Surt a licitació la nova gespa artificial, amb el calendari molt just

13/06/2018 Obres i Urbanisme


L’actual gespa es va instal•lar ara fa 15 anys.

L’actual gespa es va instal•lar ara fa 15 anys.

L’Ajuntament de Palamós ha posat a concurs públic el projecte per canviar la gespa del camp gran de la zona esportiva Josep Massot i Sais. La proposta es licita per un preu de 166 mil euros, amb l’IVA inclòs. L’actual superfície es va instal•lar ara fa 15 anys, ja ha exhaurit la seva vida útil, i ara se substituirà per una nova gespa sintètica d’última generació.

El termini de les obres és d’un mes, una vegada es completi tota la tramitació administrativa, i l’Ajuntament admet que el calendari perquè tot estigui a punt quan comenci la nova temporada, està molt ajustat. Joan Barba, regidor d'Esports.Les actuacions consistiran en aspirar la sorra i el cautxú que ajuden a compactar la superfície del camp, tallar la moqueta antiga en franges de 2 metres, i retirar-la. La base de paviment no s'ha de tocar perquè està en bones condicions. Sí que es faran nous fonaments per a les porteries dels camps transversals de futbol 7 i, tot seguit, es posarà la nova gespa en rulls de 4 metres d'amplada. En el cas de la gespa artificial del camp gran, després de 15 anys de funcionament la seva vida útil s'ha exhaurit amb escreix.Resultats:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...