Ràdio Palamós - 107.5fm

Les visites a Hospital Clínic Costa Brava creixen d'un 13 per cent

16/08/2018 Societat


Activitat al Servei de Rendiment i Medicina Esportiva. (Foto: SSIBE)

Activitat al Servei de Rendiment i Medicina Esportiva. (Foto: SSIBE)

L'activitat a l'Hospital Clínic Costa Brava, la part privada i mutual de l'hospital de Palamós, va créixer l'any passat d'un 13 per cent. El servei va atendre gairebé 12.000 visites, la majoria relacionades amb la medicina esportiva. Hospital Clínic Costa Brava ja suposa més del 6 per cent dels ingressos totals que genera Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà.

Aquesta entitat gestiona l'hospital de Palamós i quatre àrees bàsiques de salut de la comarca. L'any 2013 va començar a comercialitzar la marca Hospital Clínic Costa Brava. Una oferta d'atenció sanitària privada adreçada prioritàriament a turistes estrangers d'alt poder adquisitiu, que combinava la part mèdica amb els atractius turístics del litoral gironí. L'objectiu era aconseguir ingressos per compensar la retallada de recursos del sistema sanitari públic. L'any 2014, la marca va incorporar també el Servei de Rendiment i Medicina Esportiva, que ha comportat acords de col·laboració amb entitats com la Unió Esportiva Llagostera o l'Hoquei Palafrugell, entre altres.
Tot plegat, l'any 2017 Hospital Clínic Costa Brava va generar un total d'11.984 visites, un 13 per cent més que en l'any anterior. Aquesta activitat va creixent en volum, en relació als ingressos totals de SSIBE. Montserrat Garcia és la seva directora econòmico-financera.El Servei de Rendiment i Medicina Esportiva ha generat més de 4.200 visites al llarg de l'any passat. Altres serveis que es presten dins d'aquesta activitat mutual i privada de l'hospital de Palamós són els de reproducció assistida, cirurgia plàstica, podologia, osteopatia o tractament d'ozonoteràpia, entre altres.Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...