Avui es reuneix el ple municipal

11/02/2003 Política


Després de l'estira i arronsa legal de la setmana passada, finalment avui l'Ajuntament de Palamós celebra el ple ordinari del mes de febrer. La sessió, amb 22 punts a l'ordre del dia, tornarà a posar a debat la sol·licitud a la Generalitat per classificar Cala S'Alguer com a Bé Cultural d'Interès Nacional. Es tractaran un total de sis mocions, la majoria presentades pel grup d'Iniciativa per Catalunya-Verds i s'aprovarà l'acord de concessió de la medalla de bronze de la vila a l'Associació Cultural d'Amics de la Ràdio, l'entitat que gestiona Ràdio Palamós. També s'ha afegit una moció nova de tota l'oposició per regular l'atorgament de medalles i distincions per part de l'Ajuntament de Palamós.Com es recordarà, el ple previst per dimarts de la setmana passada es va haver de desconvocar a última hora perquè el secretari el va convocar com a extraordinari. El grup municipal socialista va argumentar que el ple no era vàlid perquè no se'n pot fer un d'extraordinari sense que abans s'hagi celebrat una sessió ordinària dins d'un mateix any. Finalment, el ple es va ajornar una setmana.
Entre els punts inclosos al nou ordre del dia hi ha l'aprovació d'un expedient de modificació de crèdits del pressupost prorrogat de 2002. Aquest pressupost encara està vigent perquè, com es recordarà, el d'aquest exercici encara no s'ha aprovat. El ple també tractarà la sol·licitud al Departament de Cultura de la Generalitat per declarar S'Alguer com a Bé Cultural d'Interès Nacional. Aquest punt va quedar damunt la taula en el ple del passat mes de desembre perquè, segons Esquerra Republicana de Catalunya, no quedava clar si la delimitació de la zona de protecció al voltant de S'Alguer quedava o no supeditada al que disposa el Pla General d'Ordenació Urbana de Palamós. Pel que fa a les mocions, es debatran les que ha presentat Iniciativa per Catalunya-Verds sobre l'adquisició de la caserna de la Guàrdia Civil, la valoració de les actuacions que s'han portat a terme a Castell i demanant la protecció de tota la plana de l'Aubi. CiU i ERC també presenten mocions, en aquest cas per denunciar les manifestacions efectuades recentment pel president del Tribunal Constitucional, Manuel Jiménez de Parga. Com a novetat, s'afegeix una moció dels grups de l'oposició que demana regular la concessió de medalles i distincions per part de l'Ajuntament. Precisament, el ple abordarà la concessió de la medalla de bronze de la vila a l'Associació Cultural d'Amics de la Ràdio. Aquesta és l'entitat que gestiona Ràdio Palamós, que l'any passat va complir el seu vintè aniversari.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...