REPORTATGE: Comença la Festa Major de Sant Antoni

28/08/2003 Cultura


L'últim cap de setmana d'agost és el moment de la Festa Major de Sant Antoni. Des d'avui fins a l'1 de setembre el nucli de Sant Antoni prepara un seguit d'activitats festives que us poden ser d'interès. Al reportatge d'avui us n'expliquem el més destacat.La Festa Major de Sant Antoni començarà avui amb una actuació del conegut actor Pepe Rubianes, amb l'espectacle "Rubianes Solamente". Es farà el a dos quarts d'onze de la nit. Les entrades s'han venut a l'Oficina de Turisme de Sant Antoni. Un espectacle infantil el divendres, i sobretot un gruix d'actes al cap de setmana, configuren el corpus de la Festa Major de Sant Antoni. El dissabte es fa un torneig futbolístic al Camp de Futbol entre el Sant Antoni i l'Amer, que es fa de manera simultània amb altres activitats, com sardanes. En destaca un correfoc, a les deu de la nit, amb la cobla de Diables de Pere Botero, i seguidament, un gran concert de Festa Major amb l'Orquestra Internacional Montgrins. A la mitja part del ball es farà el sorteig d'un viatge per a una setmana a les Illes Canàries en un hotel de luxe. La Colla els Xatos, organitzadora de la Festa Major de SAnt Antoni, és l'últim any que munta aquesta festa. Volen aprofitar la mitja part del ball per acomiadar-se. Així ho explica una de les integrants, la Mònica Boira.

TALL 2

Des d'aquesta colla, ens suggereixen què és el més destacat de la festivitat que comença avui i acaba el primer dia de setembre.

TALL1

Després de Pepe Rubianes i el ball, el diumenge i dilluns es va abaixant la intenstiat dels actes de la Festa major de Sant Antoni, amb dues audicions de sardanes.
La festivitat se celebra a finals d'agost, moment en què molts dels nuclis i municipis de l'entorn ja han celebrat les seves festes majors. El fet de celebrar-la en aquestes dates té uns avantatges, com el fet que ja no hi ha tanta afluència com a principi del mes d'agost, encara fa calor i les activitats al carrer poden ser agradables. Així ho explica la Mònica Boira

TALL 3

Des d'avui, doncs, teniu una cita a Sant Antoni, amb la seva festa Major, que és una de les més tardanes de la comarca. Que us ho passeu bé.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...