Estudien redefinir infraestructures a Palamós

04/08/2003 Obres i Urbanisme


El nou govern municipal de Palamós estudia quina opció prendre pel que fa al futur d'infraestructures com ara la llar d'infants municipal, la biblioteca o la piscina coberta.
L'anterior govern local encapçalat per CiU tenia unes previsions en cadascun d'aquests casos que ara, molt probablement, variaran.Així, l'equip que formen el PSC, l'Entesa i Esquerra Republicana ja ha decidit que la llar d'infants no es faci a la zona de les Pites, el lloc que havia triat CiU. Ara per ara, s'estudien dos o tres emplaçaments alternatius però sense que s'hagin volgut fer públics ni s'hagi pres cap decissió final. Pel que fa a la biblioteca, hi ha un projecte per posar-la al lloc que ocupa el magatzem municipal del carrer Salvador Albert i Pey. De fet, ja hi ha una subvenció de la Generalitat destinada específicament a aquest projecte. El regidor de Cultura, Joan Gasull, s'ha reunit avui a Barcelona amb responsables de la Generalitat per parlar-ne, ja que el lloc triat inicialment tampoc no acaba d'agradar. Per últim, hi ha el cas de la piscina coberta. L'anterior govern havia parlat d'un equipament mancomunat amb Calonge i Vall-llobrega. Aquesta setmana hi ha una trobada amb l'Ajuntament calongí en la qual sortirà aquest tema i no es descarta que finalment es pugui tirar endavant.
El que sí que ha volgut deixar clar avui l'alcaldessa de Palamós, Teresa Ferrés, és que les decissions que es prenguin estaran plenament consensuades entre els diferents membres de l'equip de govern.
CITA INFRAESTRUCTURES
Paral·lelament, el nou govern de Palamós manté converses amb l'empresa CAPPSA, responsable del servei de subministrament d'aigua potable, per tal d'intentar renegociar el contracte que va firmar l'anterior equip. L'objectiu és, segons Teresa Ferrés, rebaixar les tarifes i adequar el text a la nova Llei de l'Aigua. També s'està parlant amb l'empresa encarregada de la recollida d'escombreries i la neteja viària, Tecmed, que l'any que ve acaba el seu període de concessió.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...