El Palamós guanya el darrer partit de l'any a casa davant el Rubí (4-2)

16/12/2018 Esports - Abel Espinosa

El Palamós tanca l'any a casa amb una victòria davant el Rubí.

El Palamós ha guanyat el partit disputat avui a l'Estadi Palamós Costa Brava i suma novament els tres punts a casa després de no fer-ho des del passat 4 de novembre davant el Sabadell Nord. Els primers segons de partit han estat frenètics, i els visitants s'haurien pogut avançar en el marcador. En el minut 7, Alexis ha fet un fort xut des de fora de l'àrea i ha sorprès al porter visitant, Uri.

El Palamós ha continuat tinguent més la possessió de la pilota i fruit d'aquest domini ha arribat el segon gol local en el minut 26, per obra del pitxitxi de la categoria, Pepu Soler. Pepu, que avui ha fet dos gols, ha tornat a veure porta després de dos partits sense marcar. A partir d'aquí, el Palamós ha cedit el control de l'esfèrica i el Rubí ha fet un pas endavant. Èric Martínez, aprofitant una badada defensiva del Palamós, ha retallat diferències en el minut 35.
En el segon temps, el Rubí ha aconseguit empatar el partit en el minut 73 gràcies a un golàs des de fora de l'àrea de Tino. El Palamós, s'ha sobreposat a aquest cop dur i primer Pepu Soler de cap i quan només quedaven 5 minuts, el darrer fitxatge del Palamós, Stiven ha fet el defintiu 4-2.
Aquesta victòria consolida al Palamós a la tercera posició de la taula amb 26 punts, a 7 punts del Vilassar. El proper partit, el Palamós es desplaça al camp del líder, el Girona B (diumenge 23 de desembre a les 12:00 hores)

FITXA TÈCNICA

Palamós CF: Quinti, Sergio, Cano, Fajardo (Santoro), Pepu, Alexis (Gamell), Adri (Òscar), Genís (Xevi), Lucas (Stiven), Joel Salas i Pol Tarrenchs.

UE Rubí: Uri, Kiki (Miguel), Aitor Torres, Raventós, Eric Martínez, Tino, Gurrea, Ivan Campos (Marc), Óscar Uroz, Édgar i Estrada (Jan)

Targetes grogues: Adri, Fajardo, Stiven i Lucas del Palamós / Jan i Sergio Campos del Rubí

Gols: 1-0 min. 7 (Alexis), 2-0 min. 26 (Pepu Soler), 2-1 min. 35 (Èric Martínez), 2-2 min. 73 (Tino), 3-2 min. 82 (Pepu Soler), 4-2 min. 85 (Stiven).