L'Ampa del Vilarromà no vol la llar d'infants dins del recinte escolar

29/05/2003 Societat


L'Associació de Mares i Pares i la direcció del col.legi públic Vilarromà de Palamós consideren "encertades" les millores presentades pel Departament d'Ensenyament, però no estan d'acord amb el fet que es vulgui aprofitar l'ampliació del Vilarromà per intentar, a més, ubicar-hi la futura llar d'infants de Sant Joan.Tant la direcció del centre, com l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'escola Vilarromà consideren molt positives les propostes recollides en el pla de viabilitat, un document redactat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat, i presentat la setmana passada al centre. Les millores recollides en aquest document superen amb escreix les pretensions inicials del centre educatiu, i són un veritable pla de futur. Es preveu la construcció de sis aules i un gimnàs, així com nous serveis.
L'alcalde de Palamós en funcions, Jordi Pallí, explicava la setmana passada que en l'ampliació del Vilarromà es podria trobar un espai per ubicar-hi la futura llar d'infants de Sant Joan. Davant d'aquesta pretensió, la direcció del centre i l'Associació de Pares han volgut aclarir que no comparteixen aquesta proposta, i volen que el creixement del Vilarromà reverteixi únicament en el centre escolar. Consideren més encertat que la llar d'infants de Sant Joan es construeixi en algun altre terreny, adossat o pròxim a l'escola.
Tornant però al pla de viabilitat presentat pels tècnics de la Generalitat, el president de l'Associació de Pares i Mares d'Alumnes del Vilarromà, Miquel Fernández, creu que és "encertat" i amplia les pretensions inicials del centre.

TALL AMPA1
El president de l'Ampa del Vilarromà, Miquel Fernández, creu que aquesta llar d'infants hauria d'estar adossada a l'escola, però no hauria d'ocupanr espai del mateix recinte. Així ho ha comentat el president de l'Associació de Mares i Pares d'aquest centre, Miquel Fernández.-

TALL AMPA 2
Des del centre escolar s'aclareix, també, que en cap moment amb les reunions amb Ensenyament es va parlar d'ubicar dins la mateixa escola aquesta llar d'infants, i que la millor opció seria trobar un terreny adossat.-Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...