25/02/2020 Serveis - Jordi Rodríguez
L'anxova de l'Empordà formarà part de les elaboracions principals dels menús. (Foto: Grup Costa Brava Centre).
El col•lectiu de restaurants La Cuina de l’Empordanet ha posat en marxa una nova edició de la campanya ‘Sopars maridats’. Fins al dia 29 de maig s’han programat gairebé una trentena d’àpats en què parelles formades per un cuiner i un cellerer treballaran conjuntament per oferir menús que maridin plats i vins de manera òptima. En l’edició d’enguany es dona un gran protagonisme a l’anxova de l’Empordà, que formarà part de les elaboracions principals dels menús.
La tria d'aquest producte és una aposta per la proximitat i la qualitat. A més, els menús inclouen altres productes de la Marca de Garantia de l'Empordà, com ara l'oli o les herbes aromàtiques. Els àpats dels 'Sopars maridats' es fan en diferents restaurants dels grups La Cuina de l'Empordanet i La Cuina del Vent, sempre amb l'acompanyament de vins de la DO Empordà. Els preus dels menús se situen entre els 45 i els 65 euros. La campanya 'Sopars maridats' arriba ja a la vuitena edició.
Totes les notícies:
20/09/2024 - Adjudiquen la gestió de les zones d'aparcament tarifades de Palamós
El Ple de l'Ajuntament de Palamós ha aprovat l'adjudicació del nou contracte de gestió de les...
20/09/2024 - Penúltima escala de creuer del mes de setembre
El port de Palamós acull avui la penúltima escala de creuer d'aquest mes de setembre. El seu...
20/09/2024 - Salut vol garantir accés a l'atenció primària en 48 hores
La nova consellera de Salut de la Generalitat, Olga Pané, es fixa com a objectiu que la ciutadania...
20/09/2024 - El vehicle elèctric d'Emporhotel ha evitat més d'una tona d'emissions de CO2
Coincidint amb la Setmana de la Mobilitat, Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà i la...
20/09/2024 - Elbet & Friends: concert musical de cloenda de curs de l'escola d'Elisabet Fernández
Aquest dissabte, a dos quarts de vuit del vespre, el Teatre La Gorga serà l'escenari del festival...
Notícies relacionades: