27/11/2019 Serveis - Jordi Rodríguez
El xef Toni Izquierdo, avui al seu restaurant.
Onze restaurants del col·lectiu El Plat Blau serveixen fins al dia 22 de desembre el Menú de l'Escamarlà. Són establiments de Palamós, Calonge i Sant Antoni i Vall-llobrega que fan una proposta gastronòmica, amb l'objectiu de captar clients en aquest període de tardor fins a la campanya de Nadal.
Toni Izquierdo, del restaurant Mas dels Arcs de Palamós, explica que és un menú que té molta demanda per a àpats de grup.
El Menú de l'Escamarlà està compost d'una amanida de tardor, una ració de 200 grams d'escamarlans frescos, calamars farcits, postres, vi de les Bodegues Perelada i cafè, al preu de 38 euros. Toni Izquierdo.
El Menú de l'Escamarlà va començar el dia 1 de novembre i se serveix fins al 22 de desembre, just a les portes de les festes de Nadal. El fan sis restaurants de Palamós, quatre de Calonge i Sant Antoni, i un de Vall-llobrega. Són establiments de l'Associació El Plat Blau, que també promou el Menú de la Gamba.
Totes les notícies:
30/04/2024 - Progat reclama un refugi pels gats de carrer
L'associació Progat Palamós, que treballa en el control de les colònies de gats de carrer, fa...
30/04/2024 - L'accés motoritzat a l'EIN Castell-Cap Roig es tanca aquesta mitjanit
Després del tancament temporal que es va fer per Setmana Santa, aquesta mitjanit es torna a...
30/04/2024 - Sessió informativa en línia de la promoció d'habitatge cooperatiu
Aquesta tarda es fa la primera de les dues sessions informatives que convoca la cooperativa Sostre...
30/04/2024 - La CUP vol que l'Ajuntament compri habitatges de la promoció de Sostre Cívic
La Candidatura d'Unitat Popular Palamós Vila-romà, en l'oposició municipal, reclama a l'equip de...
30/04/2024 - Últim dia per apuntar-se a l'escola d'escriptura de Lolita Bosch
Avui dimarts és l'últim dia per apuntar-se al primer curs de l'escola d'escriptura que dirigeix...