El president del Palamós optimista

16/09/2003 Esports


El president del Palamós, Pere Luque es mostra optimista després que l'equip hagi sumat quatre dels últims sis punts possibles. Luque atribueix la millora del Palamós a línia ofensiva i no descarta veure l'equip entre els millors.Pere Luque considera que el Palamós és un equip amb moltes limitacions pel reduit pressupost del que disposa. Tot i això és optimista i considera que es pot aspirar a estar a la part alta perque confia cegament amb el tècnic Domènec Torrent.
CITA
El Palamós va perdre els dos primers partits i a més no va marcar cap gol. En els dos últims compromissos l'equip ha empatat al camp de l'Espanyol B a 2 gols i ha guanyat al Mataró per 1 a 0. Luque té clar que si alguna cosa ha millorat és la davantera.
CITA
Un dels temes que vol solucionar Pere Luque és el que guarda relació amb la Societat Anónima del club. Luque està recollint tota la informació necessària per sanejar l'economia del club perque en els últims anys s'han perdut molta documentació per la desorganització del propi club. Aquesta feina la fa el bufet d'advocats Quatrecasas que dirigeix Josep López de Lerma. La Federació Espanyola de Futbol ha donat una moratòria perque el Palamós dissolgui l'Associació que el gestiona actualment i funciona en tots els efectes com a SAE.
CITA
El Palamós s'està entrenant des de les quatre de la tarda per preparar el partit d'aquest dissabte a Tarragona. L'hora d'inici serà dos quarts de nou del vespres. Finalment serà només la Penya la Rutlla qui organitzarà un autocar d'aficionats. Atenció perque només s'haurà de pagar sis euros. El club s'encarrega de subvencionar l'autocar que surtirà el mateix dissabte a dos quarts de quatre. Per inscriure's es poden dirigir al Bar la Rutlla o a les oficines del club. També poden trucar al telèfon del Palamós: el 972 314821.
Per últim direm que el partit Girona-Palamós de la setena jornada serà televisat pel 33 i en de la següent jornada a casa contra el Novelda l'oferirà la 2 de Televisió Espanyola el divendres 10 d'octubre.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...