Palamós Connecta visita aquesta setmana Rheda-Wiedenbrück

13/09/2018 Societat


Foto de família dels assistents a la recepció a l'Ajuntament de Rheda-Wiedenbrück. (Foto: Ajuntament de Palamós).

Foto de família dels assistents a la recepció a l'Ajuntament de Rheda-Wiedenbrück. (Foto: Ajuntament de Palamós).

Una delegació de Palamós formada per unes 60 persones visita questa setmana la ciutat alemanya agermanada de Rheda-Wiedenbrück. La majoria són joves d'entre 12 i 18 anys, membres de l'Associació Palamós Connecta. L'estada, que s'acabarà aquest dissabte, forma part de la dinàmica dels pactes d'agermanament entre els dos municipis, que potencia la relació entre entitats d'un lloc i de l'altre.

Durant aquests dies d'estada a Rheda-Wiedenbrück els integrants de la delegació palamosina estan acollits per famílies de la localitat alemanya. Al llarg de la setmana s'han fet diferents activitats lúdiques, esportives i culturals. Per exemple, visites al castell de Rheda-Wiedenbrück, al Museu de la ràdio i el telèfon o al parc de bombers, així com partits de bàsquet o activitats de piscina. La delegació de Palamós ha estat rebuda per l'alcalde del municipi alemany, Theo Mettenborg. La relació entre Rheda-Wiedenbrück i Palamós va començar l'any 1987 a través dels contactes entre els respectius clubs de bàsquet. El pacte d'agermanament es va firmar el 1995 i, per tant, acumula ja una llarga trajectòria de 23 anys.Resultats:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...