El Palamós guanya davant el Castelldefels i surt de la zona de descens (3-1)

18/03/2018 Esports

El Palamós guanya davant el Castelldefels i surt de la zona de descens directe.

El Degà ha sumat tres punts importantíssims davant el Castelldefels en el partit disputat al Municipal Palamós-Costa Brava. Els palamosins han gaudit de més ocasions de gol en la primera meitat i s'han avançat al marcador al minut dinou amb un gol de Medina després d'una assistència de Lluc Banús. El Castelldefels ha tingut ocasió d'empatar el partit al minut quaranta-tres amb un xut de Gibert que ha parat Àlex Campos que avui ha tornat a tenir la titularitat de la porteria. Poc després, al minut quaranta-quatre, Medina ha marcat el segon gol dels palamosins. Un 2-0 amb el que hem arribat al descans del partit.

A la segona meitat el Palamós ha seguit amb el mateix ritme i ha gaudit de més ocasions de gol. Kike ha estat a punt de superar Álex al minut quaranta-nou i Medina ha perdonat el tercer al minut seixata-tres. Els palamosins han baixat la intensitat del joc i el Castelldefels ha retallat distància amb un gol de Manel aprofitant una errada en defensa. Els de Pitu Batlle s'han sobreposat i Henry ha marcat el tercer gol dels palamosins en temps afegit, amb el que hem arribat al final del partit.
Després del partit d'avui, el Palamós suma 27 punts, se situa 17è en la classificació i surt de la zona de descens directe. El proper partit dels homes de Pitu Batlle, serà davant d'un equip situat a la part mitja de la classificació, el Vilafranca.

FITXA TÈCNICA

Palamós CF: Campos, Cano, Lluc Banús, Botxi, Kike Sánchez, Marc Medina (Henry), Marc Gelmà, Nahuel (Sergio García), Litus (Caballero), Mamau i Subi.

UE Castelldefels: Adri, Juanito (Inés), Castillo, kilian (Adrián), Arturo, Bermúdez, Pedro, Kevin (Manel), Aumatell, Gibert i Gestí.

Targetes grogues: Cano i Campos del Palamós CF / Arturo i Inés del Castelldefels