Roda premsa agrupació electors

16/11/1999 Política


L'Agrupació d'Electors de Palamós i Sant Joan ha dit aquest matí que vol fer accions de rebuig contra el seu regidor trànsfuga, Josep Crosa. No s'ha dit quines accions seran, perquè consideren que han de ser sorpresa, però sí que han dit que seran continuades en el temps. Potser seran, han dit, grotesques, a la manera de Ruiz Mateos. Es persegueixen dos objectius fonamentals: que no s'oblidi la traïció que segons ells ha fet Josep Crosa, i que el regidor tingui la sensació d'haver actuat moralment malament. Des de l'agrupació d'electors s'acusa Crosa d'haver traït 800 votants i la candidatura de disset. Ahir, la vintena de persones que van assistir a l'Assemblea de l'Agrupació d'electors va ser contundent en definir Crosa com a traïdor. En la roda de premsa que han celebrat aquest migdia, també han dit que l'alcalde, Jordi Pallí, ha jugat brut. Tal com han dit, la cúpula de Convergència no deu saber els tripijocs de l'Ajuntament de Palamós, perquè segons asseguren, no els tolerarien. I també han estat contundents: segons afirmava el portaveu de l'agrupació, Antoni Bachiller, Pallí només mira pels seus interessos polítics i econòmics. L'assemblea de l'Agrupació d'electors que es va reunir ahir va decidir fer pagar cara a Crosa el que ells consideren una traïció. El portaveu del grup, Antoni Bachiller, ha avançat que de manera reiterada li faran veure que s'ha equivocat. Amb l'argument que ha obrat malament de manera moral, i que ha traït la confiança de 800 votants, li volen preparar un seguit d'accions contundents per recordar-li en el temps. Tal com ha dit Bachiller, no obliden ni volen que s'oblidi. Les accions podrien ser de caràcter grotesc, imitant les que fa Ruiz Mateos. Així ho expressava Antoni Bachiller.

Els membres de l'assemblea de l'Agrupació d'Electors consideren que tant culpable ha estat Crosa per la seva debilitat com la persona que l'ha seduït. En aquest sentit, han dit explícitament que l'alcalde té poca categoria humana. Antoni BachillerTotes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...