Dos conductors fugen després de veure's implicats en accidents a Palamós

30/08/2021 Successos - Jordi Rodríguez


La Policia Local està investigant els dos casos.

La Policia Local està investigant els dos casos.

La Policia Local de Palamós està investigant per identificar i encausar les persones que conduïen dos cotxes que s'han vist implicats en dos accidents de trànsit que s'han produït aquest cap de setmana a Palamós. En tots dos casos es tracta de turismes que, després d'envestir un ciclomotor causant ferides lleus als seus conductors, han fugit sense aturar-se.

El primer sinistre va passar el divendres a dos quarts de sis de la tarda, segons ha informat avui la Policia Local de Palamós. Per causes que es desconeixen, un cotxe que sortia de l'aparcament del supermercat LIDL per incorporar-se a l'avinguda de Catalunya, va topar contra un ciclomotor que circulava per aquesta via. La conductora de la moto, una noia menor d'edat, va patir ferides lleus i una ambulància del SEM la va traslladar a l'hospital de Palamós.
Laltre accident va passar la matinada del dissabte. Cap a la una, un ciclomotor que circulava a l'altura del giratori del Pont de Ferro va ser envestit per un altre turisme, causant ferides al conductor. Es van mobilitar efectius de les policies locals de Palamós i de Calonge i Sant Antoni, dels Mossos d'Esquadra, dels Bombers i del Sistema d'Emergències Mèdiques. L'ambulància va evacuar el ferit a l'hospital.
En tots dos casos, els conductors dels turismes van marxar del lloc de l'accident sense atendre les víctimes. En el sinistre del Pont de Ferro, la Policia Local de Palamós ja ha pogut identificar el vehicle implicat gràcies a les imatges de les càmeres de control de trànsit, i ha encetat les diligències per encausar la persona que el conduïa. En el cas del xoc de l'avinguda de Catalunya es treballa amb les declaracions de testimonis presencials per poder identificar el vehicle fugit i el seu conductor.



Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...