Notícies

Una grua que remolcava un cotxe es precipita per un marge al barri de Mas Guàrdies

10/07/2020 Successos - Carlos Ribas

Cotxe i grua després de precipitar-se avui per un marge del Mas Guàrdies. (Foto: Cesc Marsal).

Una grua s'ha precipitat per un marge aquest matí al barri de Mas Guàrdies mentre remolcava un cotxe. Segons la Policia Local, els frens li han fallat, per causes que es desconeixen, mentre circulava pel carrer de Mas Guàrdies. Al perdre el control del vehicle ha causat danys a diversos cotxes estacionats fins que la grua i el cotxe remolcat han caigut per un marge del carrer de Gaspar Bosch. L'únic ferit ha estat el conductor de la grua que ha estat traslladat a l'hospital de Palamós. Al lloc dels fets s'hi han desplaçat bombers i Policia Local. (Llegir més)

Palamós tindrà un mercat al passeig amb parades, menjar, oci i cultura

10/07/2020 Serveis - Jordi Rodríguez

Parades del mercat artesanal d'estiu a Palamós, en una imatge d'arxiu. L’Ajuntament de Palamós ha obert la convocatòria per a organitzar un mercat al passeig del Mar entre el 19 i el 23 d’agost. Serà un esdeveniment a imatge dels mercats d’estiu que combinen parades que venen articles amb singularitat, espais on es pot menjar i beure, així com la programació d’actes d’oci i cultura. El mercat tindrà uns controls d’accés per garantir que es respecta un aforament màxim de seguretat, davant el risc de contagi del coronavirus. (Llegir més)

La Generalitat promociona les activitats turístiques als ports

10/07/2020 Serveis - Jordi Rodríguez

Fotograma del vídeo promocional de la Generalitat. Ports de la Generalitat ha dissenyat una campanya promocional per mostrar els ports catalans com a espais preparats i segurs per al turisme de proximitat. La campanya té com a lema ‘Viu els ports’ i engloba els 45 que gestiona el govern català, entre ells el de Palamós. L’activitat d’aquestes instal•lacions genera 992 milions d’euros anuals de facturació i més de 9.000 llocs de treball. (Llegir més)


Agenda

 • Petits Xefs a l'Espai del Peix. Tallers de cuina per a nois i noies de 8 a 14 anys
  Dia i hora: cada dimecres, dijous i divendres, a les 10:30h
  Lloc: Espai del Peix
  Organitza: Museu de la Pesca
  10/07/2020 - 10:30
  Cada dimecres, dijous i divendres , a les 10.30h , l'Espai del Peix té una proposta pels més joves, el taller de cuina per a nois i noies : Petits Xefs.
  Per a joves entre 8 i 14 anys a qui els atregui la cuina, poden gaudir d'aquest taller. Una experiència diferent i sorprenent, amb la que aprendran a cuinar els millors plats a partir de les millors receptes i sempre amb el suport dels monitors de l'Espai del Peix.
  El preu del taller és de 12 euros, amb places limitades.
  Cal reserva prèvia. Per a més informació i per reserves us heu d'adreçar al Museu de la Pesca, telèfon 972 600 424.
 • Visita guiada a la subhasta del peix a la llotja de Palamós en català
  Dia i hora: de dilluns a divendres, a partir de les 16:15h, cada 30 minuts fins a les 17:45h
  Lloc: Museu de la Pesca
  Organitza: Museu de la Pesca
  10/07/2020 - 16:15
  Programa de visites del Museu de la Pesca per aquest estiu .
  De dilluns a divendres, a partir de les 17:15h: Visita guiada a la subhasta del peix a la llotja de Palamós en català.
  Una visita per conèixer el funcionament de la subhasta diària del peix a la llotja de Palamós i l'organització del sector pesquer local. Amb l'ajuda d'uns audiovisuals, plafons expositius i l'acompanyament en tot moment d'un guia, s'interpreta l'escena diària de la subhasta, qui és qui en aquest escenari, el seu funcionament, es comenta l'origen de les espècies que s'hi veuen, les embarcacions que les capturen i els caladors on treballen els pescadors, així com la seva organització a l'entorn de la confraria.
  Aquesta activitat té la voluntat de sensibilitzar el visitant cap a l'activitat pesquera, la gent que hi treballa i els productes del mar.
  La visita en català es fa cada 30 minuts, les 16.15 h, 16:45h, 17:15h i 17:45h.
  La visita es fa també en castellà, anglès i francès. Consulteu horaris al web del Museu de la Pesca.
  El preu de la visita és d'1,5 euros , menors de 4 anys gratuïta. Places limitades i no cal fer reserva prèvia , es poden comprar el mateix dia de la visita a la recepció del Museu.
  Organitza: Museu de la Pesca
 • Ruta pel Port de Palamós: racons, històries i anècdotes de pescadors, camàlics i mariners
  Dia i hora: cada divendres a les 19:00h
  Lloc: Museu de la Pesca
  Organitza: Museu de la Pesca
  10/07/2020 - 19:00
  Cada divendres a les 19:00h, aquesta nova ruta guiada. Recorregut per Port de Palamós, un espai viu i actiu on conflueixen sectors, indústries i professionals del món del mar. Descobrirem els racons, identificarem les zones principals, parlarem del dia a dia i coneixerem les llegendes, anècdotes i curiositats vinculades a la seva llarga i exitosa història. Places limitades, cal reserva prèvia al Museu de la Pesca, telèfon 972600424. El preu és de 3 euros pels adults i d'1,5 euros pels menors.
 • Showcooking de cuina marinera amb peix de la confraria de pescadors de Palamós
  Dia i hora: cada divendres a les 20:00h
  Lloc: Espai del Peix
  Organitza: Museu de la Pesca - Espai del Peix
  10/07/2020 - 20:00
  Els divendres hi ha Showcooking de cuina marinera amb peix de la confraria de pescadors de Palamós i degustació de plats, a l'Espai del Peix.
  El showcooking és una activitat de demostració i degustació en directe de cuina marinera tradicional, la dels nostres pescadors, elaborada amb peix de la llotja de Palamós.
  A partir de l'explicació en directe, les propostes gastronòmiques de cada sessió remarquen el potencial de diferents productes pesquers de la llotja, especialment d'aquells menys cotitzats o coneguts.
  Showcooking de cuina marinera, els divendres a les 20:00h . El preu és de 20 euros. Places limitades i cal reserva prèvia. Més informació al Museu de la Pesca. Telèfon 972 600 424.
 • La cuina del peix a través dels cinc sentits
  Dia i hora: cada dissabte a les 20:00h
  Lloc: Espai del Peix
  Organitza: Museu de la Pesca - Espai del Peix
  11/07/2020 - 20:00
  Els dissabtes, a les 20:00h, a l'Espai del Peix, una experiència sensorial..
  La cuina del peix a través dels cinc sentits. Una proposta gastronòmica singular i atractiva elaborada amb productes de la Confraria de Pescadors de Palamós.
  Sessió de demostració i degustació de cuina marinera per activar al màxim tots els nostres sentits. Cinc plats, elaborats de forma tradicional o innovadora amb cinc espècies diferents, i el tast de dues varietats de vins, faran jugar tots els sentits: el gust, el tacte, l'olfacte, l'oïda i la vista.
  Tota l'activitat es marida amb vi DO Empordà Peralada i cervesa Damm Inèdit.
  L'activitat es dur a terme en una càlida atmosfera de capvespre a l'Espai del Peix, amb les barques i la badia de Palamós com a escenari privilegiat per gaudir al detall dels sabors de la cuina marinera.
  El preu de l'experiència és de 25 euros. Les places són limitades i cal fer reserva prèvia al Museu de la Pesca, telèfon 972 600 424.
  Organitza: Museu de la Pesca - Espai del Peix
 • Gimnàstica i tallers infantils a l'Àrea Activa de la platja Gran
  Dia i hora: cada dia, de 09.30h a 13.30h i de 17.00h a 18.30h
  Lloc: Àrea Activa platja Gran
  Organitza: Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Palamós
  13/07/2020 - 09:30
  Cada dia, de 9:30h a 10:30h , a l'Àrea Activa de la platja Gran de Palamós es fa una hora de gimnàstica suau. A partir de les 10:30h i fins a les 13:30h, tallers infantils i jocs. Els tallers infantils també estan oberts a la tarda, de les 17.00h a les 18.30h.
  Totes les activitats són gratuïtes.
  Són les activitats diàries de l'Àrea Activa de la platja Gran.
  Organitza: Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Palamós
 • Visita guiada al Museu de la Pesca
  Dia i hora: dilluns i dijous a les 19.00h i a les 20.00h
  Lloc: Museu de la Pesca
  Organitza: Museu de la Pesca
  13/07/2020 - 19:00
  El Museu de la Pesca és únic a la Mediterrània en la seva especialitat. La seva exposició permanent vol acostar al visitant el passat i el present de la pesca marítima, i reflexionar plegats sobre el seu futur.
  A través d'un pròleg audiovisual i de 5 àmbits, la visita guiada descobreix diferents aspectes - algunes d'ells força desconeguts per la societat - d'aquesta activitat i d'aquest ofici, des del seu orígens mil?lenaris fins a l'actualitat: els peixos del nostre mar, els espais de pesca, els oficis relacionats amb el mar, la vida quotidiana dels pescadors, les embarcacions, els ormeigs, les tècniques i la tecnologia, entre altres temes apassionants.
  La visita mostra un món pesquer actiu i viu, com es pot comprovar diàriament al moll pesquer de Palamós.
  El preu de l'entrada és de 3 ?. Places limitades i cal una incripció prèvia al telèfon 972 600 424.
 • Marxa nòrdica
  Dia i hora: cada dimarts de les 17:00h a les 18:30h
  Lloc: sortida de l'aparcament de La Fosca
  Organitza: Associació Oncolliga
  14/07/2020 - 17:00
  Cada dimarts, sortida de marxa nòrdica organitzada per Oncolliga.
  De 17:00h a 18:30h, sortida de l'aparcament de La Fosca, darrere el Restaurant Can Pujol.
  L'organització ha previst oferir bastons a les persones que hi vagin sense.
  Cada dimarts, marxa nòrdica per a persones afectades de càncer de mama, amb la supervisió d'una fisioterapeuta. Activitat gratuïta
  Organitza: Associació Oncolliga Palamós.
 • Visita guiada a les barques "Gacela" i "Estrella Polar"
  Dia i hora: cada dimarts a les 19:00h i a les 20:00h
  Lloc: Museu de la Pesca
  Organitza: Museu de la Pesca
  14/07/2020 - 19:00
  Els dimarts, la visita guiada a les conegudes com a Barques del Peix, la "Gacela" i "Estrella Polar", l'extensió surant del Museu de la Pesca.
  Una visita que es fa, a les 19:00h i a les 20:00h.
  Amb la visita a les Barques del Peix, podeu descobrir l'ofici de pescador, tot recorrent els diferents espais de treball de dues embarcacions professionals: La "Gacela" i l'"Estrella Polar".
  Coneixereu les principals tècniques emprades pels pescadors catalans, les característiques de cada embarcació i els mètodes de construcció, el dur treball a bord, el repartiment de responsabilitats o la vida quotidiana mentre naveguen.
  El preu de la visita és de 3 euros pels adults i d'1 euro i mig pels menors. Places limitades i cal una reserva prèvia al telèfon 972 600 424
  Organitza: Museu de la Pesca
 • "Peix blau, visita guiada amb tastet"
  Dia i hora: cada dimecres a les 08:00h
  Lloc: Museu de la Pesca
  Organitza: Museu de la Pesca - Confraria de Pescadors de Palamós
  15/07/2020 - 08:00
  Voleu conèixer els secrets de les sardines i seitons, el conegut com a peix blau?.
  D'entrada, són les principals espècies comercialitzades per la Confraria de pescadors de Palamós. Es pesquen de nit, amb l'art de l'encerclament, en grans quantitats, especialment durant els mesos de primavera i estiu. Són un aliment molt saludable, que aporta proteïnes i greixos molt beneficiosos al nostre organisme.
  El Museu de la Pesca us proposa un viatge guiat al món del peix blau per descobrir els secrets que s'hi amaguen, la forma de pescar-lo i subhastar-lo, les diferències entre les espècies i, sobretot, el seu potencial a la cuina. De la mà dels cuiners de l'Espai del Peix i de la degustació d'algunes receptes, el visitant gaudirà amb aquest producte econòmic, saludable, saborós i nutritiu.
  Cada dimecres, a les 08:00h visita "Peix blau, visita guiada amb tastet".
  El preu de la visita amb tastet és de 6 euros, de 3 els menors de 16 anys. Les places són limitades i cal una inscripció prèvia al Museu de la Pesca, telèfon 972 600 424.
  Organitza: Museu de la Pesca amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors de Palamós.
 • Inscripcions de l'Escola Municipal d'Adults als cursos 2020-2021
  Dia i hora: del 15 de juliol al 31 d'agost.Veure info
  Lloc: via web
  Organitza: Àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament de Palamós
  15/07/2020 - 10:00
  Dimecres 15 de juliol comença el període d’inscripció dels cursos que organitza l’Escola Municipal d’Adults del Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament de Palamós, a l’Aula d’Aprenentatge.
  Del 15 de juliol al 31 d’agost, Per a poder realitzar la inscripció caldrà entrar a la pàgina www.palamos.cat/formacio , donar-se d’alta com a usuari (només nous alumnes) o bé accedir amb el DNI i contrasenya (antics alumnes) i inscriure’s als cursos que interessi.
  Si necessites ajuda tècnica et poden ajudar a fer la inscripció a l’Ajuntament a l’Oficina d’atenció al Ciutadà de 9 a 13 hores.
  Si necessites assessorament , orientació i tutoria a l’ hora d’inscriure’t en un programa, a l’Aula d’Aprenentatge, el personal de l’Escola Municipal d’Adults també t’ajudarà; de 9 a 13 h, amb cita prèvia.
  Les persones empadronades a Palamós tenen prioritat en la inscripció.
  *Dins el període d’inscripció, pels cursos d’idiomes hi ha un període voluntari de prova de nivell.
  •L’1 de setembre hi haurà sorteig si s’escau.
  •El 2 de setembre rebràs un correu confirmant l’admissió al curs, i fins el 4 de setembre tens temps per a renunciar-hi, si així ho vols, informant a oac@palamos.cat, tot indicant el curs.
  Del 7 al 18 de setembre tindreu disponible la carta de pagament, accedint a: www.palamos.cat/formacio, o anant a recollir-la a l’ OAC.
  Podràs triar el teu sistema de pagament, al mateix Ajuntament amb VISA o per entitat bancària amb el codi de barres de la carta de pagament.
 • Contes al passeig del Mar.
  Dia i hora: cada dijous a les 19:00h
  Lloc: escenari del passeig del Mar
  Organitza:Biblioteca Lluís Barceló i Bou
  16/07/2020 - 19:00
  Cada dijous a les 19:00h, a l'escenari del passeig, Contes al passeig del Mar.
  Un espectacle molt visual, ple de gestos i música, orientat a mainada a partir de 3 anys,..i família.
  Les places són limitades i cal una inscripció prèvia al telèfon de la Biblioteca 972 600 708.
  Organitza. Biblioteca Lluís Barceló i Bou.
 • Showcooking per menjar peix en família
  Dia i hora: cada dijous a les 20:00h
  Lloc: Espai del Peix
  Organitza: Museu de la Pesca - Espai del Peix
  16/07/2020 - 20:00
  Cada dijous a les 20:00h hi ha una proposta familiar a l'Espai del Peix: Showcooking per menjar peix en família.
  Una sessió especial de show-cooking a l'Espai del Peix adreçat a famílies amb menors a partir de 5 anys, perquè puguin gaudir plegades del privilegi de menjar peix fresc de Palamós.
  Els showcookings són sessions de demostració en directe de cuina elaborada amb peix del port de Palamós i la degustació de plats del receptari dels pescadors. En aquesta sessió familiar hi haurà menús adaptats als més petits perquè mengin peix amb tota tranquil·litat i s'introdueixin a poc a poc en el fantàstic món dels productes del mar: una cuina rica, saludable, nutritiva, econòmica i per a totes les edats!
  El preu de l'activitat és de 20 euros pels adults i de 12 euros pels menors de 16 anys.
  Places limitades i cal reserva prèvia al Museu de la Pesca , telèfon 972 600 424.
  Organitza: Museu de la Pesca - Espai del Peix
 • Quan el sol es pon. Concert amb Litus3
  Dia i hora: dijous 16 de juliol a les 20:30h
  Lloc: plaça de Sant Pere
  Organitza: Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palamós
  16/07/2020 - 20:30
  Al juliol i a l’agost des de l’àrea de turisme s’ha programat Quan el sol es pon, un cicle de concerts a diferents espais de Palamós per gaudir els vespres.
  Dos dels concerts estan pensats pels més menuts de la casa i els altres tres per a tot tipus de públic. Sempre però mantenint les mesures de seguretat sanitària, on el públic ha d’estar assegut mantenint la distància de seguretat d’un metre i mig o l’ús de la mascareta.
  El dijous 16 de juliol a les 20:30h a la plaça Sant Pere tindrem LITUS3, una banda de rock peculiar especialista en versions ben conegudes de REM, U2, Michael Jackson, Queen, Police, Beatles o Coldplay.
 • 7è Festival de Rumba Catalana Rumb(A)Palamós. Acorde a ti
  Dia i hora: divendres 17 de juliol a les 22:00h
  Lloc: Arbreda Municipal
  Organitza: Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palamós
  17/07/2020 - 22:00
  Acorde a ti, artistes gironins que amb la seva proposta són els portadors del temperament necessari i uns bons transmissors de la RUMBA i els seus efectes. A dins seu està la clau, el ritme, que es propaga a través de la guitarra, les veus i el cajón.
 • Ruta del corsari Barba-Rossa. Activitat familiar
  Dia i hora: dissabte 18 de juliol a les 19:00h
  Lloc: Museu de la Pesca
  Organitza: Àrea de Patrimoni de l'Ajuntament de Palamós
  18/07/2020 - 19:00
  El 7 d'octubre de 1543 l'estol enviat pel temut corsari Barba-rossa va entrar a Palamós a sang i foc. Us proposem un viatge en el temps, per visitar el nucli antic de Palamós en família i reviure l’atac, saber per on van entrar, els espais que van trepitjar els assaltants i conèixer com era la pirateria i el corsarisme al segle XVI. Acte gratuït. Aforament limitat Vols saber més sobre Barba-rossa i Palamós? Visita l'exposició temporal digitalitzada dedicada al 475è aniversari de l'atac.
 • Visita guiada al paratge de Castell
  Dia i hora: diumenge 19 de juliol a les 18:00h
  Lloc: punt trobada en el moment d'inscripció
  Organitza: Àrea de Patrimoni de l'Ajuntament de Palamós
  19/07/2020 - 18:00
  El paratge de Castell és un dels més singulars de tota la Costa Brava. Conserva una de les poques platges verges, un espai natural protegit i un jaciment d'època ibèrica al cim d'un turó.
  En aquesta visita guiada recorrerem aquest fantàstic paratge per descobrir els valors del paisatge, la llarga història del poblat iber i les transformacions del territori al llarg dels anys.
  Acte gratuït. Places limitades. Cal una inscripció prèvia al Museu de la Pesca, telèfon 972 600400.
 • Visita guiada amb tastet de Gamba de Palamós
  Dia i hora: cada dimecres a les 19:00h
  Lloc: Espai del Peix
  Organitza: Museu de la Pesca-Espai del Peix
  01/08/2020 - 19:00
  Cada dimecres, a l'Espai del Peix, una visita guiada amb tastet de gamba de Palamós.
  A les 19:00h, una visita guiada de la mà d'un pescador i guia expert del port de Palamós que us descobrirà l'interessant món de la gamba. Des de l'exposició permanent del mateix museu, passant per la llotja per veure com es comercialitza i acabant a l'Espai del Peix per descobrir com es prepara i finalment fer un tastet de gamba de Palamós.
  El preu de la visita és de 7 euros, els menors de 16 anys en paguen 5.
  Organitza: Museu de la Pesca en col•laboració amb la Confraria de Pescadors de Palamós

Publicitat

 • Real Color Palamós
  Recanvis i consumibles per a la teva impressora
  Des de fa més de 25 anys, informàtica per a professionals i particulars.
  Avinguda de Catalunya, 27 - Palamós - Telèfon 972 31 60 00
 • Projectes a mida amb tracte personalitzat.
  Fotos publicitàries, promocionals d'entitats o per decorar.
  Servei d'exposició, retoc fotogràfic i revelat pels més romàntics.
  C/ Major, 11 - Palamós - Tel. 972 31 48 72 - 686 169 463 - olga.grassot@gmail.com
 • Ràdio Pepe. Electrodomèstics, informàtica i telefonia. Botiga online
  Consulta les nostres promocions constants. Renovem banys i cuines.
  Avinguda President Lluís Companys, 80 - Palamós - Telèfon 972 31 70 66
 • Cafeteria Mònica
  Fem menú diari, esmorzars, pizzes casolanes, tapes, arrossos, fideuàs
  Obrim cada dia a partir de les 8 del matí.
  Avinguda 11 de setembre, 35 - Palamós - Telèfon 972 31 88 26
 • Cafeteria Restaurant Can Paco - Cuina oberta tot el dia, des de les 9.30h
  Entrepans, gambes de Palamós, carns de Girona, arrossos i fideuàs.
  C/ President Macià número 4 - Palamós - Telèfon 972 31 68 91


Altres notícies

 • Crida a donar sang, aquesta tarda al CAP de Palamós

  10/07/2020 Societat - Jordi Rodríguez

  Pocs dies després d’organitzar una captació extraordinària, la vigília de Sant Joan, Palamós acull avui una nova jornada de donació de sang. L’activitat es farà aquesta tarda, al Centre d’Atenció Primària, des de les quatre i fins a les nou de la nit. La donació es portarà a terme amb totes les mesures de seguretat, i per això es recomana reservar cita prèvia a través del web donarsang.gencat.cat.... (Llegir més)

 • Primera entrega de la visita guiada a Sant Joan

  10/07/2020 Cultura - Jordi Rodríguez

  El Museu de la Pesca de Palamós presenta aquest dissabte una de les novetats de la seva programació d’activitats d’estiu. Es tracta de la visita guiada a Sant Joan, per conèixer la història, els orígens i les singularitats d’aquest nucli del municipi de Palamós. La visita proposa un itinerari a peu pels indrets més significatius de Sant Joan, amb punt de destí final al turó del Molí de Vent, on hi ha les restes de la bateria de costa que defensava el municipi durant la Guerra Civil.... (Llegir més)

 • Joan Garriga protagonitza la segona vetllada del Rumb(A)Palamós

  10/07/2020 Cultura - Jordi Rodríguez

  Per segon divendres consecutiu, el parc de l’Arbreda és avui l’escenari d’un nou concert del festival Rumb(A)Palamós. L’actuació, que engegarà a les deu de la nit, va a càrrec de Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic. Les entrades són gratuïtes però s’han de retirar abans a través del web lagorga.cat, perquè l’aforament està limitat per les mesures de prevenció de la COVID-19.... (Llegir més)

 • JJMM de Palamós torna a l'activitat amb un concert de The Bop Collective

  10/07/2020 Cultura - Jordi Rodríguez

  Joventuts Musicals de Palamós reprèn demà les seves activitats, paralitzades des de fa quatre mesos a causa de la pandèmia del coronavirus. L’entitat programa a l’espai de l’Arbreda un concert de jazz i swing amb la formació The Bop Collective, un grup de set músics i una veu que oferirà estàndards d’aquests gèneres. Les entrades valen 10 euros pel públic en general, i 5 per als socis de Joventuts. ... (Llegir més)

 • Di-versiones presenten llibre i són pregoners de la Festa Major de Calonge

  10/07/2020 Cultura - Carlos Ribas

  La Festa Major de Calonge, que va començar ahir, viurà avui el pregó oficial. Els responsables de fer-ho seran de casa i es diuen Orquestra Di-versiones. Serà un pregó virtual amb la projecció d'un vídeo que explica l'evolució de la banda calongina. I després, presentació del llibre que recull la història del grup. Es diu 'Diverllibre', l'ha fet el periodista del Diari de Girona, Jordi Roura i explica anècdotes i curiositats d'una formació que ja porta quinze anys als escenaris i que s'ha convertit en tot un fenomen de masses.... (Llegir més)

 • Una màquina provoca una fuita de gas al carrer de Santa Marta

  09/07/2020 Successos - Jordi Rodríguez

  Una màquina ha trencat aquest matí una conducció de gas al carrer de Santa Marta, a tocar del carrer Avió, segons ha informat la Policia Local de Palamós. Els fets han passat minuts abans de les deu, provocant una fuita que els Bombers de la Generalitat han controlat, fins que els tècnics de la companyia subministradora s'han fet càrrec de la reparació. La màquina treballava en les obres de millora dels carrers d'aquest sector de l'Eixample de Palamós. Segons fonts policials, la conducció de gas estava marcada a més profunditat i, en realitat, era més superficial. No ha calgut fer desallotjaments, però sí que s’ha demanat als veïns dels edificis propers el tancament de portes i finestres i quedar-se a casa, per la forta pudor de gas existent. S’han mobilitzat tres unitats de bombers, una del Sistema d’Emergències Mèdiques, i la Policia Local.... (Llegir més)

 • Des d'avui s'ha de portar mascareta en espais públics, encara que hi hagi distància

  09/07/2020 Societat - Jordi Rodríguez

  Des d'avui dijous és obligatori l'ús de la mascareta en tots els espais públics, encara que es pugui mantenir la distància de seguretat. Així ho ha decidit la Generalitat com a mesura preventiva complementària, després dels diferents brots de la infecció per COVID-19 que s'han produït, especialment a la comarca lleidatana del Segrià. L'ús obligatori de la mascareta es generalitza en el conjunt de Catalunya, amb l'amenaça de multes de 100 euros si s'incompleix. ... (Llegir més)

 • La cala dels Corbs es mantindrà tancada per seguretat

  09/07/2020 Medi Ambient - Jordi Rodríguez

  La cala dels Corbs, en el litoral de Palamós inclòs a l'Espai d'Interès Natural Castell-Cap Roig, continuarà tancada al públic aquest estiu. Aquesta mesura es va prendre ara fa gairebé un any a causa d'un despreniment de pedres que va causar ferides de gravetat a un banyista. El penya-segat en qüestió continua sent inestable i per això l'Ajuntament manté el tancament de la cala, per bé que sí que es podrà passar pel camí de ronda.... (Llegir més)

 • En marxa l'arranjament d'una vorera del carrer de l'Ametlla de Mar

  09/07/2020 Obres i Urbanisme - Jordi Rodríguez

  L'Ajuntament de Palamós ha començat les obres d'arranjament d'una part de la vorera del carrer de l'Ametlla de Mar. Aquest sector està inclòs en el paquet d'asfaltatges de carrers que el Consistori ha programat fer pròximament. S'aprofita això per realitzar una actuació prèvia a les voreres, igual que també s'ha dut a terme al carrer de Pere Joan.... (Llegir més)


+ vídeos...Destacats

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...