La Tecnofan Party recupera les activitats per al públic, el 2 i el 3 de setembre

22/08/2022 Cultura


Zona LAN a la Nau dels 50 metres, en una edició passada de la Palamós Lan Party.

Zona LAN a la Nau dels 50 metres, en una edició passada de la Palamós Lan Party.

El primer cap de setmana de setembre torna la Tecnofan Party, gairebé en el format en què la coneixíem abans de la pandèmia. Aquesta gran festa de la cultura digital, organitzada per l'entitat Palamós Tecnofan, en col·laboració amb l'Ajuntament, tornarà a muntar la seva tradicional zona lan, i recupera les activitats obertes al públic en general, que no s'han pogut fer en els dos anys darrers.

El que va néixer només com una zona lan on els internautes es podien ajuntar per compartir continguts i jugar en línea, es va anar omplint, amb els anys, de continguts i d'activitats fins a convertir-se en una cita obligada pels amants no només dels videojocs sinó de les noves tecnologies en general. Això va quedar frenat amb la pandèmia. El 2020 no hi va haver Tecnofan Party, i l'any passat només es va poder fer una mini lan party limitada únicament a 40 participants, un 10 per cent dels que s'havien arribat a ajuntar abans de la COVID-19. Aquest 2022 la Tecnofan Party recupera el seu format, si no l'habitual sí similar, per bé que amb un calendari una mica més compactat, amb les activitats pels visitants concentrades els dies 2 i 3 de setembre. L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Palamós col·labora en l'organització de la Tecnofan Party. Una de les dinamitzadores de l'Espai Jove, Núria Lisbona, ens n'ha parlat.



Els participants de la lan party, joves que es connecten en xarxa amb els seus ordinadors, han de fer una preinscripció gratuïta, i podran accedir al recinte de la Nau dels 50 metres des del dijous 1 de setembre, a les 10 del matí, fins al diumenge 4, a la mateixa hora. Els visitants que vulguin passar per la fira de tecnologia, els tallers i les diferents activitats obertes al públic ho podran fer el divendres 2 i el dissabte 3 de setembre, de les 11 a dos quarts de 3, al matí, i a partir de les 5 de la tarda i fins a les 11 de la nit.



Resultats:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...