Resultats esportius del cap de setmana

23/01/2023 Esports


El sènior masculí del Club Esportiu Palamós ha encadenat dues victòries consecutives. (Foto: CE Palamós).

El sènior masculí del Club Esportiu Palamós ha encadenat dues victòries consecutives. (Foto: CE Palamós).

El Palamós Club de Futbol continua la seva marxa ascendent. Després de derrotar el Banyoles per un contundent 4-0, l'equip acumula ja una ratxa de 6 jornades imbatut, amb un balanç de 4 victòries i 2 empats. Els palamosins són setens amb 20 punts, ara ja a només 4 punts de la cinquena plaça. Aquest és l'objectiu més immediat, de cara a jugar la temporada que ve la Superlliga Catalana.

El Palamós no sap què és perdre, coincidint amb l'arribada a la banqueta d'Àlex Redondo. Ahir, amb una forta ventada de tramuntana damunt l'Estadi Municipal, l'equip va donar una imatge molt convincent davant un rival d'envergadura com el Banyoles. Gerard Mercader i Xevi German van posar distància en el marcador en el tram final de la primera part i, avançat el segon temps, Mercader, de nou, i Josep Rodrigo van arrodonir el 4 a 0 final. El tècnic Àlex Redondo valorava així el partit davant els banyolins.



El Palamós visitarà el cap de setmana que ve el camp del Mataró, en l'última jornada de la primera volta d'aquesta lliga de la Primera Catalana.

A la Segona Catalana, fort correctiu per a la Unió Esportiva Calonge. Els calongins van sortir golejats de Blanes per 4 a 0, en el dia del debut sota els pals del qui fa unes setmanes era l'entrenador del Palamós, Joan Bayona. Ara l'equip és tercer del seu grup amb 28 punts. A la Quarta Catalana, nova derrota de la Fundació Esportiva Palamós, 5 a 2 al camp del Viladamat B, i victòria del Sant Antoni davant el Celrà per un ajustat 2 a 1.

Passem al bàsquet. Per primera vegada en aquesta temporada, el sènior masculí de Primera Catalana del Club Esportiu Palamós ha lligat dues victòries consecutives. Els jugadors entrenats per Andreu Iruela i Óscar Hita van superar ahir a domicili el Salt per 67 a 76. Un resultat que es va fonamentar en un parcial favorable de 12 a 21 en el tercer quart del partit. Tres jugadors van portar el pes de l'anotació palamosina. Moha Ayachi, amb 19 punts, Albert Agustí amb 14, i Joan Òdena amb 12. El Palamós DC tanca la primera volta de la lliga amb 4 partits guanyats i 9 de perduts. Encetarà la segona, el cap de setmana proper, rebent el Quart. Pel que fa al sènior femení de la Segona Catalana, ahir va perdre per un ajustat 52 a 49 a la pista del Vilablareix. Mireia Rocafort, amb 20, i Idoia Rojas, amb 17, van acaparar els punts de l'Impera Palamós, que continua amb una única victòria en aquest curs.
Més resultats dels equips del Club Esportiu Palamós. Doble compromís del sènior masculí territorial, aquest cap de setmana, amb doble derrota. La primera a Santa Coloma de Farners per 68 a 57, i la segona a Vilablareix per 61 a 47. Dels equips d'interterritorial, victòries del cadet, 62-68 a Montgat, i de l'infantil, 81 a 31, davant el Manyanet Molins. Bons resultats també pels equips júniors. El femení es va desfer amb comoditat de la Unió Girona Maristes per un clar 82 a 34, mentre els nois van superar el Montgat B per 84 a 69.
Pel que fa al Bàsquet Vedruna Palamós destaquem la victòria dels nois del sènior, 75 a 69 amb el Maçanet, i la derrota ajustada del júnior masculí, 72-74, a casa amb el Cellera Amer.

Resultats ara del Club Futbol Sala Palamós. El benjamí va jugar un triangular a Palafolls contra l'equip local i el Lloret, sumant dos empats a 1 gol. L'equip aleví va perdre a casa amb el Tordera, 1 a 5, i l'infantil es va imposar al Lloret per 9 a 3. Acabem amb l'equip aleví de l'Star Futsal Palamós, que ha guanyat 11-0 l'Interesportiu Malgrat. D'aquesta manera l'equip es posa líder gràcies a la diferència de gols, empatat a punts amb tres equips més.



Resultats:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...