10/07/2007 Societat
L’Aula Gastronòmica de l’Empordà ofereix durant els mesos de juliol i agost un curs de cuina per a la mainada. Els participants estan dividits en dos grups, en funció de la seva edat, i fan classe dos dies a la setmana. Se’ls ensenya a preparar plats però també a treballar en equip i a adquirir bons hàbits alimentaris. El curs porta per títol 'Cuina a l'estiu'. La mainada que hi pren part pot aprendre a preparar amanides, pastes, arrossos, peixos, carns o pastissos. Tant important com això, però, és introduir-los una sèrie de valors. Ho ha explicat Oriol Blanes, responsable de les classes.
CITA ORIOL BLANES
El curs de cuina infantil de l'Aula Gastronòmica de l'Empordà es fa en dos grups. Un és per a nens de 7 a 10 anys i l'altre abarca la franja d'11 a 14 anys. En total, 45 alumnes. Es fan classes dos dies a la setmana per a cada grup, sempre en horari matinal. Les inscripcions es poden fer per mesos o per quinzenes.
Oriol Blanes
Totes les notícies:
21/07/2025 - Decepció dels pescadors amb el Pla director del port de Palamós
La llarguíssima tramitació del Pla director del port de Palamós ha fet un punt d'inflexió en...
21/07/2025 - Els imprevistos encareixen d'un 8% l'obra dels carrils bici i l'oposició ho critica
El Ple de l'Ajuntament de Palamós d'aquest mes de juliol ha aprovat una modificació de crèdit...
21/07/2025 - Les empreses de serveis nàutics difonen consells de bones pràctiques en el fondeig
Aquest primer mes de l'estiu s'ha caracteritzat per una afluència molt elevada d'embarcacions...
21/07/2025 - Palamós disposa de 4 espais municipals com a refugi climàtic
Aquest estiu la calor està apretant amb força i per aquest motiu cal que les persones més...
21/07/2025 - SSIBE aprova 3 projectes nous de recerca
El Comitè de Recerca de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà ha aprovat aquest mes de...