01/08/2002 Turisme
El col·lectiu de la Cuina de l'Empordanet durà a terme aquest estiu la campanya "L'Horta de l'Empordà: Els productes de l'estiu". Això és la continuació de la campanya engegada aquest hivern amb diferents productes, amb l'objectiu de recuperar produccions hortícoles tradicionals de la cuina de l'Empordà. Aquest estiu, els pagesos i restaurants han triat quatre productes: la tomata de pera; el carbassó verd; el bitxo de Girona, una varietat de pebrot més suau; i l'albergínia bonica.
Aquests productes es poden trobar als mercats de l'Empordà o als restaurants de la Cuina de l'Empordanet. La campanya la fan diversos productors de l'Alt i el Baix Empordà, amb el suport de la Conselleria d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.
Totes les notícies:
20/09/2024 - Adjudiquen la gestió de les zones d'aparcament tarifades de Palamós
El Ple de l'Ajuntament de Palamós ha aprovat l'adjudicació del nou contracte de gestió de les...
20/09/2024 - Penúltima escala de creuer del mes de setembre
El port de Palamós acull avui la penúltima escala de creuer d'aquest mes de setembre. El seu...
20/09/2024 - Salut vol garantir accés a l'atenció primària en 48 hores
La nova consellera de Salut de la Generalitat, Olga Pané, es fixa com a objectiu que la ciutadania...
20/09/2024 - El vehicle elèctric d'Emporhotel ha evitat més d'una tona d'emissions de CO2
Coincidint amb la Setmana de la Mobilitat, Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà i la...
20/09/2024 - Elbet & Friends: concert musical de cloenda de curs de l'escola d'Elisabet Fernández
Aquest dissabte, a dos quarts de vuit del vespre, el Teatre La Gorga serà l'escenari del festival...