Palamós ja té a punt la programació de Sant Jordi

08/04/2024 Cultura


El carrer Major de Palamós durant la Diada de Sant Jordi de l'any passat.

El carrer Major de Palamós durant la Diada de Sant Jordi de l'any passat.

L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palamós ha programat més d'una vintena d'activitats per celebrar la diada de Sant Jordi d'aquest 2024. Les més destacades arribaran el mateix 23 d'abril amb la tradicional fira de roses i llibres al centre de la vila, i amb una nova edició, ja la quinzena, de la Lectura Continuada, que aquest any tindrà com a protagonista el llibre 'Guanyaràs una mar llisa', del begurenc Miquel Martín.

El mateix dia, el Teatre La Gorga serà l'escenari de l'espectacle de dansa 'A Midsummer Night's Dream', a càrrec de CobosMika Company. La vigília de Sant Jordi oferirà la tradicional revetlla amb l'activitat 'Amb veu pròpia', a càrrec d'autors locals, i un recital poètic d'homenatge a Joan Salvat-Papasseit, amb motiu del centenari de la seva mort, amb la participació de GespaTeatre i l'acompanyament musical de Trièdric. Per a aquest Sant Jordi s'esperava, d'altra banda, l'obertura de la Llibreria Finestres, al local que havia ocupat la llibreria Gavina, al carrer Major. Finalment, però, no serà així, ha explicat la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Palamós, Núria Botellé.



Altres actes destacats a Palamós al voltant de la diada de Sant Jordi seran el Concurs de dibuix de punts de llibre, les activitats dels clubs de lectura infantils de la Biblioteca Municipal, el lliurament del Premi de Recerca Vila de Palamós, i la presentació del darrer treball guanyador, així com també el de la Beca Cooperativa la Equitativa. L'Espai del Peix, per la seva banda, contribuirà al programa amb el 'show-cooking' 'Lectures blaves'.


Programació Diada de Sant Jordi 2024 a Palamós.



Resultats:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...