Calonge-Sant Antoni recupera la fira Expohàbitat

06/04/2017 Societat


Expohàbitat és una fira dedicada integralment a l’habitatge.

Expohàbitat és una fira dedicada integralment a l’habitatge.

Nou anys després d’haver-se fet l’última edició, l’Ajuntament de Calonge-Sant Antoni recuperarà aquest any la fira Expohàbitat. Aquesta fira dedicada integralment a l’habitatge, la segona residència i els serveis que hi estan relacionats, es farà els dies 29 i 30 d’abril, i 1 de maig, al recinte Firal de Sant Antoni. En total s’han previst més de 2.000 metres quadrats per a exposició i per a activitats complementàries, com ara conferències.

L'edició d'aquest 2017 es presenta totalment renovada, amb l'objectiu d'enfortir la part mediambiental, la construcció sostenible o les energies renovables. Arturo Prades, regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Calonge, explica per què han decidit recuperar Expohàbitat.L'objectiu és posicionar Expohàbitat com la fira de referència en el sector de l'habitatge a la comarca del Baix Empordà. També es vol donar l'oportunitat a autònoms i joves emprenedors, perquè puguin donar a conèixer els seus serveis. Expohàbitat 2017 incidirà molt en el mercat de lloguer i tot l'entramat de serveis que l'envolta. Arturo Prades, regidor de Promoció Econòmica de Calonge.La fira Expohàbitat es farà els dies 29 i 30 d'abril i 1 de maig, amb un espai de 2.000 metres quadrats per a exposició i conferències, repartit entre el Firal de Sant Antoni i el poliesportiu.Resultats:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...