Segon camp de gespa artificial a Palamós

17/09/2003 Esports


Finalment, Palamós disposarà d'un segon camp de gespa artificial a finals d'aquest any. El camp s'ubicarà al costat del camp annexe al Nou Estadi. Les obres ja han començat i està previst que el camp es pugui utilitzar en un termini inferior a dos mesos. Les dimensions seran més reduïdes que les del camp ja existent perque s'utilitzarà pel futbol 7. L'Ajuntament sembla que acabarà construint uns nous vestidors a l'annexe pels problemes que s'han originat al Nou Estadi. Ja s'han començat a fer els primers moviments de terra i si tot va bé entre la última setmana d'octubre i la primera de novembre es podran veure partits de futbol. D'aquesta manera es clourà el projecte que es va iniciar amb la construcció de l'actual camp de gespa artificial per les categories de futbol 11 i que utilitzan els equips de Fundació Esportiva Palamós, el Comercial Martí i també, en algunes ocasions, el Palamós per entrenar.
En aquest camp s'ha instal·lat avui mateix un mòdul perque aquest cap de setmana es puguin canviar els àrbitres i no tinguin que anar caminant des del Nou Estadi. Precissament en el Nou Estadi ha surgit un important problema.
Resulta que els dies que el Palamós juga partits no pot haver cap tipus d'activitat a l'interior del Nou Estadi. És a dir s'han de suspendre els entrenaments perque el Departament de Governació de la Generalitat no permet que a la instal·lació hi hagi gent aliena al partit. Aquesta circunstància es produirà per exemple els dies 8 i 10 d'octubre en que el Palamós juga dos partits entre setmana, un de Copa Federació i un altre de lliga. Recordem que tots els jugadors de futbol de base es canvian als vestidors del Nou Estadi.
Davant aquesta situació hi ha una solució sobre la taula. El president del Palamós Pere Luque s'ha ofert, com a empresari de la construcció que és, ha fer quatre vestidors en la mateixa zona dels camps de gespa artificial. L'Ajuntament de Palamós està en converses amb Pere Luque per tancar el pressupost de l'operació que també hauria d'estar culminada en un periode no superior a dos mesos. De nou el president del Palamós demostra la seva intenció d'integrar-se i ajugar al municipi.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...