La Junta Electoral diu que l'Ajuntament ha de retirar la pancarta dels presos

28/01/2021 Política - Jordi Rodríguez


Imatge d'arxiu on un grup de voluntaris subjectava la pancarta que ja es va haver de despenjar el 2019.

Imatge d'arxiu on un grup de voluntaris subjectava la pancarta que ja es va haver de despenjar el 2019.

L'Ajuntament de Palamós haurà de retirar la pancarta per la llibertat dels presos independentistes durant el període electoral. Així ho ha dictaminat la Junta Electoral de Zona de La Bisbal d'Empordà, atenent una petició realitzada pel partit Ciutadans. Els taronges consideren que els partits independentistes volen adulterar la democràcia utilitzant les institucions per enviar missatges partidistes.

Per això van denunciar les pancartes que demanen la llibertat dels presos, penjades a les façanes dels ajuntaments de Palamós, Castelló d'Empúries, Figueres, Sarrià de Ter i Blanes. La Junta Electoral ja els va donar la raó en el cas de Castelló, i ara ho fa en el de Palamós. Cristóbal Posadas és el regidor de Ciutadans en aquest ajuntament.



L'alcalde de Palamós, Lluís Puig, ja va explicar fa unes setmanes que quan la Junta Electoral els ho requereixi retiraran la pancarta, i que quan passin les eleccions la tornaran a penjar.



Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...