller de cuina per a nois i noies: Petits Xefs.
  Per a joves entre 8 i 14 anys a qui els atregui la cuina, poden gaudir d'aquest taller. Una experiència diferent i sorprenent, amb la que aprendran a cuinar els millors plats a partir de les millors receptes i sempre amb el suport dels monitors de l'Espai del Peix.
  El preu del taller és de 12 euros, amb places limitades.
  Per a més informació i per reserves us heu d'adreçar al Museu de la Pesca, telèfon 972 600 424.
 • Sessions de gimnàstica per a dones afectades de càncer de mama
  Dia i hora: cada dimarts , de 15.30h a 16.30h
  Lloc: casa Mas Guàrdies (sobre l'Hospital)
  Organitza: delegació a Palamós de la Fundació Oncolliga Girona amb la col·laboració de l'Espai Dona de Palamós
  23/07/2019 - 15:30
  Cada dimarts d'aquest mes de juliol, la Fundació Oncolliga Girona organitza una sessió de gimnàstica per a dones afectades de càncer de mama. Són sessions dirigides per una fisioterapeuta per ajudar a guanyar mobilitat, elasticitat i prevenir el linfedema.
  Les sessions es fan els dimarts de les 15.30h a les 16.30h al local de Mas Guàrdies.
  Si voleu més informació, podeu trucar al telèfon 972 31 70 24 o el 649 631 697 (Hortènsia Doporto)
  Organitza: delegació a Palamós de la Fundació Oncolliga Girona amb la col•laboració de l'Espai Dona de Palamós.
 • Visita guiada amb tastet de Gamba de Palamós
  Dia i hora: dimarts 23 de juliol a les 19:00h
  Lloc: Espai del Peix
  Organitza: Museu de la Pesca-Espai del Peix
  23/07/2019 - 19:00
  Dimarts, a l'Espai del Peix, una visita guiada amb tastet de gamba de Palamós.
  A les 19:00h, una visita guiada de la mà d'un pescador i guia expert del port de Palamós que us descobrirà l'interessant món de la gamba. Des de l'exposició permanent del mateix museu, passant per la llotja per veure com es comercialitza i acabant a l'Espai del Peix per descobrir com es prepara i finalment fer un tastet de gamba de Palamós.
  El preu de la visita és de 7 euros, els menors en paguen 5.
  Organitza: Museu de la Pesca en col·laboració amb la Confraria de Pescadors de Palamós
 • Sortida de marxa nòrdica
  Dia i hora: cada dimarts a les 19:00h
  Lloc: veure info
  Organitza: Departament de Turisme de l'Ajuntament de Palamós
  23/07/2019 - 19:00
  I cada dimarts, el Departament de Turisme de l’Ajuntament de Palamós organitza una sortida de Marxa nòrdica . Hi ha dos punts de trobada, segons la setmana, davant la betzinera GALP, a l’entrada de Palamós per Sant Joan, els dimarts 16 i 30 de juliol i al passeig de La Fosca, els 9 i 23.
  La sortida es farà sempre a les 19:00h i el recorregut és d’una hora i mitja de durada.
  És obligatori portar roba esportiva còmoda, calçat esportiu, aigua i bastons de marxa nòrdica, que es poden llogar en el mateix punt de sortida al preu de 5 euros.
  Per participar en aquestes sortides setmanals de marxa nòrdica cal fer una inscripció prèvia, que es pot fer per correu electrònic a info@giroguies.com . Per a més informació podeu trucar al telèfon 972 303 886.
 • Visita guiada gratuïta a l'exposició "Navegants d'aiguamolls. 2000 anys de secrets enfonsats"
  Dia i hora: cada dimarts a les 19:00h
  Lloc: Capella del Carme
  Organitza: Museu de la Pesca i Museu d'Arqueologia de Catalunya
  23/07/2019 - 19:00
  Cada dimarts, el Museu de la Pesca prepara una visita guiada gratuïta a l'exposició temporal "Navegants d'aiguamolls. 2000 anys de secrets enfonsats" a la Capella del Carme.
  La mostra "Navegants d'aiguamolls. 2000 anys de secrets enfonsats" explica com es construïen, navegaven i propulsaven els vaixells fa 2000 anys. Un treball rigorós d'investigació sobre els vaixells iberoromans que transitaven tant per un medi de llacuna com al llarg de la costa, amb la recreació d'una d'aquelles embarcacions a la mateixa exposició de la Capella del Carme.
  La visita guiada és gratuïta, amb places limitades i per això cal una inscripció prèvia al Museu de la Pesca, telèfon 972600424.
  Organitza: Museu de la Pesca i el Museu d'Arqueologia de Catalunya.
 • Showcooking per menjar peix en família
  Dia i hora: cada dimarts a les 20:00h
  Lloc: Espai del Peix
  Organitza: Museu de la Pesca - Espai del Peix
  23/07/2019 - 20:00
  Una nova proposta pels dimarts d'aquest estiu.
  Aquesta a l'Espai del Peix: Show cooking per menjar peix en família.
  Una sessió especial de show-cooking a l'Espai del Peix adreçat a famílies amb menors a partir de 5 anys, perquè puguin gaudir plegades del privilegi de menjar peix fresc de Palamós.
  Els shows cookings són sessions de demostració en directe de cuina elaborada amb peix del port de Palamós i la degustació de plats del receptari dels pescadors. En aquesta sessió familiar hi haurà menús adaptats als més petits perquè mengin peix amb tota tranquil·litat i s'introdueixin a poc a poc en el fantàstic món dels productes del mar: una cuina rica, saludable, nutritiva, econòmica i per a totes les edats!.
  El preu de l'activitat és de 20 euros pels majors de 16 anys i de 12 pels menors de 5 a 16 anys.
  Us podeu apuntar a través del Servei d'Atenció al Visitant del Museu de la Pesca, telèfon 972 600 424.
  Organitza: Museu de la Pesca – Espai del Peix
 • Concerts d'estiu "Quan el Sol es Pon" Palamós 2019: Domènech's Band
  Dia i hora: dimecres 24 de juliol a les 19:00h
  Lloc: escenari del passeig del Mar
  Organitza: Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Palamós
  24/07/2019 - 19:00
  Dimecres, encetem els concerts d'estiu "Quan el Sol es Pon" Palamós 2019.
  Dimecres a les 19:00h i a l'escenari del passeig del Mar, actuació del grup Domènech's Band amb el seu repertori de versions de rock, pop i indie folk.. per agafar el ritme d'aquest estiu 2019.
  Concert gratuït. Organitza: Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Palamós
 • Visita guiada a les barques "Gacela" i "Estrella Polar"
  Dia i hora: cada dimecres, a les 19:30h en català i a les 20:15h en castellà
  Lloc: Museu de la Pesca
  Organitza: Museu de la Pesca
  24/07/2019 - 19:30
  Els dimecres, la visita guiada a les conegudes com a Barques del Peix, la "Gacela" i "Estrella Polar", l'extensió surant del Museu de la Pesca.
  Una visita que es fa, a les 19:30?h en català i a les 20:15?h en castellà.
  Amb la visita a les Barques del Peix, podeu descobrir l'ofici de pescador, tot recorrent els diferents espais de treball de dues embarcacions professionals: La "Gacela" i l'"Estrella Polar".
  Coneixereu les principals tècniques emprades pels pescadors catalans, les característiques de cada embarcació i els mètodes de construcció, el dur treball a bord, el repartiment de responsabilitats o la vida quotidiana mentre naveguen.
  El preu de la visita és de 3 euros pels adults i d'1 euro i mig pels menors.
  Organitza: Museu de la Pesca
 • Taller de cuina amb degustació. Del mercat de la llotja fins a la taula
  Dia i hora: cada dimecres, de les 19:30h a les 22:00h
  Lloc: Espai del Peix
  Organitza: Museu de la Pesca - Espai del Peix
  24/07/2019 - 19:30
  Els dimecres, el peix continua sent protagonista.
  El Museu de la Pesca i l'Espai del Peix us proposen fer un circuit complet al món del peix, des que es comercialitza a la llotja a través de la subhasta fins a la nostra taula.
  Es tracta del Taller de cuina amb degustació. Conèixer tots els passos que duen el peix de la subhasta al plat. Un taller que comença a les 19:30?h i acaba a les 22:00?h.
  Per començar, una visita al mercat de la llotja del peix de Palamós per veure la gran diversitat, quantitat i riquesa de producte que s'hi pot trobar. Triareu, comprareu i pujareu a l'Espai del Peix per participar en un taller i cuinar-lo seguint el receptari tradicional dels pescadors palamosins, autèntics experts de la cuina marinera i els millors coneixedors dels productes del mar. Finalment seurem plegats per degustar el resultat del nostre treball i aprenentatge, tot maridat amb vi DO Empordà Peralada i cervesa Damm Inèdit.
  El preu de la proposta és de 25 euros, les places són limitades a grups de fins a 14.
  Per a més informació us heu d'adreçar al Servei d'Atenció al Visitant. Museu de la Pesca. Telèfon 972 600 424.
 • Sardanes al passeig del Mar amb la Cobla Baix Empordà
  Dia i hora: dimecres 24 de juliol a les 22:00h
  Lloc: escenari del passeig del Mar
  Organitza: Agrupació Sardanista Costa Brava
  24/07/2019 - 22:00
  Dimecres, sardanes al passeig. A les 22:00h audició i ball amb la Cobla Baix Empordà.
  Organitza: Agrupació Sardanista Costa Brava.
 • Recorregut amb caiac pel litoral de Castell
  Dia i hora: dijous 25 de juliol al matí
  Lloc: sortida platja de Castell
  Organitza: Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós
  25/07/2019 - 10:00
  L'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós continua amb les propostes del programa d'activitats d'aquest estiu.
  Per dijous al matí: sortida guiada amb caiac per conèixer el litoral marí de l'Espai Natural Protegit de Castell Cap Roig.
  Totes les activitats són gratuïtes, tenen les places limitades i cal una inscripció prèvia en aquelles que s'organitzen per a grups de sortida.
  Per a més informació i fer les inscripcions us heu d'adreçar per correu electrònic naturapalamos@gmail.com a l'Àrea de Medi Ambient.
 • Tallers infantils i concert d'havaneres amb el Grup Vell Galligants a benefici de Càritas Palamós-Sant Joan
  Dia i hora: dijous 25 de juliol.Tallers a les 18:00h i havaneres a les 19:45h
  Lloc: Arbreda Municipal
  Organitza: Càritas Interparroquial Palamós-Sant Joan
  25/07/2019 - 18:00
  Dijous a les 18:00h i a l'Arbreda, tallers infantils i a les 19:45h, concert d'havaneres amb el Grup Vell Galligants de Girona.
  Una festa a benefici de Càritas Interparroquial de Palamós i Sant Joan.
  Organitza: Càritas amb la col·laboració de l'Ajuntament de Palamós
 • Contes al passeig ."Follets d'estiu" amb Olga Cercós
  Dia i hora: dijous 25 de juliol a les 19:00h
  Lloc: escenari del passeig del Mar
  Organitza: Biblioteca Lluís Barceló i Bou
  25/07/2019 - 19:00
  Dijous, a les 19:00h hi ha Contes al passeig del Mar.
  La cita setmanal amb la mainada, a l'aire lliure per escoltar els contes que presenten els i les contacontes de la Biblioteca.
  Dijous , Contes al passeig presenta "Follets d'estiu" amb Olga Cercós.
  Una proposta per a mainada a partir de 3 anys.
  Organitza: Biblioteca Lluís Barceló i Bou.
 • Ruta històrica nocturna "La bruixeria a Palamós, entre la llegenda i la història"
  Dia i hora: divendres 26 de juliol a les 20.45h
  Lloc: informació al Museu de la Pesca
  Organitza: Museu de la Pesca
  26/07/2019 - 20:45
  Divendres comencem una nova ruta d'estiu...la ruta guiada "La bruixeria a Palamós, entre la llegenda i la història" a càrrec de l'historiador Gabriel Martin.
  La visita us portarà per indrets que explicaran com ha passat la bruixeria per Palamós durant l'època medieval i fins a la moderna. Llegendes populars, supersticions, creences i fins i tot topònims, amb persones i fets reals, ens descobriran com la bruixeria ha passat per Palamós.
  La ruta és gratuïta, cal una inscripció prèvia al Museu de la Pesca perquè les places són limitades. Telèfon 972 600 424.
  Organitza: Àrea de Patrimoni de l'Ajuntament de Palamós – Museu de la Pesca
 • Festival Rumb(A)Palamós. Miliu Calabuch
  Dia i hora: divendres 26 de juliol a les 22:30h
  Lloc: passeig del Mar
  Organitza: Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palamós
  26/07/2019 - 22:30
  Divendres, a les 22:30h al passeig del Mar, actuació de Miliu Calabuch dins el Festival Rumb(A)Palamós.
  Miliu Calabuch és fill d'un dels "Patriarcas" de la Rumba, nebot d'en Moncho i hereu artístic del seu oncle, el "Rei Peret" . Amb aquesta escola musical, Miliu Calabuch ens presenta un estil de rumba sense additius, autèntica i senzilla, per emocionar.
  Divendres, a les 22:30h, a l'escenari del passeig del Mar, Miliu Calabuch en concert.
  Tots els concerts del Festival Rumb(A)Palamós són gratuïts.
  Organitza: Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palamós
 • Festa popular amb el grup Booguie Wooguie
  Dia i hora: dissabte 27 de juliol a les 22:30h
  Lloc: moll de Palamós
  Organitza: Associació Front al Mar
  27/07/2019 - 22:30
  Dissabte, entra en el programa d'agenda la proposta que cada any ens porta l'Associació Front al Mar: el ball popular al moll amb el grup Booguie Wooguie.
  Acte gratuït.
  Hi ha servei de bar i coca per a tothom.
  Dissabte a les 22:30h, a l'esplanada del moll.
 • Festival Amb So de Cobla: 51è Aplec de la Sardana
  Dia i hora: diumenge 28 de juliol a partir de les 17:30h
  Lloc: Arbreda Municipal
  Organitza: Agrupació Sardanista Costa Brava
  28/07/2019 - 17:30
  Diumenge, comença el Festival Amb So de Cobla. El festival de Cobla de Catalunya.
  Cinc representacions amb propostes inèdites, un aplec, un concert de sardanes tradicional, una exhibició de colles.
  És el programa "Amb So de Cobla" del 3r Festival de Cobla de Catalunya i que expressarà com els instruments de cobla van més enllà i poden fer maridatge amb la música més pop i moderna.
  La primera proposta, un clàssic del món de la cobla : el 51è Aplec de la Sardana, amb les cobles Mil·lenària, Bisbal Jove, Mediterrània, Principal d'Amsterdam i cobla Baix Empordà.
  L'Aplec comença a les 17:30h, a l'Arbreda de Palamós.
  Organitza: Agrupació Sardanista Costa Brava.
 • Torneig 3x3 de bàsquet al passeig
  Dia i hora: dilluns 29 de juliol a partir de les 16:00h
  Lloc: pistes de bàsquet del passeig del Mar
  Organitza: Club Esportiu Palamós
  29/07/2019 - 16:00
  Dilluns, tenim un apassionant torneig de bàsquet amb la modalitat 3x3, a partir de les 16:00h i fins a les 22:00h a les pistes de bàsquet del passeig del Mar.
  Hi haurà dues categories, la infantil de 13 a 16 anys i la sènior per majors de 17 anys. Els equips poden ser masculins, femenins i mixtes.
  El preu d'inscripció és de 5 euros per jugador i jugadora. Les inscripcions es poden fer al link d'Instagram @cepalamos. Per a més informació us podeu adreçar al correu electrònic 3x3estiu.cepalamos@gmail.com.
  Organitza: Club Esportiu Palamós
 • Apunta't a l'estada per a joves a Rheda-Wiedenbrück
  Dia i hora: inscripcions fins al 31 de juliol
  Lloc: trucar telèfon 649213195
  Organitza: Palamós Connecta
  31/07/2019 - 10:00
  Palamós Connecta prepara una estada de 10 dies a la ciutat agermanada amb Palamós, la ciutat alemanya de Rheda-Wiedenbrück. Si tens de 12 a 20 anys, et pots apuntar al viatge, del 6 al 15 de setembre.
  Els joves que us apunteu estareu acollits en cases de famílies de la ciutat agermanada i gaudireu de tot un programa de visites turístiques per a la regió alemanya de la Renània del Nord Westfàlia.
  El preu del viatge, manutenció, visites, activitats i assegurança és de 415 euros.
  Encara hi ha places disponibles.
  Teniu fins al dimecres 31 de juliol per inscriure-us al viatge.
  Podeu trucar als telèfons següents: 649 213 195,....649 213 195. També al 680 418 709,...680 418 709...
 • Inscripcions al projecte d'inserció laboral per a joves de 16 a 24 anys Centre de Noves Oportunitats
  Dia i hora: inscripcions fins al 31 de juliol -veure info
  Lloc: inscripcions al Punt Jove -veure info
  Organitza: Punt Jove i Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Palamós
  31/07/2019 - 13:00
  El Punt Jove i el Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Palamós posen en funcionament el programa Centre de Noves Oportunitats, adreçat a joves entre 16 i 24 anys.
  El Centre de Noves Oportunitats és un projecte d'inserció laboral que té com a objectiu retornar els joves al sistema educatiu i preparar-los per a la inserció laboral.
  Una atenció i assessorament individual i en grup, un programa d'acompanyament i guia per conèixer empreses del territori i el teixit productiu on poder treballar.
  Un camí per descobrir els interessos personals i motivacions dels joves i dissenyar un projecte de camí professional i formatiu personalitzat.
  El Centre de Noves Oportunitats ofereix beques de transports i accés al Programa de Formació i Inserció amb les oportunitats d'aprendre hostaleria a Girona, perruqueria i estètica també a Girona, mecànica a Sant Coloma de Farners o fusteria a Olot.
  Us podeu informar de totes les possibilitats al Punt Jove de Palamós, al carrer de Santa Marta 6, els dimarts, dimecres i dijous de 10:00h a 13:00h. També per telèfon al 972 299 528. Mail: patricia.gimenez@gironacno.cat
  Les inscripcions al Centre de Noves Oportunitats estan obertes fins al 31 de juliol. Només es disposen de 15 places.
  Organitza: Punt Jove i Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Palamós, gestionat per la Fundació Oscobe-Intermedia.
 • Inscripcions als cursos 2019-2020 de l'Escola Municipal d'Adults
  Dia i hora: del 12 de juny al 31 d'agost - veure info
  Lloc: Aula d'Aprenentatge
  Organitza: Escola Municipal d'Adults
  31/08/2019 - 10:00
  L’Escola Municipal d’Adults de Palamós ja té preparats els cursos del període 2019-2020.
  Curs per obtenir el graduat d’educació secundària obligatòria i/o per a la preparació a la prova d’accés als cicles formatius de grau mitjà.
  Curs de preparació a la prova d’accés als cicles formatius de grau superior.
  Curs de preparació per a la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys i per a majors de 45 anys.
  Cursos d’idiomes, anglès, francès, castellà, en diferents nivells
  Cursos d’informàtica
  Per poder fer la matrícula als cursos és indispensable fer la INSCRIPCIÓ del 12 de juny al 31 d’agost. Ho podeu fer telemàticament al web www.palamos.cat/formacio Informa’t dels requeriments i dels horaris d’aquests cursos a l’Escola Municipal d’Adults de Palamós, al carrer de la Riera 31, telèfon 972 60 08 10, o bé a la pàgina web de l’Ajuntament de Palamós.

Publicitat

 • Servim Consultors - Despatx especialitzat en la compra i venda immobiliària, gestió de comunitats, assessorament laboral, comptable i jurídic i experts asseguradors com agents exclusius de “Reale Seguros”.
  Avda. Catalunya 23, cantonada amb carrer Vincke - telèfon 972 60 16 92
 • Granja Cristall, l'essència més genuïna i autèntica de Palamós.
  Un lloc on degustar el millor cafè i la millor xocolata amb xurros o melindros. L'espai per fer el vermut i descobrir les tapes de la casa.
  C/ López Puigcerver 21 de Palamós, davant l’Hotel Casa Vincke.
 • Projectes a mida amb tracte personalitzat.
  Fotos publicitàries, promocionals d'entitats o per decorar.
  Servei d'exposició, retoc fotogràfic i revelat pels més romàntics.
  C/ Major, 11 - Palamós - Tel. 972 31 48 72 - 686 169 463 - olga.grassot@gmail.com
 • Ràdio Pepe. Fem 60 anys! Electrodomèstics, informàtica i telefonia.
  Consulta les nostres promocions constants. Segueix-nos a facebook i twitter.
  Avinguda President Lluís Companys, 80 - Palamós - Telèfon 972 31 70 66
 • Cafeteria Mònica
  Fem menú diari, esmorzars, pizzes casolanes, tapes, arrossos, fideuàs
  Obrim cada dia a partir de les 8 del matí.
  Avinguda 11 de setembre, 35 - Palamós - Telèfon 972 31 88 26
 • Cafeteria Restaurant Can Paco - Cuina oberta tot el dia, des de les 9.30h
  Entrepans, gambes de Palamós, carns de Girona, arrossos i fideuàs.
  C/ President Macià número 4 - Palamós - Telèfon 972 31 68 91


Altres notícies

 • Crida per fer donació de sang al CAP de Palamós, demà

  19/07/2019 Societat - Jordi Rodríguez

  Demà dissabte hi ha jornada ordinària de donació de sang a Palamós. Es farà en horari de matí i de tarda, de deu a dues i de quatre a dos quarts de nou, al Centre d'Atenció Primària de Palamós. Aquest estiu calen 35.000 donacions de sang per atendre les necessitats dels hospitals catalans. Els professionals del Banc de Sang animen a tothom a donar, davant la davallada que hi ha durant les vacances ... (Llegir més)

 • Aprovades les retribucions dels edils de Calonge i Sant Antoni

  19/07/2019 Política - Jordi Rodríguez

  El Ple de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni va aprovar ahir les retribucions i les dedicacions que tindran els regidors del nou govern municipal. La proposta va tirar endavant amb els vots dels vuit regidors i regidores que formen aquest equip, on hi ha els grups d'Esquerra Republicana de Catalunya, Avancem i Republicans de Calonge i Sant Antoni, i que també van tenir el suport del regidor de la CUP. ... (Llegir més)

 • La Cantada d'Havaneres i Boleros de Sant Antoni homenatja Josep Bastons

  19/07/2019 Cultura - Jordi Rodríguez

  Avui i demà hi ha una de les cites de referència de l'estiu a Calonge i Sant Antoni. Es tracta de la Cantada d'Havaneres i Boleros, que aquest any ja arriba a la cinquena edició. L'habitual escenari de les barques de l'espigó de l'Amistat, veurà en aquesta ocasió les actuacions de sis intèrprets, repartides entre les nits del divendres i del dissabte, i amb l'homenatge al mestre Josep Bastons com a gran punt d'atenció.... (Llegir més)

 • El palamosí Àlex Brull estrena comèdia, el diumenge a Calonge

  19/07/2019 Cultura - Jordi Rodríguez

  L'actor palamosí Àlex Brull estrena diumenge una obra de teatre, escrita i dirigida per ell mateix, a Calonge. Es tracta de 'Tinder Sorpresa', una comèdia d'amor, sexe i altres mentides. L'obra sorgeix del Grup de Teatre d'Adults de Calonge i Sant Antoni, on Brull fa classes d'interpretació. 'Tinder Sorpresa', aquest diumenge a les set de la tarda al teatre Fontova de Calonge.... (Llegir més)

 • L'Al Sadd de Xavi Hernández, primera prova pel Palamós CF

  19/07/2019 Esports - Jordi Rodríguez

  El Palamós Club de Futbol comença aquest diumenge el cicle de partits amistosos d'aquesta temporada. Comença a casa, a l'Estadi Municipal Palamós-Costa Brava, rebent la visita de l'equip qatarià de l'Al Sadd Sports Club. El partit té gairebé més atractiu mediàtic que no pas esportiu. La raó és que els visitants els entrena l'exjugador del Barça, Xavi Hernández, que, a més, fa el seu debut en aquest partit.... (Llegir més)

 • L'elevat preu de la gamba condiciona la campanya del Menú

  18/07/2019 Serveis - Jordi Rodríguez

  Aquest cap de setmana passat s'ha acabat la campanya gastronòmica del Menú de la Gamba, organitzada per l'Associació de Restaurants de la Badia-El Plat Blau. Els establiments encara no han tancat els números de la campanya, però ja saben que la seva rendibilitat serà baixa. El motiu és el preu de la matèria primera principal del menú, la gamba de Palamós, que d'un any per l'altre s'ha incrementat entre 15 i 20 euros per quilo.... (Llegir més)

 • A la venda el terreny on es pot fer el tercer edifici de la pineda d'en Gori

  18/07/2019 Obres i Urbanisme - Jordi Rodríguez

  Un portal immobiliari publica l'anunci de la venda de la parcel·la de la Unitat d'Actuació Pineda d'en Gori, que encara no està edificada. El terreny en qüestió té una superfície de 2.650 metres quadrats i s'hi pot construir un edifici de 24 apartaments, en un bloc de planta baixa i tres pisos. Segons l'anunci, el preu de la parcel·la és de 4'3 milions d'euros, amb una repercussió de 1.623 euros per metre quadrat.... (Llegir més)

 • Palamós té tres representants al Consell Comarcal del Baix Empordà

  18/07/2019 Política - Jordi Rodríguez

  El nou Ple del Consell Comarcal del Baix Empordà ja s'ha constituït i el municipi de Palamós hi tindrà tres representants, un més que en el mandat anterior. Es tracta de la socialista Raquel Gallego, que repeteix, i de Cristóbal Posadas, de Ciutadans, i Roser Huete, de la CUP.... (Llegir més)

 • Encara hi ha places pel viatge a Rheda-Wiedenbrück, al setembre

  18/07/2019 Cultura - Jordi Rodríguez

  L'entitat Palamós Connecta té obertes les inscripcions pel viatge a la ciutat agermanada de Rheda-Wiedenbrück, a Alemanya. L'estada està oberta a joves palamosins d'entre 12 i 20 anys, i es farà entre els dies 6 i 15 de setembre. Els organitzadors preveuen omplir un autocar de 53 places i el termini per apuntar-s'hi s'allarga fins a finals d'aquest mes de juliol.... (Llegir més)


+ vídeos...Destacats

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...