Ensenyament reclama la urgent necessitat d'iniciar les obres a les escoles del municipi

10/05/2004


L'Àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament de Palamós ha demanat al delegat d'Ensenyament a Girona, Joaquim Bosch, que agilitzi al màxim les gestions per tal de començar abans del mes d'agost les obres principals de les escoles de Palamós. Especialment hi ha l'interès en què a l'estiu comencin la substitució de les finestres de l'escola Ruiz Giménez i el rebaix de la pineda del costat d'aquest centre. L'Ajuntament de Palamós ha rebut com a resposta el fet que el pressupost de la Generalitat encara s'ha d'aprovar. Això fa que totes les obres, que havien de començar a l'estiu, estiguin puguin començar-se més tard. Però l'Ajuntament ha demanat garanties per tal que almenys es pugui començar la part més urgent, i en la qual és necessari que no hi hagi mainada. Afecten a l'escola Ruiz Giménez, i és el canvi i substitució de les finestres, i el rebaix de la pineda del costat de l'escola. Si no s'hagués fet aquesta opció, les obres formarien part d'un paquet, i tot s'hauria endarrerit encara molt més: des de la licitació, passant per l'inici de les obres. Així ho explica la regidora d'Ensenyament, Raquel Gallego.

TALL RAQUEL.

La voluntat de la Generalitat és començar les obres al més aviat millor, i per això s'han inclòs les obres de les dues escoles públiques al pressupost 2004. Però tot està pendent de l'aprovació dels números. Sentim Raquel Gallego, regidora d'Ensenyament.

TALL RAQUEL2

A la reunió també es van parlar de cicles formatius. L'Ajuntament té plantejat, a mitja setmana, fer una reunió amb els responsables de la Cambra de Comerç per conèixer les necessitats que els empresaris locals poden tenir, a l'hora de formar els joves.


Raquel Gallego


Raquel Gallego



Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...