Setmana Santa "bona", segons l'Ajuntament

13/04/2004


Al Crònica Nostra d'avui fem un repàs del què ha significat aquests dies de Setmana Santa quant a ocupació turística. Tot i que en general hi sol haver tants caps tants barrets a l'hora de valorar una setmana santa, en general es té la percepció que han estat uns dies semblants a d'altres anys.
Parlem amb l'Àrea de Turisme, amb el seu regidor, Joan Mármol, que dóna les dades oficials d'ocupació d'hotels i càmpings del nostre municipi.El regidor de Turisme, Joan Mármol, indica que han estat uns dies de vacances amb una ocupació molt acceptable. Hi ha hagut un nombre de visitants que la regidoria qualifica "d'alt", i en general, es veu com a molt positiu. Tal com es destaca des de l'àrea, els serveis de Palamós estaven tots a punt, tot i que molts no s'han arribat a utilitzar, com és el cas de les platges. Així ho valora el regidor de Turisme, Joan Mármol.

TALL MÁRMOL1

Les principals demandes d'informació que han fet els turistes eren per actes culturals, així com el Mundialet de Futbol, que s'ha emportat molt de protagonisme i interès per part de la gent. El regidor creu que iniciatives com el Mundialet han estat cabdals per captar nou públic potencial cap a Palamós. L'exemple més clar és l'Aparthotel Palamós, que ha tingut una ocupació del 100% aquests dies de Setmana Santa, i la majoria d'aquest ple es deu a aquest fet esportiu.Escoltem el regidor.

TALL MÁRMOL2

Des del FECOTUR, la Federació de Comerç i Turisme de Palamós, es considera que aquesta ha estat una Setmana Santa força semblant a la dels últims anys, i es fa un balanç positiu d'aques dies de festa, pel què fa a ocupació i nivell de treball. Escoltem el president de l'entitat, Antoni Vega

TALL FECOTUR

Els grups polítics municipals de l'Ajuntament fan lectures força coincidents, i creuen que hi ha hagut una situació "força normal". Per Ciutadans de Palamós es creu que la Setmana Santa ha estat bona, i els serveis municipals estaven a l'alçada. Convergència i Unió creu que ha fallat el temps, però per la resta, el municipi estaba en condicions correctes.
El Partit Popular valora amb un "aprovat" l'aspecte que tenia Palamós durant la Setmana Santa, tret d'alguns petits problemes puntuals.


Joan Mármol


Joan Mármol
Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...