Presenten pla municipal d'inversions a Palamós

25/03/2003 Economia


La redacció del projecte de la bilbioteca i els seus treballs previs formen part del pressupost d'inversions de l'Ajuntament de Palamós per a aquest any. Aquest pla d'inversions ha estat presentat públicament aquest matí. Les principals actuacions que preveu són la construcció de la nova escola bressol, la segona fase de les remodelacions dels nuclis històrics de Palamós i Sant Joan, la urbanització de la plaça de Pere el Gran o la col·locació de gespa artificial al camp de futbol 7.Tot plegat està inclòs en el pressupost que es va aprovar el passat dia 13. L'apartat municipal d'inversions per a aquest 2003 puja uns 3 milions d'euros. Aquesta partida s'ha beneficiat especialment aquest any dels diners que l'Ajuntament ha rebut a través del nou conveni de gestió del servei municipal de subministrament d'aigua potable. D'aquesta manera, el Consistori pot fer una important aportació econòmica sense haver de recórrer a crèdit i, per tant, sense endeutar-se més. L'alcalde de Palamós, Jordi Pallí, ha explicat com es distribueix el finançament de les inversions d'aquest any.
CITA INVERSIONS 1
L'actuació més destacada d'aquest paquet d'inversions és la construcció de la nova llar d'infants municipal del Pedró, que començarà a finals d'aquest any. Amb capacitat per a 82 nens i nenes de zero a tres anys, la llar d'infants costarà 720 mil euros. El pressupost d'inversions d'aquest any aborda també la continuació de les obres de remodelació dels nuclis històrics de Palamós i Sant Joan amb una dotació global de 775 mil euros. En el cas de Palamós es preveu la rehabilitació del carrer Pedró, entre els carrers Mossèn Miquel Costa i de la Creu. Les obres de Sant Joan afecten els carrers Major, Puigpedró i Rentadors.
D'altra banda, hi haurà 188 mil euros per posar gespa artificial al camp de futbol 7 de la zona esportiva municipal. D'aquesta manera, tota la activitat del futbol base es concentrarà en aquest sector, deslliurant el camp del carrer Cervantes. Així ho ha explicat l'alcalde de Palamós.
CITA INVERSIONS 2
Per últim el pressupost d'inversions de Palamós contempla també el projecte de millora de la plaça de Pere El Gran, dotat amb 123 mil euros.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...