Des d'aquesta tarda ja es pot tornar a aparcar a l'antic camp de futbol del carrer Cervantes

30/12/2004


A partir de les 5 d'aquesta tarda, ja es pot tornar a aparcar a l'antic camp de futbol del carrer Cervantes de Palamós, però s'han modificat alguns dels accessos per accedir-hi. És objectiu de l'Ajuntament de Palamós que, de cara al futur, l'antic camp de futbol tingui més rendibilitat, i no només sigui una zona d'aparcament.La primera fase dels treballs d'arranjament de l'actic camp de futbol del carrer Cervantes, que han durat tres dies i mig, ha consistit en un nivellament del sòl, que es feia necessari per la quan quantitat de clots i de basses que s'originen quan plou. Aquesta tarda, l'aparcament s'obre de nou al trànsit, però a partir d'ara els conductors s'hauran d'acostumar a una redistribució dels accessos. Aquests canvis els explica el sotsinspector en cap de la Policia Local de Palamós, Javier Borrallo.
CITA JAVIER BORRALLO
Els treballs d'arranjament de l'antic camp de futbol del carrer Cervantes tindran, però, una segona fase a partir de mitjans del mes que ve. Aquesta segona fase consisteix en fer un tractament més específic del terreny, amb l'objectiu de millorar els accessos i aconseguir una millor distribució dels espais. És previst que, amb aquesta segona actuació, es pugui utilitzar l'aparcament amb comoditat almenys durant els pròxims dos o tres anys. Degut a la privilegiada situació de l'antic camp de futbol, al centre de la vila, és voluntat de l'Ajuntament de Palamós treure més rendibilitat a aquest espai. De cara al futur, el Consistori no descarta que també sigui la seu de diferents activitats lúdiques que s'organitzin al municipi. Ho explica el regidor d'Urbanisme i Serveis de l'Ajuntament de Palamós, Jordi Ors.
CITA JORDI ORS
Les obres que s'han fet aquesta setmana per condicionar l'antic camp de futbol del carrer Cervantes les ha realitzat una empresa especialitzada externa a l'Ajuntament de Palamós, però sota la coordinació de la Brigada Municipal i de l'Àrea de Mobilitat i Seguretat Ciutadana. En aquest sentit, la Brigada Municipal ha aprofitat els treballs de tractament del sòl per netejar i condicionar les clavegueres d'aquest indret, per tal de garantir una correcta canalització de les aigües pluvials.


Tall Javier Borrallo


Tall Jordi Ors



Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...