El delegat d'Educació visitarà Palamós el 25 d'octubre

28/09/2004


El calendari definitiu per a les obres de remodelació de les escoles Ruiz Giménez i Vilarromà de Palamós es fixarà, com a molt tard, el 25 d'octubre. En aquesta data, el delegat a Girona del Departament d'Educació de la Generalitat, Joaquim Bosch, visitarà Palamós per conèixer la problemàtica sobre el terreny. Ajuntament i Generalitat s'han reunit avui a Girona per discutir aquest tema.La visita de Joaquim Bosch tindrà un doble objectiu. D'una banda presentar a la comunitat educativa el projecte de remodelació del col·legi públic Vilarromà. Per l'altra, fer ja una aproximació definitiva al calendari d'execució d'aquestes obres i de les del col·legi Ruiz Giménez. L'alcaldessa de Palamós, Teresa Ferrés, i la regidora d'Ensenyament, Raquel Gallego, s'han reunit avui a Girona amb el delegat del Departament d'Educació. Bosch les ha informat que el Govern català disposarà d'una nova empresa de gestió d'obres públiques, a més de Gisa, que permetrà agilitar els expedients d'obres endarrerides. La regidora Raquel Gallego creu que això permetrà desbloquejar els projectes de Palamós tot i que, en contra del que esperaven, avui no han pogut sortir de la reunió amb la data d'inici dels treballs sota el braç.
CITA RAQUEL GALLEGO 1
Gallego diu que la Generalitat és plenament conscient del retard que porten les obres del Vilarromà i del Ruiz Giménez i que són sensibles a la urgència d'aquestes actuacions.
CITA RAQUEL GALLEGO 2
Tot i que la visita del delegat d'Educació a Palamós es farà el 25 d'octubre, des de l'Ajuntament no es descarta que el calendari d'execució de les obres pendents a les escoles es concreti abans.


Tall Raquel Gallego 1


Tall Raquel Gallego 2Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...