Agenda del dimecres 25/08/2004

25/08/2004


(Balls)

El dimecres és un bon dia pels amants del Country. Aquest dia de la setmana, des de les deu de la nit i fins a la una de la matinada, es balla Country al Centre Fraternal de Palafrugell.

(Concerts)

El Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols us ofereix avui un concert del cicle de Joves Intérprets. Es tracta del recital de Georgia Reyner i Carlota Miró. Serà a les vuit del vespre, a la Casa Irla.

A dos quarts d'onze de la nit, a l'església de Calella de Palafrugell, concert Fila 7 a càrrec del músic Xavier Juanals.

(Infantils)

La mainada ja flaira la tornada a l'escola però mentre no arriba aquest moment, encara els podem oferir algunes activitats.

Per exemple, a la platja de Tamariu, treballs manuals a dos quarts de sis de la tarda. Al passeig del Mar de Palamós, a les set en punt, tallers i jocs arran de mar. I a dos quarts de set, a Platja d'Aro, tastets de jocs de taula "Jocs d'arreu del món", al centre civic Vicenç Bou.

(Festes majors)

Avui és el dia gran de la Festa Major de Torroella de Montgrí. A dos quarts de sis de la tarda, sardanes a la plaça de la Vila amb les cobles Foment de la Sardana i Montgrins. A dos quarts de vuit, els jardins de John Lennon són l'escenari d'un cafè-concert amb l'orquestra Montgrins. A les onze, hi ha ball en el mateix lloc i amb la mateixa formació. Per acabar, Nit de les Entitats a l'aparcament del riu Ter. A partir de la mitjanit, actuen els grups Net Flanders, Roxilla i UVI.

(Havaneres i sardanes)

A la plaça Nova de Palafrugell, a les deu de la nit, cantada d'havaneres amb el grup L'Empordanet.

A la mateixa hora, però en aquest cas al passeig del Mar de Palamós, audició de sardanes amb la cobla Baix Empordà.

(Rutes i visites guiades)

Avui és l'últim dimecres que teniu l'oportunitat de fer la visita guiada Palamós antic i reial. Es tracta d'un itinerari pel barri vell que us desvetllarà algunes de les claus del passat de la nostra vila. El punt de sortida és l'oficina de turisme del passeig del Mar. L'activitat és gratuïta i no cal fer inscripció prèvia.

Mentrestant, i fins al pròxim 31 d'agost, el Museu de la Pesca de Palamós continua organitzant diariament visites guiades al port i al museu. No cal reserva prèvia i comencen a les cinc de la tarda.

Avui acabem a Palafrugell. Allà organitzen l'excursió guiada Ermedàs i les torres de guaita. Se surt a les sis de la tarda de l'estadi municipal.



Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...