Fira Nadalenca recapta 10.488 euros amb les activitats que van omplir ahir el carrer Major

19/12/2016 Societat


La plaça de La Vila, plena de gom a gom, ahir diumenge. (Foto: David Triñanes).

La plaça de La Vila, plena de gom a gom, ahir diumenge. (Foto: David Triñanes).

La Fira Nadalenca de Palamós ha recaptat, de moment, 10.488 euros amb les activitats que va organitzar ahir en la seva 40ª edició, amb sortejos i amb la venda de productes de decoració nadalenca. Com és tradicional, el carrer Major de Palamós i la plaça de la Vila es van omplir de gom a gom.

Aquesta xifra, que es 1.500 euros més que el que es va fer l'any passat, és només la recaptació d'ahir diumenge. Aquí s'hi hauran de sumar els gairebé 3.400 euros de les representacions teatrals dels Cosinets més les aportacions personals i d'empreses. Els beneficis de la fira van destinats a tres entitats que treballen amb persones discapacitades psíquiques a la comarca del Baix Empordà. Una d'elles és Afatram, l'associació de Mares i Pares dels usuaris del centre ocupacional Tramuntana de Palafrugell. Elena Ordoyo n'és la presidenta.



Els altres projectes que finançarà Fira Nadalenca són de la Fundació Vimar i de l'escola d'educació especial Els Àngels. Anna Pérez, de l'AMPA d'aquesta escola, parla del projecte que finançaran amb els diners de la Fira Nadalenca.



Les entitats i col·lectius que col·laboren amb Fira Nadalenca van vendre, com és tradicional, articles nadalencs a preus molt populars. No van faltar tampoc el concert de nadales amb els alumnes de les escoles de primària palamosines, el sorteig de quadres cedits per una quarantena de pintors de la comarca, o el d'una vànova solidària que s'ha elaborat amb la tècnica del patchwork. Els números premiats en aquests sortejos els teniu en un document adjunt a aquesta notícia. A banda, es van sortejar paneres amb productes de prop de 200 establiments comercials i d'hostaleria del municipi. La d'ahir, però, va ser una edició molt especial perquè Fira Nadalenca celebrava 40 anys. Entre les activitats que es van fer per commemorar-ho hi va haver la descoberta d'una placa a la plaça de La Vila. La plaça més solidària del Baix Empordà, com diuen els organitzadors.


Relació premiats sorteig vànova i quadres.



Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...