El Palamós perd el partit davant la UE Olot (0-2)

06/11/2016 Esports


Image del partit d'avui entre el Palamós C.F. i la U.E. Olot. (Foto: Ramon Ribas).

Image del partit d'avui entre el Palamós C.F. i la U.E. Olot. (Foto: Ramon Ribas).

El Palamós ha perdut avui la imbatibilitat a casa i ha vist com la Unió Esportiva Olot s'emportava els tres punts de l'Estadi Palamós Costa Brava. La primera meitat ha estat de bon joc per part dels dos equips i amb bones ocasions per a desfer l'empat en el marcador. Moha i Oriol Ayala han gaudit de les millors ocasions locals i Marc Mas ha estat a punt de marcar en el minut 45, però Aleix Manzano ha fet una espectacular intervenció, evitant el gol visitant.

En el minut 76 de partit, el màxim golejador de la categoria, Marc Mas, ha fet el primer gol del partit. En els darrers segons de partit, i amb el Palamós abocat a l'atac, Uri Santos ha fet el definitiu 0 a 2 en el marcador.. Tot i la derrota, el Palamós ha mostrat una molt bona imatge i continua situat a la quarta posició de la classificació amb 21 punts. El proper partit del Palamós es disputarà al camp del Manlleu, serà el diumenge 13 de novembre a 2/4 de 5 de la tarda.

FITXA TÈCNICA

Palamós C.F.: Manzano, Sergio García (Biel Gasca), Ayala, Barrera, Feixas, Cornellà, Serramitja, Agi (Èric Pimentel), Moha (Iván García), Jaume Duran i Subi.

UE Olot: Ginard, Banús, Escudero, Blázquez, Marc Mas, Èric Vilanova, Quique (Roger), Micaló, Sergio Álvarez (Uri Santos), Dembo (Alfredo) i Héctor Simon.

Targetes grogues: Sergió Garcia i Èric Pimentel del Palamós.



Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...