27/11/2019 Serveis - Jordi Rodríguez
El xef Toni Izquierdo, avui al seu restaurant.
Onze restaurants del col·lectiu El Plat Blau serveixen fins al dia 22 de desembre el Menú de l'Escamarlà. Són establiments de Palamós, Calonge i Sant Antoni i Vall-llobrega que fan una proposta gastronòmica, amb l'objectiu de captar clients en aquest període de tardor fins a la campanya de Nadal.
Toni Izquierdo, del restaurant Mas dels Arcs de Palamós, explica que és un menú que té molta demanda per a àpats de grup.
El Menú de l'Escamarlà està compost d'una amanida de tardor, una ració de 200 grams d'escamarlans frescos, calamars farcits, postres, vi de les Bodegues Perelada i cafè, al preu de 38 euros. Toni Izquierdo.
El Menú de l'Escamarlà va començar el dia 1 de novembre i se serveix fins al 22 de desembre, just a les portes de les festes de Nadal. El fan sis restaurants de Palamós, quatre de Calonge i Sant Antoni, i un de Vall-llobrega. Són establiments de l'Associació El Plat Blau, que també promou el Menú de la Gamba.
Totes les notícies:
02/05/2024 - El jutge redueix de 6 mesos a 16 dies la sanció al delegat sindical de la Policia Local
El Jutjat del Contenciós Administratiu número 2 de Girona ha estimat parcialment el recurs...
02/05/2024 - L'alcalde diu que la sentència reafirma que l'agent sancionat era culpable
L'Ajuntament de Palamós fa una lectura positiva de la sentència del Jutjat del Contenciós...
02/05/2024 - El cribratge detecta 100 casos de càncer de còlon al Baix Empordà, en una dècada
10 anys després d'haver-se implantat al Baix Empordà, el programa de detecció precoç de càncer...
02/05/2024 - La CUP farà un sopar popular en suport a la sanitat pública
La Candidatura d'Unitat Popular Palamós Vila-romà convoca un sopar obert a la ciutadania, en...
02/05/2024 - 16 carrers i 30 espais guarnits al 'Sant Joan Florit'
L'Associació de Veïns de Sant Joan, en col·laboració amb l'Ajuntament de Palamós, organitzarà...