El grup de teatre del Punt Jove presenta 'Robatori encreuat. El musical'

27/08/2020 Cultura - Jordi Rodríguez


Cartell de l'obra 'Robatori encreuat'.

Cartell de l'obra 'Robatori encreuat'.

El grup de teatre del Punt Jove de Palamós surt a escena aquest vespre. A partir de les vuit, al Teatre La Gorga i amb l'entrada gratuïta, el grup de 15 nois i noies participants en el taller que s'ha fet aquest estiu representaran l'obra 'Robatori encreuat. El musical'. Durant dos mesos han treballat en el guió, les cançons i els assajos, sota la direcció i la coordinació d'Àlex Brull i Núria Lisbona.

'Robatori encreuat' se situa en un creuer que fa escala al port de Palamós i que exposa un valuós diamant. La joia és robada i tothom és sospitós, per bé que només hi ha un culpable. La peça s'ha fet en format de musical per desig exprés dels participants en el taller, ha explicat Àlex Brull.



El grup de teatre del Punt Jove és un taller que es fa en cicles d'hivern i d'estiu. En els últims dos mesos han treballat de valent als locals de les Galeries Carme, complint tots els protocols de prevenció del coronavirus. Àlex Brull ja és el tercer estiu que dirigeix aquest taller de teatre, amb aquesta valoració personal.



La quinzena d'intèrprets de 'Robatori encreuat. El musical' tenen entre 14 i 17 anys. Si els voleu veure actuar aneu al Teatre La Gorga a les vuit d'aquest vespre. La funció és gratuïta però heu d'agafar entrada al portal lagorga.cat.



Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...