Canvi de data en l'assemblea de Sant Joan

03/06/2003 Societat


L'Associació de Veïns de Sant Joan ha ajornat la celebració de la seva assemblea anual, prevista inicialment per aquest divendres sis de juny. L'Assemblea es farà finalment una setmana després, el dia 13. El motiu és que ni la presidenta de l'entitat, Mercè Garcia, ni el vicepresident, Francesc Magan, podien assistir a la reunió per problemes personals. Els socis rebran una carta durant aquesta setmana avisant-los d'aquest canvi. Problemes d'agenda esdevinguts a última hora impedien als dos principals responsables de l'associació a poder assistir a l'assemblea convocada per aquest divendres. Finalment s'ha ajornat per a una setmana més tard, i es farà finalment el divendres dia 13 de juny. El local continua essent la Biblioteca El Caliu de Sant Joan, i l'ordre del dia no canvia.
Les més de 300 famílies associades que formen part de l'Associació de Veïns reben a partir d'avui una carta on s'indica el canvi de data de la trobada.-Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...