Bachiller envia notari pel tema Crosa

22/11/1999 Política


L'Agrupació d'Electors de Palamós i Sant Joan, el partit de Josep Ferrer, ha demanat al seu regidor trànsfuga, Josep Crosa, que renuncïi al càrrec de regidor, i doni la seva acta al partit. Tal com s'ha sabut aquest matí, el partit que lidera Josep Ferrer ha requerit a través del notari a Crosa el retorn de l'acta de regidor. El president del partit i número tres a la llista, Francesc Solés, ha instat al regidor trànsfuga que retorni l'acta a l'Agrupació d'electorsEl portaveu del partit, Antoni Bachiller, ha dit que han notificat la petició al regidor trànsfuga a través d'un requeriment amb el notari, perquè no pugui dir que no tenia coneixement de les peticions del seu partit. Tal com ha dit Bachiller, el fet de notificar-li de manera oficial és el primer pas que l'Agrupació havia de fer de cares a la seva demanda.

Bachiller demana al regidor que s'ho repensi i que dimiteixi. Les accions que pensen fer contra la seva moral no l'haurien d'espantar, però sí que seran contundents i continuades. Antoni BachillerTotes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...