Vall-llobrega reclama una escola com cal

28/04/2017 Societat


L'actual escola està formada per barracons.

L'actual escola està formada per barracons.

La comunitat educativa de Vall-llobrega surt avui al carrer per reivindicar la construcció d’una escola al municipi. L’actual centre educatiu es va posar en servei l’any 2005 i des d’aleshores està format per barracons. La direcció, l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes i l’Ajuntament de Vall-llobrega fan front comú per reclamar a Ensenyament un compromís ferm per la nova escola. Aquesta tarda faran un tall de trànsit reivindicatiu a l’autovia C-31.

La mobilització està programada per a un quart de set. Començarà amb una marxa lenta de vehicles i es farà un tall de trànsit simbòlic a la C-31, que durarà cinc minuts. La presidenta de l'AMPA de l'escola de Vall-llobrega, Carla Montoto, ha explicat a Ràdio Palamós què demanen.Els barracons tenen mancances estructurals que condicionen el dia a dia dels 156 alumnes dels cicles d'infantil i de primària, que té l'escola de Vall-llobrega. El Departament d'Ensenyament va arribar a licitar i adjudicar la nova escola, però l'arribada de la crisi ho va fer anar tot en orris. Carla Montoto, presidenta de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes.La direcció de l'escola, l'AMPA i l'Ajuntament de Vall-llobrega van junts en la reivindicació del nou equipament. L'Ajuntament ha elaborat un informe tècnic que posa de manifest el malbaratament energètic que suposa mantenir l'actual estructura de barracons.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació