08/11/2017 Societat
El col·lectiu de cuiners i restauradors de 'La Cuina de l'Empordanet'. (Foto: @pacodalmau).
Amb l'acabament del mes d'octubre, els restaurants del col·lectiu 'La Cuina de l'Empordanet' han tancat la campanya gastronòmica 'Cuina de tardor i bombolles'. Hi han participat uns 20 establiments que han servit al voltant de 500 menús elaborats amb productes de temporada i de proximitat.
Els plats s'han fonamentat en productes típics de la tardor com ara els bolets, la caça, la carbassa, els peixos salats o les castanyes. Platillos, estofats i plats de cullera, propis d'aquesta època de l'any, malgrat les inusuals altes temperatures que hem tingut al llarg de tot el mes d'octubre. S'han servit, en funció del restaurant, plats més clàssics i altres amb tocs de modernitat. En tots els casos, però, les creacions han estat maridades amb caves de les marques Gramona, Llopart i Rovellats. 'La Cuina de l'Empordanet' és un col·lectiu gastronòmic que aplega una vintena de professionals de la cuina i la restauració, amb l'objectiu de difondre la cuina del Baix Empordà i els seus productes. El menú 'Cuina de tardor i bombolles' l'han ofert durant tot el mes d'octubre.
Totes les notícies:
09/05/2025 - Els inspectors de pesca reclamen millores laborals
Els inspectors de pesca continuen amb la vaga indefinida que van començar el 3 de març passat, i...
09/05/2025 - 3 escales de creuer al port, entre avui i el diumenge
Avui divendres tornen les escales de creuer al port de Palamós. Ens visita el vaixell Marella...
09/05/2025 - Palamós apostarà pels rentapeus a les platges, aquest estiu
L'Ajuntament de Palamós mantindrà durant l'estiu els rentapeus que ha instal·lat a les platges...
09/05/2025 - La previsió de pluja ajorna la Mostra del Disc Antic
L'entitat Club de Fans dels 60's, 70's i 80's ha decidit ajornar la Mostra del Disc Antic, prevista...
09/05/2025 - Sortida guiada d'observació natural, aquesta tarda
L'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós organitza aquesta tarda una sortida...
Notícies relacionades: