L'Estadi està només sota gestió municipal, segons el regidor Ors

31/07/2003 Esports


El regidor d'esports de l'Ajuntament de Palamós, Jordi Ors, assegura que el Consistori té l'absolut control de la gestió del Nou Estadi Municipal. Ors ha confirmat també que tant el Palamós Club de Futbol com el primer equip de la Fundació Esportiva entrenaran i jugaran els seus partits oficials en aquest escenari.La utilització del Nou Estadi Municipal per part de les entitats esportives de Palamós està regulada per conveni. No obstant, durant l'etapa del mandat de Dimitri Piterman al front del Palamós Club de Futbol es va criticar des d'alguns sectors que l'empresari nordamericà feia ús de les instal·lacions municipals a la seva conveniència. Per aquest motiu, durant l'últim ple municipal, el regidor del Partit Popular, Joan Fontanet, es va interessar per la gestió que es fa de l'Estadi després del canvi de poder que hi ha hagut en el Palamós. El regidor d'esports, el socialista Jordi Ors, li va respondre que la instal·lació està sota control directe de l'Ajuntament i que no s'hi fa res sense que el Consistori n'estigui assabentat.
CITA ESPORTS
D'altra banda, el Palamós Club de Futbol continua amb les seves sessions preparatòries en espera d'acabar de configurar la plantilla. Un porter i dos davanters són les prioritats que té ara l'equip dirigit per Domènec Torrent. Per cert, que el tècnic s'incorporarà als entrenaments la setmana que ve, una vegada acabi el curs d'entrenador nacional que està fent a Melilla.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...