Presenten "Emocions", una obra del Trampolí

25/07/2003 Cultura


El grup de teatre El Trampolí, integrat per disminuïts psíqics, presenta aquest diumenge a les vuit del vespre el muntatge "Emocions". Ho faran al teatre La Gorga de Palamós. Les entrades costen sis euros, i en l'espectacle es parla de la vida del discapacitat psíquic, el seu entorn i les seves vivències. Catorze actors i actrius discapacitats psíquics del Baix i l'Alt Empordà integren el quadre que posa en escena "Emocions". L'obra s'ha previst a les vuit del vespre del diumenge 27 de juliol.
L'obra "Emocions" pretén acostar amb sensibilitat una representació de la vida del discapacitat psíquic, el seu entorn, les seves vivències personals, i altres epidosis vitals. La responsable de la companyia, Maite Cobos, explica amb més detall l'argument de l'obra "Emocions".

TALL MAITE COBOS1.

L'Anna Roselló és una de les actrius que participa a l'obra. Ara sentireu quin paper interpreta, en aquesta obra.

TALL ANNA ROSELLÓ

El grup teatral El Trampolí es va formar l'any 2000 a la Bisbal d'Empordà. Els seus integrants participen activament en la creació i posada en escena de cadascuna de les obres creades. EScullen les músiques, les robes, busquen idees pels guions, i participen en les entrevistes a la ràdio i la televisió.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...