Concentració en record a la veïna de Palafrugell assassinada

30/07/2003 Societat


Palafrugell homenatjarà avui Sílvia Cruz, la veïna d'aquest municipi assassinada la setmana passada presumptament pel seu marit. Els ciutadans participaran en una concentració que es farà després del ple municipal que se celebra aquest vespre. Per cert, el plenari aprovarà una moció institucional de rebuig a la violència de gènere.La moció reclama una major coordinació entre els diferents poders ja que, segons els grups municipals palafrugellencs, moltes de les morts per violència domèstica eren morts anunciades i cap de les mesures aplicades ha pogut evitar-les. El text que aprovarà avui el ple condemna enèrgicament tot tipus de violència de gènere i proposa impulsar mesures i polítiques municipals que vetllin per la defensa i l'aplicació de polítiques d'igualtat. Per últim, s'instarà els diferents governs perquè apliquin mesures efectives destinades a erradicar la violència de gènere.
Posteriorment a la celebració del ple, que comença a les vuit del vespre, l'Associació de Suport a la Dona de Palafrugell i l'Ajuntament han convocat una concentració amb espelmes en record de Sílvia Cruz. L'acte es farà davant de l'Ajuntament i també es llegirà un manifest i es guardaran tres minuts de silenci.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...