El camí de Cala Estreta, tancat des d'aquest matí

14/08/2003 Medi Ambient


A primera hora d'aquest matí s'ha fet efectiu el tancament a tots els vehicles motoritzats del camí d'accés a Cala Estreta. La mesura s'ha pres a causa de l'elevat risc d'incendi existent. La gran quantitat de vehicles que circulen per aquest camí forestal i que hi aparquen, fa que aquest risc es multipliqui.La mesura es va decidir ahir consensuadament entre la Generalitat i els ajuntaments de Palamós, Palafrugell i Mont-ras. A primera hora d'aquest matí s'han instal·lat tanques a tots els accessos a aquest camí, que travessa una zona inclosa dins del PEIN Cap Roig-Castell. Concretament, a la zona més pròxima a la platja de Castell hi havia personal de l'àrea de medi ambient de l'Ajuntament de Palamós que anava informant els usuaris que només es podia passar caminant o en bicicleta. Els que vagin en cotxe o en moto, han d'estacionar al pàrquing de Castell i continuar a peu.
El sotsinspector dels Agents Rurals de la Generalitat a Girona, Ignasi Dalmases, explica quin és el tipus de risc que presenta aquesta zona.
CITA ESTRETA 1
Per il·lustrar el nivell de gravetat de la situació, l'alcaldessa de Palamós, Teresa Ferrés, ha posat aquest exemple.
CITA ESTRETA 2
Cal recordar que, aquesta mateixa setmana, la Generalitat ja ha decidit restringir l'accés al massís de les Gavarres. Això ha afectat les activitats que es fan a l'ermita de Bell-lloc. En aquest sentit, s'ha hagut de traslladar a la parròquia de Vall-llobrega la vetlla juvenil a la Mare de Déu. L'acte es farà a partir de les vuit d'aquest vespre.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...