Fira Nadalenca lliura 24.000 euros a 5 entitats que s'ocupen de persones amb discapacitat

08/02/2024 Societat


Dimarts es va fer l'acte d'entrega dels diners recaptats a la darrera Fira Nadalenca. (Foto: Ajuntament de Palamós).

Dimarts es va fer l'acte d'entrega dels diners recaptats a la darrera Fira Nadalenca. (Foto: Ajuntament de Palamós).

L'Associació Fira Nadalenca de Palamós ja ha fet el lliurament dels diners recollits en l'última edició d'aquesta activitat solidària, que ha tancat un llarg itinerari de 45 edicions. Finalment han estat 24.000 els euros que s'han repartit les 5 entitats beneficiàries, totes elles dedicades al treball amb persones amb discapacitat intel·lectual a la comarca del Baix Empordà.

La recaptació és el fruit de l'activitat de la Fira, les donacions econòmiques de l'Associació Front al Mar i Celler Brugarol, i de la venda de localitats dels espectacles 'La nit del talent', de la companyia Els Cosinets, i 'Vibrant amb la música', de l'associació El Trampolí, així com aportacions particulars i la suma dels fons de l'entitat. Els diners s'han repartit a parts iguals de 4.800 euros entre l'Ampa de l'escola Els Àngels, les associacions AFATRAM, POTS i El Trampolí, i la Fundació Vimar.
47 anys després de la seva creació -cal recordar que les edicions dels anys 20 i 21 no es van fer per la pandèmia-, la Fira Nadalenca ha arribat a la seva fí. El seu president, Joan Cama, ha volgut mostrar l'agraïment de l'entitat.



L’Associació Fira Nadalenca de Palamós vol posar en valor la feina feta durant tots aquests anys, que ha permès impulsar desenes de projectes a la comarca, liderats per diverses entitats vinculades a les persones discapacitades psíquiques, que en alguns casos la Fira ha ajudat a fundar i que a hores d’ara han aconseguit consolidar la seva activitat. Al llarg de la seva trajectòria, Fira Nadalenca ha recaptat prop de 405.000 euros, en total. El seu llegat tindrà continuïtat a partir de l'any que ve amb un nou format que ja està preparant l'Ajuntament de Palamós.



Resultats:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...