Equip de govern denuncia que ha trobat Ajuntament "desestructurat"

04/08/2003 Política


L'equip de govern de l'Ajuntament de Palamós, format pel PSC, l'Entesa i Esquerra Republicana, assegura que s'ha trobat un ajuntament desestructurat i en una situació econòmica precària. Afirmen que la seva prioritat és crear un nou organigrama de funcionament i equilibrar el balanç d'ingressos i despeses. L'alcaldessa de Palamós, la socialista Teresa Ferrés, ha fet una exposició d'alguns dels problemes amb els que s'han trobat.
CITA AJUNTAMENT 1
Segons això, es prendran mesures com ara fer un balanç d'ingressos i despeses i notificar a tots els proveedors que qualsevol compra ha d'anar acompanyada del corresponent justificant de comanda. També ha explicat que hi ha àrees com cultura, ensenyament, serveis socials o joventut que ja han esgotat el seu pressupost i que, per tant, no deixen marge de maniobra als regidors que en són responsables.
Per la seva banda, el regidor de l'Entesa, Francesc Matés, ha explicat que l'Ajuntament té un funcionament desestructurat i que un dels objectius principals del nou govern és fer un nou organigrama, en col·laboració amb el comitè d'empresa.
CITA AJUNTAMENT 2
Un altre dels objectius immediats de l'Ajuntament de Palamós és millorar la comunicació i l'atenció al ciutadà. Per això, a partir de demà, hi haurà una persona dedicada exclusivament a atendre la centraleta telefònica i a canalitzar les trucades cap a les àrees i serveis municipals corresponents.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...