La festa no decau a Palamós després d'un intens cap de setmana

25/06/2018 Cultura


Els amants de la sardana tenen una cita avui al passeig del Mar.

Els amants de la sardana tenen una cita avui al passeig del Mar.

Ja hem deixat enrere el cap de setmana de Sant Joan però la Festa Major de Palamós us continua proposant avui dilluns una pila d'activitats per a tots els públics. Comencem a les onze del matí amb jocs d'aigua a càrrec d'El Burro dels Jocs, a la Zona Activa de la platja Gran. A la mateixa hora, visita guiada al poblat iber de Castell amb el Museu d'Arqueologia de Catalunya-Ullastret.

A la tarda, tres activitats a partir de les set. Animació infantil musical, amb el grup Pauerkids, a la plaça de Sant Pere, demostració de pintura al carrer amb Pere Coll i Martí Colls, al passeig, i teatre amateur a La Gorga. El Taller de Teatre del Casal de la Gent Gran presenta 'Les vídues'. Aquesta peça es podrà tornar a veure el dimecres 27.
Més tard, a les nou, ballada de sardanes amb la Cobla Principal de Cassà, al passeig del Mar. A la mateixa hora sopar popular a càrrec del Club de Fans dels 60s, 70's i 80's, amb l'actuació del grup Què tal. Això es farà a l'Arbreda. A les onze, finalment, Jazz i Pintura a la fresca al parc del Convent dels Agustins, amb el grup Pau Morales Quartet, i actuació dels grups guanyadors del concurs Gambarrock, per tancar l'activitat d'aquest any al recinte de Barraques.



Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...