El Palamós dona la campanada al camp de l'Europa B (1-2)

04/05/2024 Esports

L'onze inicial del Palamós en el partit disputat avui al Nou Sardenya davant el filial de l'Europa. (Foto: Palamós CF - Laura Heras).

El Palamós ha sumat una meritòria victòria al camp del líder de la Lliga Elit, l'Europa B, després d'haver guanyat per un gol a dos el partit disputat aquesta tarda al Nou Sardenya. El Palamós s'ha avançat en el marcador gràcies a un gol de Mercader a la mitja hora de joc. A la represa, el filial de l'Europa ha disposat de més possessió de la pilota i ha aconseguit empatar el partit amb un gol de Julen en el minut 52. Marc Lloret, en la primera pilota que ha tocat, ha aconseguit batre al porter local i donar tres punts a un Palamós que encara les dues darreres jornades del campionat amb molts números per mantenir la categoria.

El Palamós arribava al partit d'avui amb la necessitat de treure quelcom de positiu i continuar amb la bona ratxa de resultats. L'equip de Javi Salamero ha mostrat una imatge molt bona en el partit d'avui. Ízan Grande hauria pogut avançar al Degà amb una bona rematada de cap, però la seva pilota s'ha estavellat al pal. Ha estat el preludi de la jugada que ha servit a Mercader per desfer l'empat en el minut 32.

A la represa els locals han sortit amb més intensitat i Julen, un dels canvis de l'Europa B a la mitja part, ha superat al porter del Palamós en el minut 52. Els locals han disposat de més control de la pilota però s'han trobat al davant amb un Palamós molt ordenat i seriós en defensa. Marc Lloret, pocs segons després d'entrar al terreny de joc, ha aconseguit el definitiu gol de la victòria pel Palamós en el minut 72.

Una victòria, la segona consecutiva, que situa l'equip amb 35 punts i lluny de la zona de descens, a manca de només dues jornades pel final del campionat de la Lliga Elit. El proper partit del Palamós es jugarà el proper dissabte a les 4 de la tarda a l'Estadi Municipal Palamós Costa Brava, enfront el Granollers.

FITXA TÈCNICA

Palamós CF: Marwane (Montero), Lungu, Faja, Nil Arumí, Gerard Mercader (Kevin), Acosta (Antequera), Xevi Germán, Falgueras, Ortega, Ízan Grande (Marc Lloret) i Marc Marí (Sergio).

Europa B: Martí, Bezis, Aoi (Julen), Dani, Nil, Cardalús, Anglés (Marc), Suly (Sicu), Aiman (Buba), Celmà (Aitan) i Samsó.

Targetes grogues: Kevin del Palamós / Cardalús de l'Europa B

Gols: 0-1 (min. 36 Gerard Mercader) - 1-1 (min. 52 Julen) - 1-2 (min. 72 Marc Lloret)