El municipi dirà "no" a la guerra amb una manifestació a la plaça dels Arbres, dissabte

11/02/2003 Cultura


L'entitat Mans Unides i diferents associacions i col.lectius de Palamós us conviden aquest dissabte al vespre a la concentració per dir "no a la guerra". La concentració es farà a dos quarts de vuit del vespre, a la plaça dels Arbres. Durant l'acte es llegirà un manifest de rebuig contra la guerra i la possessió d'armes de destrucció massiva, que seguirà amb un missatge positiu d'integració de cultures, fi d'hostilitats i espai de diàleg. En l'acte es demana un compromís clar amb la pau per part de totes les administracions del nostre país.Ja al cap de setmana vam viure un altre acte amb caràcter pacifista a Palamós, amb la trobada contra la guerra a l'ermita de la Mare de Déu de Bell-lloc. En aquella ocasió, una seixantena de persones es van aplegar per dir un 'no' contra la guerra.
Ara, aquest dissabte es busca la implicació dels palamosins en una diada assenyalada: el dissabte 15 de febrer s'ha escollit com a data simbòlica per mostrar el rebuig a la guerra en diferents ciutats del món.
Pel què fa a Palamós, els actes comencen a dos quarts de vuit del vespre, amb una concentració a la plaça dels ARbres. Mentre arriba la gent s'aniran escoltant cançons de caràcter pacifista, i es llegirà un manifest final de rebuig a la confrontació armada.
Un dels responsables de l'entitat Mans Unides de Palamós, Carles Bardera, dóna més detalls de l'acte del dissabte.

S'ha habilitat una pàgina web on es poden recollir adhesions de particulars i entitats.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...