L'Ajuntament informarà de l'estat d'execució dels projectes del pressupost participatiu

22/02/2018 Obres i Urbanisme


La zona de picnic al parc de la Bassa va ser el segon projecte més votat.

La zona de picnic al parc de la Bassa va ser el segon projecte més votat.

L’Ajuntament de Palamós informarà públicament del seguiment dels projectes triats en el procés participatiu del pressupost d’aquest any. El consistori ja ha començat el tràmit administratiu per tirar endavant les vuit propostes que van tenir més vots de la ciutadania i que suposaran una despesa de 82.000 euros del pressupost municipal d’inversions.

Recordem que en aquest procés hi van votar 971 persones i que la proposta més ben valorada va ser la d'equipar un espai per a joves als locals de les Galeries Carme. A banda, s'executaran set projectes més. Es farà una zona de pícnic i lleure al Parc de la Bassa, a Sant Joan. També s'habilitarà un lloc tancat per a gossos, es posaran fonts a tres places i es farà un espai de trobada per a famílies i nadons. També s'equiparà la plaça que hi ha a Sota Pedró, es millorarà la mobilitat a peu a l'aparcament del Cervantes i es farà un accés a l'aparcament del carrer de la Riera. Un cop fet aquest procés de selecció, ara la ciutadania vol saber quan i com s'executaran aquests projectes. La regidora de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Palamós, Maria Puig, explica que el tràmit ja ha començat però que portarà el ritme propi d'aquests procediments administratius. L'Ajuntament, però, es compromet a informar en cada moment de l'estat d'execució de cadascun dels projectes. Maria Puig.



La intenció de l'Ajuntament és que el procés participatiu del pressupost municipal de Palamós 2019 comenci abans que aquest pressupost s'aprovi, fet que sol passar en el Ple d'octubre o de novembre. Encara no s'ha decidit, però, si l'esquema serà el mateix, ni tampoc l'import que s'hi destinarà.



Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...