Les 'Reinòtikes' prenen avui l'Ajuntament, a La Vesprada

22/02/2017 Cultura


La calçotada dels KIns20 es fa aquest any a l'estenedor de xarxes a partir de les 13h.

La calçotada dels KIns20 es fa aquest any a l'estenedor de xarxes a partir de les 13h.

Amb les ‘Reinòtikes’ al capdavant, les colles de Palamós surten des d’avui al carrer per celebrar a fons el Carnaval d’aquest any. L’acte de La Vesprada portarà les Reines fins a l’Ajuntament, on llegiran els manaments i des d’on s’engegarà una cercavila que anunciarà a tothom que el Carnaval de Palamós ja ha començat.

De fet, els actes de Carnaval d'aquest dimecres ja han començat aquest mateix migdia, amb la tercera calçotada popular a càrrec de la colla Kins20. Més tard engegarà ja l'acte de la Vesprada. Les colles que hi participin es concentraran a l'espai de la Planassa cap a les sis, i aniran cap a l'Ajuntament. Allà es farà la tradicional recepció de les autoritats municipals i les Reines de la colla Les Kaòtiques, ara les 'Reinòtikes' sortiran a la balconada per llegir els manaments del Carnaval de Palamós. Aquestes Reines són la Meritxell Llahuna i la Montse Sánchez. De fet, aquests dies tothom les coneix com la Queen Meri i la Montserrat Cavallers, respectivament. Elles són les encarregades de liderar un regnat que, no obstant, asseguren que pertany a tota la colla.Després que Queen Meri i Montserrat Cavallers dictin les bases del seu regnat des de l'Ajuntament, començarà una cercavila amb les colles d'animació que anunciarà a tothom l'inici oficial del Carnaval. Serà el preludi de la jornada del Dijous Gras, el dia de la mainada dins la programació del Carnaval palamosí. Després de dotze anys, demà es recupera la rua infantil amb la participació de totes les escoles del municipi, amb els alumnes de cicle mitjà, a més de les llars d'infants, espais familiars i l'Escola de Dansa Georgina Ors. A un quart de deu, tota la mainada es trobarà a la Nau dels 50 metres, on confeccionaran la seva disfressa i es maquillaran per a l'ocasió. Esmorzaran i, a un quart de dotze, començaran una cercavila pel passeig del Mar acompanyats per carrosses de diferents colles i la seva música.Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació